08.06.2006 - Hyosung Kullanicilari Ön Yikama Aktivitesi, İstanbul Beşiktaş

bende buradayım ama burası İzmir malesef İstanbul değil;İzmirdeki Hyosungçular daha neyi beklerler anlamıyorum zaten.

eğer işten erken çıkabilirsem orda olmaya çalışıcam bence buluşma saatini yarım saat daha ertelemeli malum herkes işten çıkıp gelicek görüşmek üzere saygılar :rendeer:

-MUSTURAKİ-' Alıntı:
eğer işten erken çıkabilirsem orda olmaya çalışıcam bence buluşma saatini yarım saat daha ertelemeli malum herkes işten çıkıp gelicek görüşmek üzere saygılar :rendeer:

merak etmeyin biz orada olacağız :wiinkk:

bikehoper' Alıntı:
bende buradayım ama burası İzmir malesef İstanbul değil;İzmirdeki Hyosungçular daha neyi beklerler anlamıyorum zaten.
Al bendende o kadar dün işyerinize geldim malesef kapalıydı yollarda hyosung kaynıyor ama organizasyon yok bizde ayarlayalım artık birşeyler...

:queen: Toplantıda anarız bizde seni :) :) :) :) tabi toplanacak topluluk bulabilirsek şimdilik iki kişiyiz daha bir araya gelemedik ama...

arkadaşlar bende mondial olduğu için gelemiyorum:salut: :salut:
bu arada buluşma yerini değiştirseniz iyi olacak perşembe yağmurlu geçecek
bence buluşmayı tophaneye kaydırın kuru bir mekanda çay kahve ve nargile içip rahatca sohbet edersiniz:rendeer: size iyi eğlenceler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
neeeeeeeeee organizasyonlardan sorumlu devlet bakanının haberi olmadan toplantı haaaa:queen: :cherry: ben basmazmıyım len bu toplantıyı:cherry:
S&S

dostdark' Alıntı:
bu arada buluşma yerini değiştirseniz iyi olacak perşembe yağmurlu geçecek

zühtüpaşa hava tahminleri genel merkezi havanın açık olacağını söyledi :)
bende wundergrounddan baktım yağmur geliyor doğrudur ancak cuma %50, cumartesi %80 ihtimal ile ama perşembe güneş kabak gibi :)

crato ilk mesaja ekle herkes tedbirli gelsin, zühtü paşa tarafından baskın bir denetlemeye tabii tutulacağız, paşamın astığı astık kestiği kestiktir :bounce:

bu arada Motosiklet.net T-shirtlerinden almak isteyenler, bedenleri ile birlikte taleplerini iletirlerse buluşma sırasında temin edebilirler :cat:

kambersiz düğün.. muritusuz buluşma olurmu uleyyyn :)

haber veren, ve beni alacak olan cratoya teşekkürler,öperim kardeşim:)

bu arada çok oturdumuz biyer olduğu için boğazın rüzgarına açık olduğunu belirtirim ahada avatarım orada çekildi,o esnada üşümekteyim..bide yer bulmak zor oluyor. birilerinin erken gidip en az 3 masa ayırması lazım,iyi yerler denize sıfır olan masalar.onları birleştirmek güzel olur yoksa millet bölük porçük oturur ona göre.bide iş çıkışı yer kalmamaış olabilir.gerçi havanın durumuna göre de değişir.

arkadaşın biri telsim telsim yazıp duruyor (trasher) reklam mı alıyor ne,yanlış yazdım ayaklarıylan haa söle bakim,seni gidi yeni motorlu heyecanlı,kullnamayan kardeşim benim :) ehliyete yazıldın umarım.görüşmek üzere.

crato, ben skullhuntera istek mailı atmıştım ama onu iptal edecekse ben
isterim, beden M,

muritu, hem sınavlar var diyorsun, hem de bensiz olur mu diyorsun ?
karar ver, ilk mailde yazmıştım, muritu gelsin gelmzse zorla getirilsin diye:)

beyler bu bulusmanın fotografları ozenerek cekin yada cagırın profesyonel bir iceksin :) kırmızı sarı siyah hyosungların bir arada oldugu fotografı poster yapmak guzel olabilir.
şimdilik duvarımı süsler bakarsın birgün garajımı ???

richy' Alıntı:
beyler bu bulusmanın fotografları ozenerek cekin yada cagırın profesyonel bir iceksin :) kırmızı sarı siyah hyosungların bir arada oldugu fotografı poster yapmak guzel olabilir.

profesyonel biri toplantıya çağırıyo yetmez mi? :wiinkk:

johnny_rook' Alıntı:
crato, ben skullhuntera istek mailı atmıştım ama onu iptal edecekse ben
isterim, beden M,

muritu, hem sınavlar var diyorsun, hem de bensiz olur mu diyorsun ?
karar ver, ilk mailde yazmıştım, muritu gelsin gelmzse zorla getirilsin diye:)

ya johnny sorma bi profesyonel beni de ikna etti yoksa sınavlardan gelmem imkansız :)

richy' Alıntı:

merak etme sen hocamız crato ile assistanı muritu var. yeterki makine olsun hepsiyle çekeriz hallederiz evvelallah :)

Gelişim Sürücü Kursu' Alıntı:
Yetmezmi fazlasını napalım...Beni nasıl yazmassın ya sen...

ibo can cebe mesaj atmıştım aldın umarım ..aman gözünü seviim kaskı unutma.işin başındna aşkın unutursun sen şimdi onu :) yavuzun kaskını.haberivar.

arkadaşlar yağmur yağabilir bu sebeple siz yağmurun atıştırmasını da hesaba katarak gelin, bide boğazın muhtemel esintisini, ondan sonra cırcır olursanız vay ben duymadım vay ben işitmedim vay ben needem demeyin :)

işte gidicemiz (inşallah) yerin önden ve arkadan manzara görüntüleri,şahıslara dikakt etmeyin :)
Ekli dosyayı görüntüle 1835

Ekli dosyayı görüntüle 1836

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar