-MUSTURAKİ-' Alıntı:eğer işten erken çıkabilirsem orda olmaya çalışıcam bence buluşma saatini yarım saat daha ertelemeli malum herkes işten çıkıp gelicek görüşmek üzere saygılar :rendeer:
Al bendende o kadar dün işyerinize geldim malesef kapalıydı yollarda hyosung kaynıyor ama organizasyon yok bizde ayarlayalım artık birşeyler...bikehoper' Alıntı:bende buradayım ama burası İzmir malesef İstanbul değil;İzmirdeki Hyosungçular daha neyi beklerler anlamıyorum zaten.
komtan' Alıntı:bir arkadaş önayak olsunda bir önyıkamada İzmir 'de yapsanız madem![]()
Halledeceğiz abiler önce iletişim kuralım crato renkliler????crato' Alıntı:bence de "hem daha renkliler var" :wiinkk:
thundersss' Alıntı:crato renkliler????
dostdark' Alıntı:bu arada buluşma yerini değiştirseniz iyi olacak perşembe yağmurlu geçecek
johnny_rook' Alıntı:crato, ben skullhuntera istek mailı atmıştım ama onu iptal edecekse ben isterim, beden M,
richy' Alıntı:beyler bu bulusmanın fotografları ozenerek cekin yada cagırın profesyonel bir iceksinkırmızı sarı siyah hyosungların bir arada oldugu fotografı poster yapmak guzel olabilir.
şimdilik duvarımı süsler bakarsın birgün garajımı ???
Yetmezmi fazlasını napalım...Beni nasıl yazmassın ya sen...crato' Alıntı:profesyonel biri toplantıya çağırıyo yetmez mi? :wiinkk:
johnny_rook' Alıntı:crato, ben skullhuntera istek mailı atmıştım ama onu iptal edecekse ben
isterim, beden M,
muritu, hem sınavlar var diyorsun, hem de bensiz olur mu diyorsun ?
karar ver, ilk mailde yazmıştım, muritu gelsin gelmzse zorla getirilsin diye![]()
richy' Alıntı:beyler bu bulusmanın fotografları ozenerek cekin yada cagırın profesyonel bir iceksinkırmızı sarı siyah hyosungların bir arada oldugu fotografı poster yapmak guzel olabilir.
şimdilik duvarımı süsler bakarsın birgün garajımı ???
Gelişim Sürücü Kursu' Alıntı:Yetmezmi fazlasını napalım...Beni nasıl yazmassın ya sen...