08.06.2006 - Hyosung Kullanicilari Ön Yikama Aktivitesi, İstanbul Beşiktaş

crato' Alıntı:
halledilmiştir :cat:
Az laf çok iş :) Sanatını uygulamanı bekliyoruz şöyle bir kaç sarısından kırmızısından siyahından yüksek kaliteli resimler ayarlarsan bide yeni bir wallpaper sahibi oluruz:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
provo heryerde.
trafige takilmazsa tabii.

sırf tişört almak gelecem ben ve transalp im gelecez hooyyyyyyyysung toplantısını basacas :D

heeeeeeeeeeeyyyyyyyyy beyler.....
yakın bir zamanda(inşallah önümüzdeki hafta çarşamba)bende hyosung250r(sarı) alıcam....bende gelmek isitiyorum....cbr 125rvar gerekirze buluşma noktasına yakın biyerde kıyıda köşede bırakırım..gözlerden uzak biyere:rendeer: ..........
lütfeeeeeeeeennnnnnnnn:salut:
(biraz rüşwet gibi olucak ama:wiinkk: ) expo reklam şirketinde çalışıyorum...bazı modifiye arabaları giydiriyoruz arzu eden varsa motorunun giydirilmesinde yardım ederim:cherry:

kadirşinas arkadaşlardan haber bekliyorum

22 yıllık fatih abadi
0555 697 2007/kartal
[email protected]

provomr' Alıntı:
provo heryerde.
trafige takilmazsa tabii.

hyo kullanıcıları listesine de ekledim seni :cat:

SAVASXXL' Alıntı:
sırf tişört almak gelecem ben ve transalp im gelecez hooyyyyyyyysung toplantısını basacas :D

:) başımızın üstüne

Abadi' Alıntı:
yakın bir zamanda(inşallah önümüzdeki hafta çarşamba)bende hyosung250r(sarı) alıcam....bende gelmek isitiyorum....cbr 125rvar gerekirze buluşma noktasına yakın biyerde kıyıda köşede bırakırım..gözlerden uzak biyere

Evvela MT 'ye ardından Hyosung kullanıcıları arasına hoşgeldin, gelicen :) motosiklet marka model renk dil ayrımımız yoktur rahat olun :bounce:

hyosung um yok ama, tanışamadıklarımla tanışmak için büyük ihtimalle size katılıcam :) :cat:

Abadi' Alıntı:
yakın bir zamanda(inşallah önümüzdeki hafta çarşamba)bende hyosung250r(sarı) alıcam....bende gelmek isitiyorum....cbr 125rvar gerekirze buluşma noktasına yakın biyerde kıyıda köşede bırakırım..gözlerden uzak biyere:rendeer: ..........
lütfeeeeeeeeennnnnnnnn:salut:
(biraz rüşwet gibi olucak ama:wiinkk: ) expo reklam şirketinde çalışıyorum...bazı modifiye arabaları giydiriyoruz arzu eden varsa motorunun giydirilmesinde yardım ederim:cherry:

kadirşinas arkadaşlardan haber bekliyorum

22 yıllık fatih abadi
0555 697 2007/kartal
[email protected]

sende artık hyosunglu sayılırsın hadi hayırlısı olsun kazasız belasız kullnman dileğiyle. gel bekleriz, motoru olsun olmasın herkese açığız.. rüşvete gerek yok :)

lespaul_84' Alıntı:
hyosung um yok ama, tanışamadıklarımla tanışmak için büyük ihtimalle size katılıcam :) :cat:

lespaul sende gel tanışmak nasib olmamıştı ..güzel olacak bekliyorum :)

bide artık adımı görsem diyorum cratocummmmm :) garanti olsun yaniii dimi :)
sevgiler & saygılar

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
eveeeet :bounce: hazırmı evraklar...akşam tüm mt ye buyuk sürpriz var benden...:silent: :cherry:
S&S

.:edit:.
eheh sildim, okuyamayanlara sürpriz olsun :)

Özellikle yeni kullanıcıların ve meraklıların bu fırsatı kaçırmaması gerektiğine inanıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bak gördünüzmü denetlemeyi duyunca kimler gelioo..:mrgreen:

arkadaşlar bende aranıza katılıyorum
GT 250 aldım.Evraklar yarına yetişirse bende aranızdayım.:)

zuhtupasa' Alıntı:
bak gördünüzmü denetlemeyi duyunca kimler gelioo..:mrgreen:

paşam denetlemeye girmek şart mı, yok mu bunu bir oluru?
gv250 kullanıcısı olarak gelmek istiyorum ben de.ama buyuk ihtimal motorsuz gelirim :)
beni de ekleyin, beni de :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet hazırlıklar tamammı?:mrgreen: tırnaklar filen kesildimi...:mrgreen: mendil denetlemeside var haberiniz olaaaaaaaaa:mrgreen:
S&S

Beyler bir deer kullanıcısı olsamda sizin yanınıza gelicem yok hyo myo derseniz bütün lastiklerinizi patlatırım ona göre !!!:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
araltı' Alıntı:
Beyler bir deer kullanıcısı olsamda sizin yanınıza gelicem yok hyo myo derseniz bütün lastiklerinizi patlatırım ona göre !!!:queen:

yaw bakarsın senden başka markalı motorlarda olur :wiinkk:
S&S

ben zaten çekemiyorum bunları, tekerlerini patlatıcam onun için gidiyorum.:queen:
çaktırma:wiinkk:

paşa paşa.. sensen eğer paşa ;paşa paşa topluluğunun başına geç. Yok eğer bensem paşa ,sana emrediyorum topluluğun başına geç..

diyesim geldi bian tutamadım kendimi :)

perş görüşürüz ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar