- Motosikleti
- Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Kendi yaptığım biralar abi.Biraya para var eğitime yok . Bunu yazdım bir kenara![]()
Bir de eğitime para değil de şehirlerarası gelecek ortam/fırsat yok bu aralar.
Kendi yaptığım biralar abi.Biraya para var eğitime yok . Bunu yazdım bir kenara![]()
Malkara'da yer alan köfteci izlenimlerini anlatırsan iyi olur, gideriz denemeye.Bende de bir hımbıllık var valla.
Cumartesi günü arabayla Malkara Sanayi'deki köfteciye gittik eşimle.
Sonra da Malkara içindeki Şefer Tatlıcısında bi tatlı gömdük.
Arabayla gittim diye fotoğraf falan çekmedim, aklıma bile gelmedi.
Hava güzeldi aslında, keşke motorla gelseydim dedim ama yağışlı gösteriyordu, ıslanmayı göze alamadım.
Köfteci Recep Balıkesir
İki kardeş 1985 yılından beri köftecilik yapıyorlarmış.
Oradan ekmek arası köfte aldım.
Köfte ekmeğinin ebatlarını kestirebilesiniz diye ölçekli çalıştım.
Böyle bir mekan:
![]()
Gittiğim yer burası:
Malkara - Sanayi Köftecisi
Köfteci Koordinatları haritasına ekleyemedim, bir arkadaş eklerse iyi olur.
Sanayi sitesi olduğu için anayola yakın bir yer.
Köfteler çok güzel, sulu sulu.
Bir porsiyon söyleseniz bile, o sırada ocakta köfte varsa hemen 2-3 tane getiriyorlar tabağınıza, eksikleri sonra tamamlıyorlar.
Köfte, piyaz, kuru fasulye, tatlı, yoğurt, ayran gibi sade bir menü var.
Yoğutlu Kızartma da yazıyor menüde ama heralde yaz mevsiminde oluyor, şimdi yoktu, çok severim kızartmayı ama deneyemedim.
@mertowski 2 mekan da sende
ben de hafta sonu daha önce kayınvalidenin hazırlayıp dondurucuya koyduğu köfteleri tepside yapıp çocuklara bugün anneanne köftesi var dedim.Valla ben hımbıllığın destanını yazdım. Köfteyide evde tepsi köftesi olarak yaptım.
ben de hafta sonu daha önce kayınvalidenin hazırlayıp dondurucuya koyduğu köfteleri tepside yapıp çocuklara bugün anneanne köftesi var dedim.![]()
Valla ben hımbıllığın destanını yazdım. Köfteyide evde tepsi köftesi olarak yaptım.
ben de hafta sonu daha önce kayınvalidenin hazırlayıp dondurucuya koyduğu köfteleri tepside yapıp çocuklara bugün anneanne köftesi var dedim.![]()
haftasonu köfteci yusuftan double köfteburger ve içli köfte yedim bende![]()
Osman aga bu daha çok mercimek köftesi gibi olmuş.Öldürücü darbeyi vurmak bana nasip olacak.
![]()
Bizim İzmir için 10 gün yağış gösteriyor. Bir Çarşamba günü hava güneşli, o gün Kuşadasında toplantım var, muhtemelen toplantıya motorla giderim.Üstadım bileğinize emeğinize sağlık.
Siz böyle gezi paylaşımları yaptıkça çok imreniyorum.
Haftalardır Ankara'da sürekli yağmur, fırtına, soğuk derken motora binemez olduk. Bir taraflarım çok fena kaşınıyor.
Geçtiğimiz 2 hafta sonu da niyetlendim, tam tüm ekipmanları giyip aşağı iniyorum. Motorla garajdan çıktığım an yağmur çiselemeye başlıyor. Sonra geri dönüp yine tüm ekipmanları çıkarıyorum. Bu durum 2 kez başıma geldi. Güvenlik amaçlı kullandığım aksiyon kamerasını da açıp 20-30 saniye sonra kapatıyorum geri dönüpKapalı otopark içinde bir aşağı bir yukarı tur atıyorum manyaklar gibi. Bir an önce sezonun başlaması lazım. Mart ayındaki kedilere döndüm motor için.
Son iki aydir 4-5 gun yagmur sonra belki 1 gun yagissiz hava gosteriyordu hava durumu burada. Arada hastalik, soguk, kar derken 10 gunde 1 anca kullanabildim. Bi yerlere gitmeyi ozledim resmen, ruhum daraldi.Bizim İzmir için 10 gün yağış gösteriyor. Bir Çarşamba günü hava güneşli, o gün Kuşadasında toplantım var, muhtemelen toplantıya motorla giderim.