07 Şubat 2026 Köfte Team Çine virajlarında 😊

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Bende de bir hımbıllık var valla.
Cumartesi günü arabayla Malkara Sanayi'deki köfteciye gittik eşimle.
Sonra da Malkara içindeki Şeref Tatlıcısında bi tatlı gömdük.
Arabayla gittim diye fotoğraf falan çekmedim, aklıma bile gelmedi.
Hava güzeldi aslında, keşke motorla gelseydim dedim ama yağışlı gösteriyordu, ıslanmayı göze alamadım.

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bende de bir hımbıllık var valla.
Cumartesi günü arabayla Malkara Sanayi'deki köfteciye gittik eşimle.
Sonra da Malkara içindeki Şefer Tatlıcısında bi tatlı gömdük.
Arabayla gittim diye fotoğraf falan çekmedim, aklıma bile gelmedi.
Hava güzeldi aslında, keşke motorla gelseydim dedim ama yağışlı gösteriyordu, ıslanmayı göze alamadım.
Malkara'da yer alan köfteci izlenimlerini anlatırsan iyi olur, gideriz denemeye.

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Gittiğim yer burası:

Malkara - Sanayi Köftecisi

Köfteci Koordinatları haritasına ekleyemedim, bir arkadaş eklerse iyi olur.
Sanayi sitesi olduğu için anayola yakın bir yer.

Köfteler çok güzel, sulu sulu.
Bir porsiyon söyleseniz bile, o sırada ocakta köfte varsa hemen 2-3 tane getiriyorlar tabağınıza, eksikleri sonra tamamlıyorlar.
Köfte, piyaz, kuru fasulye, tatlı, yoğurt, ayran gibi sade bir menü var.
Yoğutlu Kızartma da yazıyor menüde ama heralde yaz mevsiminde oluyor, şimdi yoktu, çok severim kızartmayı ama deneyemedim.

Ne kofteymis arkadas,

Muhtemelen 2004/2005 senesiydi(asker ziyareti)keşan da kucuk bir dukkanda(kofteci cavit,cevat da olabilir/google dan konuma yakin eski dukkanlardan cagrisim yapmasi acisindan erinmedim aradim:)) kofte yemistik,onden iskembe corbasi.

O gun bugundur o lezzeti hic bir mekandan alamadim.

Sonradan yenilen lokasyonlar.

Muratli
Ahmetbey
Edirne merkez
Balikesir
Canakkale merkez(çan/biga/ezine/eceabat)
Iznik
Inegol
Malkara
Tekirdag merkez
Marmara ereglisi
babaeski
vize
Manisa(odun kofte)
Akcaabat(bu kofte farkli kulvarda olabilir)
Tire(bu kofte de farkli kulvarda(toz biber ve tereyagi olayindan)

Bu gorus tamamen kendi damak zevkimden mutevellit bir durum(herkesin gorusune saygim var orasi ayri mevzu)

Mekanin adresi degismis ama buyuk ihtimal bu firmaydi

2020 nin haberi,guncel olarak 47 yillik firma,neredeyse yarim asir.

Son düzenleme:
Motosikleti
Hero Dash 125
Köfteci Recep Balıkesir

İki kardeş 1985 yılından beri köftecilik yapıyorlarmış.

Oradan ekmek arası köfte aldım.

Köfte ekmeğinin ebatlarını kestirebilesiniz diye ölçekli çalıştım. :LOL:

Böyle bir mekan:

Gittiğim yer burası:

Malkara - Sanayi Köftecisi

Köfteci Koordinatları haritasına ekleyemedim, bir arkadaş eklerse iyi olur.
Sanayi sitesi olduğu için anayola yakın bir yer.

Köfteler çok güzel, sulu sulu.
Bir porsiyon söyleseniz bile, o sırada ocakta köfte varsa hemen 2-3 tane getiriyorlar tabağınıza, eksikleri sonra tamamlıyorlar.
Köfte, piyaz, kuru fasulye, tatlı, yoğurt, ayran gibi sade bir menü var.
Yoğutlu Kızartma da yazıyor menüde ama heralde yaz mevsiminde oluyor, şimdi yoktu, çok severim kızartmayı ama deneyemedim.

Listeye eklenmiştir.

Köfteci Haritası v.01

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Valla ben hımbıllığın destanını yazdım. Köfteyide evde tepsi köftesi olarak yaptım.

ben de hafta sonu daha önce kayınvalidenin hazırlayıp dondurucuya koyduğu köfteleri tepside yapıp çocuklara bugün anneanne köftesi var dedim. :)

haftasonu köfteci yusuftan double köfteburger ve içli köfte yedim bende :D

Öldürücü darbeyi vurmak bana nasip olacak. 🤪
8y102f2.jpg

Hafta sonu ben de hımbıllık yapmadım. Motosikletin aküsünü sökmüştüm. Sabah "bari aküyü takayım" dedim sonrada bir iki tur atarım diye düşünüyordum. Tam aküyü takarken yağmur yağdı. Beni bayağı bir ıslattı. Ben de "ölmüş eşek kurttan korkmaz" dedim. Zaten ıslandık bari gezelim dedim. Motora bindiğim gibi açtım gazı. Yarım saatlik küçük bir tur yaptım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öldürücü darbeyi vurmak bana nasip olacak. 🤪
8y102f2.jpg
Osman aga bu daha çok mercimek köftesi gibi olmuş.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Üstadım bileğinize emeğinize sağlık.
Siz böyle gezi paylaşımları yaptıkça çok imreniyorum.
Haftalardır Ankara'da sürekli yağmur, fırtına, soğuk derken motora binemez olduk. Bir taraflarım çok fena kaşınıyor.
Geçtiğimiz 2 hafta sonu da niyetlendim, tam tüm ekipmanları giyip aşağı iniyorum. Motorla garajdan çıktığım an yağmur çiselemeye başlıyor. Sonra geri dönüp yine tüm ekipmanları çıkarıyorum. Bu durum 2 kez başıma geldi. Güvenlik amaçlı kullandığım aksiyon kamerasını da açıp 20-30 saniye sonra kapatıyorum geri dönüp :D Kapalı otopark içinde bir aşağı bir yukarı tur atıyorum manyaklar gibi. Bir an önce sezonun başlaması lazım. Mart ayındaki kedilere döndüm motor için.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Üstadım bileğinize emeğinize sağlık.
Siz böyle gezi paylaşımları yaptıkça çok imreniyorum.
Haftalardır Ankara'da sürekli yağmur, fırtına, soğuk derken motora binemez olduk. Bir taraflarım çok fena kaşınıyor.
Geçtiğimiz 2 hafta sonu da niyetlendim, tam tüm ekipmanları giyip aşağı iniyorum. Motorla garajdan çıktığım an yağmur çiselemeye başlıyor. Sonra geri dönüp yine tüm ekipmanları çıkarıyorum. Bu durum 2 kez başıma geldi. Güvenlik amaçlı kullandığım aksiyon kamerasını da açıp 20-30 saniye sonra kapatıyorum geri dönüp :D Kapalı otopark içinde bir aşağı bir yukarı tur atıyorum manyaklar gibi. Bir an önce sezonun başlaması lazım. Mart ayındaki kedilere döndüm motor için.
Bizim İzmir için 10 gün yağış gösteriyor. Bir Çarşamba günü hava güneşli, o gün Kuşadasında toplantım var, muhtemelen toplantıya motorla giderim.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Bizim İzmir için 10 gün yağış gösteriyor. Bir Çarşamba günü hava güneşli, o gün Kuşadasında toplantım var, muhtemelen toplantıya motorla giderim.
Son iki aydir 4-5 gun yagmur sonra belki 1 gun yagissiz hava gosteriyordu hava durumu burada. Arada hastalik, soguk, kar derken 10 gunde 1 anca kullanabildim. Bi yerlere gitmeyi ozledim resmen, ruhum daraldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar