- Motosikleti
- Triumph Tiger 800XRx
- Konu Yazar
Selamlar sevgili motosiklet dostları. Fırtına, yağmur, sel derken köfteden uzak kaldık
Dün havanın güzel olacağını öğrenen değerli dostum, güzel insan @tommygun'ın ya Allah hayde bismillah mübarek bir Çine yapalım, köfte yiyelim demesiyle saat 10'a doğru Ben Ürkmez'den O da Bornova'dan Selçuk-Belevi otoban gişelerinde buluşmak üzere yola çıktık. 1 kilometre sonra benim ön lastiğin düşük basınç uyarısı ile n'oluyur len dediysem de yola çıkmadan yaptığım ön kontroller sırasında lastik subabını tam sıkmadığımdan hava kaçırdığını tespit edip hemen aksiyon alıp gereğini yaparak 10 dakika içinde yola revan oldum. Tiger 800
iştahla Özdere- Ahmetbeyli-Selçuk virajlarını yiyip bitirip Beleviye geldiğimde saatler 10.50 idi. Buluşup mecburen otobandan sürüşe geçtik. Çünkü sevdiğimiz ve hep kullandığımız Çamlık-Ortaklar yolunu heyelan tamamen uçurmuştu. Her taraf sabit ve gezici radar ile dolu olduğundan dedeler geliyor dedeler modunda fıtı fıtı sürerek Çine'ye vardık. Çine köftelerini gömdükten sonra çay kahve sohbet muhabbet derken saat 2'ye doğru Çine virajlarında kendi çapımızda köftelerin ve virajların hakkını verip yine dedeler sürüyor modunda dönüşe geçtik. Kısa turlama modunda 330 km civarı yol yapmışız. Çok keyifli bir gün daha anılarda yerini aldı. Uzun lafın kısası ne diyordu üstad:
Hayat kısa, kuşlar uçuyor..

Hayat kısa, kuşlar uçuyor..

Son düzenleme: