07 Şubat 2026 Köfte Team Çine virajlarında 😊

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Selamlar sevgili motosiklet dostları. Fırtına, yağmur, sel derken köfteden uzak kaldık😂 Dün havanın güzel olacağını öğrenen değerli dostum, güzel insan @tommygun'ın ya Allah hayde bismillah mübarek bir Çine yapalım, köfte yiyelim demesiyle saat 10'a doğru Ben Ürkmez'den O da Bornova'dan Selçuk-Belevi otoban gişelerinde buluşmak üzere yola çıktık. 1 kilometre sonra benim ön lastiğin düşük basınç uyarısı ile n'oluyur len dediysem de yola çıkmadan yaptığım ön kontroller sırasında lastik subabını tam sıkmadığımdan hava kaçırdığını tespit edip hemen aksiyon alıp gereğini yaparak 10 dakika içinde yola revan oldum. Tiger 800🐅 iştahla Özdere- Ahmetbeyli-Selçuk virajlarını yiyip bitirip Beleviye geldiğimde saatler 10.50 idi. Buluşup mecburen otobandan sürüşe geçtik. Çünkü sevdiğimiz ve hep kullandığımız Çamlık-Ortaklar yolunu heyelan tamamen uçurmuştu. Her taraf sabit ve gezici radar ile dolu olduğundan dedeler geliyor dedeler modunda fıtı fıtı sürerek Çine'ye vardık. Çine köftelerini gömdükten sonra çay kahve sohbet muhabbet derken saat 2'ye doğru Çine virajlarında kendi çapımızda köftelerin ve virajların hakkını verip yine dedeler sürüyor modunda dönüşe geçtik. Kısa turlama modunda 330 km civarı yol yapmışız. Çok keyifli bir gün daha anılarda yerini aldı. Uzun lafın kısası ne diyordu üstad:
Hayat kısa, kuşlar uçuyor..

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Güzel geziydi dostum, köfte de şahaneydi. Bence mertowski'nin haritasına eklemeliyiz.

Selçuk çıkışı Aydın yönüne doğru giderken hızım bir ara yüksekti ve radarı geç fark ettim. Plakayı okuyamasın diye kertenkeleler gibi motora yatıp sağ bacağımı arkaya attım ve ayağımla plakayı kapattım. Umarım işe yaramıştır :)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Ama hiç köfte resmi yok 😔😢
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel geziydi dostum, köfte de şahaneydi. Bence mertowski'nin haritasına eklemeliyiz.

Selçuk çıkışı Aydın yönüne doğru giderken hızım bir ara yüksekti ve radarı geç fark ettim. Plakayı okuyamasın diye kertenkeleler gibi motora yatıp sağ bacağımı arkaya attım ve ayağımla plakayı kapattım. Umarım işe yaramıştır :)
Hocaya kertenkele sürüşü montajı yaparsan böyle olur işte.

İlahi adalet 🙏

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ama hiç köfte resmi yok 😔😢 ,

Hocaya kertenkele sürüşü montajı yaparsan böyle olur işte.

İlahi adalet 🙏
Çok açtık, ayı gibi saldırdık köftelere ve resim çekmek aklımıza gelmedi. Yediğimiz mekan "Kasap Mehmet Zengin" köftenin de temsili resmini aşağıya koyuyorum. Bizim tabaklardaki biber, kurutulmuş biberdi.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bugün benim de hımbıllığım tuttu. yola çıkıp bir yerlere gidecektim, yağmur başladı, vazgeçtim. Hadi evdeyim bari motoru yıkayayım dedim, yine yağmura bahane buldum, hımbıl hımbıl oturdum.
ben de yarın yağmur var nasıl olsa deyip cumartesi gecesini bira içme ve kitap okumayla geçirip sabah 4e doğru yatınca öğlene kadar uyudum.
Kış geçmesi lazım, yağmur yağıyor iyi güzel, barajlar dolsun tarlalar sulansın ama bu havalarda evden çıkasım yok.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
ben de yarın yağmur var nasıl olsa deyip cumartesi gecesini bira içme ve kitap okumayla geçirip sabah 4e doğru yatınca öğlene kadar uyudum.
Kış geçmesi lazım, yağmur yağıyor iyi güzel, barajlar dolsun tarlalar sulansın ama bu havalarda evden çıkasım yok.
Biraya para var eğitime yok . Bunu yazdım bir kenara 😁😁😁😁

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Bu organizasyonda ben de olacaktım benim Karakaçan Wave110i ile.

Tommy ile haberleştik önceden.

12 gündür şehirdışında, 1 haftadır da Burhaniyedeydim.

Hafta ortası 1 gün hariç hep yağmurluydu hava.

Bir de Ankaradan (arabayla) çıkarken motosiklet botlarımı da yanıma almayı unutmuşum.

Son anda iptal ettim.

Aslında Cumartesi günü yani dün hava en azından sabah güzel görünüyordu ama işte güvenemedim yine de.

Zaten kedoşlarım beni bekler diye dönüş moduma da girmiştim.

Buluşma yerine dün sabah yola çıktım ve Balıkesir-Bursa-Eskişehir üstünden Ankaraya döndüm.

Özellikle kahvaltı yapmadan çıktım zira Balıkesir merkezdeki oto sanayi içinde salaş bir köfteci keşfetmiştim bir önceki gidişimde.

Köfteci Recep Balıkesir

İki kardeş 1985 yılından beri köftecilik yapıyorlarmış.

Oradan ekmek arası köfte aldım.

Köfte ekmeğinin ebatlarını kestirebilesiniz diye ölçekli çalıştım. :LOL:

Böyle bir mekan:

Ekmek arası köfte aldım derken, nefsime yenilip 5 tane birden aldım.😀

Birisini hemen oracıkta götürdüm.

Birisini 5 saat sonra Ankara girişinde yedim.

3 tane de eve getirdim.

Biraz önce 1 tanesini daha yedim.

Eşim de 1 tane yedi.

Yarın için 1 tane kaldı.

İnsan özlüyor tabii memleketinin köftesini. :LOL:

Forumu köftesiz bırakmamak lazım tabii. :)

Balıkesirde Köfteci Recep isminde çok daha popüler bir mekan daha var.

Muhtemelen orasının köftesi de çok güzeldir.

Burası Balıkesir Yamaha Motohan servise kuş uçuşu 300 metre falandır.

Ancak arada demiryolu var. 2 km civarıdır herhalde.

Eskişehirden sonra gayet yoğun yağmur altında geldim.

1 hafta daha yağışlı görünüyor Ankara.

Motora binemeyecek gibiyiz yani.

Herkese selamlar.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Bol kelaj, az nikelaj.

Afiyet olsun, azıcık yol videosu falan da çekip atın yav, gitmiş kadar olalım izlerken. :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yağmurlar başlamadan forzayı pırıl pırıl yapıp brandasını çekmişim...
Güneş yüzünü göstermeden çıkarmam..Çok zor temizleniyor namıssızz...

Allahtan ufaklık var.. Her türlü hava şartlarında faal :)
Ama bir köfte için o yolu da yapmam onunla :)

Virajları yaptınız mı peki ?.. Oraya gidip yapmadan dönmek olmaz ;)

İçinize sinsin... Maksat motora binmek..Köfte bahane

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Köfte fotosu yok, yol videosu yok, kelaj zaten açıkta... Abi, hayra alamet değil bunlar. Soğuklar yaramadı, moralini bozdu heralde yav... :ROFLMAO: 😈
Epeydir uzun yol yapmıyorum doğruya doğru ya da gün içi 300-400 km'lik turları uzun yoldan saymadığım için paylaşmıyorum. Bu aralar bizim buralarda havalar hem kötü gidiyor hem de bazı Cumartesileri iş amaçlı şehir dışı gezilerim oluyor. Kala kala bir Pazar kaldığı için de hava güzelse çıkıyorum, değilse ev işleriyle uğraşıyorum.

Virajları yaptınız mı peki ?.. Oraya gidip yapmadan dönmek olmaz ;)

İçinize sinsin... Maksat motora binmek..Köfte bahane
Abi dün yaptık, epey keyifliydi, pasımızı attık.

Demin de yağış durdu diye motoru detaylı bir şekilde temizledim, zinciri yağladım. Motorun mat boyasını Motul matte surface clean ile ayrıca temizledim, siyah plastik aksama Garage bull's plastic restorer ile uygulama yaptım. Velhasıl akşama doğru da olsa hımbıllığımızı üzerimizden attık. Dün gece ayıptır söylemesi mangal yakmıştım, şimdi de hem mangalı hem de balkonu bir temizleyeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar