04 Eylül Pazar günü Bayramoğlu Palmiye **İPTAL**

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
04 Eylül 2005 Pazar günü Bayramoğlu PALMİYE'ye havuza gidiyoruz. Buluşma yeri olarak daha önce de kullandığımız mekan sanırım uygun olur.

Buluşma Saati 12:00
Buluşma Yeri : Maltepe Süreyyapaşa Migrosun ilerisindeki Hacıoğlunun Önü

Havuza giriş ücretini güncelleyeceğim ama 20 milyon civarı birşey idi en son gittiğimde. Daha önce gelen arkadaşlar biliyor, Eskihisara gitmiştik karting sonrası. Arzu edilirse sizi yemek olayı için yine Eskihisara da götürebilirim havuzdan sonra.

Gelecekler el kaldırsın.. Şu anki liste olarak ben ve ccbbdd nickli arkadaşı soyleyebilirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cenk aynı gün mangalda var oylar bölünür abi =)

büyük ihtimal gelicez.

conqueror da katılır heralde otaraftaydı zaten.
haa conqueror forumda bi kapıdağ yarım adası gezisi planı var bi baksana.bandırmalı 2 kayınbirader olarak bilmiyorum yaani:))

mangal olayı bölmez bence.gideriz havuza saat 5 gibi bitiririz havuz sefasını otaraflarda mangal yaparız ekipleri birleştirip süper olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
nichtsx' Alıntı:
büyük ihtimal gelicez.

conqueror da katılır heralde otaraftaydı zaten.
haa conqueror forumda bi kapıdağ yarım adası gezisi planı var bi baksana.bandırmalı 2 kayınbirader olarak bilmiyorum yaani:))

mangal olayı bölmez bence.gideriz havuza saat 5 gibi bitiririz havuz sefasını otaraflarda mangal yaparız ekipleri birleştirip süper olur.

Abi haftasonu sinav var. Gerci benim pazar yok ama bizim komutanin var sinavi pazar gunu. Bende tek basima gelmem icin konutandan emir cikmasi lazim. Oda cok zor yani :cherry: :cherry:

Ama kapidag olabilir konusalim bu isi bi :cherry:

alestevardiya' Alıntı:
Hee heee Cenk havuz yeterince derin mi??? :pl:[/quote ]

En derin yeri 5m kaydırak,tramplen ve bilimum başka ekipmanlarda var,,Palmiye Havuzu bu bölgedekiler bilir oldukça büyüktür...

ohoo komutandan izinler falan:)))
geçen geziye geliyodun ama tek başına yan çizme:)
her hafta da bi sorun var he.geçen hafta ehliyet sınavı.bu hafta aof sınavı vs vs.haftayada sınav varmıdır???

Palmiyenin yakınındaki arkadaşlar giriş ücreti ve içeride fiyatlar hakkında bilgi verebilirmi??

giriş h.içi 20 ytl h.sonu 25 ytl,içeride bira 3,hamburger 4 ytl kola 2.5ytl idi sanıyorum,içeride hertürlü yiyecek içecek mevcuttur.

arkadaşlar havuz kapalı olsa gerekk...
because hafta sonu hava kapalı ve yağmurlu...
ayrıca havuzdan sonra motor hasta etmezmi... :sunny:
ne kadar kurulanırsan kurulann rüzgar çarpar...

ben yüzme bilmiyom cenk dostumm...
sadece paletle yüzebiliyomm..
mangala gelsen diyorum sevimli adam :rendeer:

nıchstx ve conguerror ccbbdd beyler şu mangala yumulsak diyorumm..

baba yuh yaniii...
koca siteyi takip etmediğin ne kadar bellii...
duyurlar da 4 eylül pazar mangala poleneze diyooooo :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
abicim ya havuz ya mangal yapalım olmadı ikisinide yapalımnichtsx, yenge geliyormu bende hanımı getirecem ona göre yaw... :thumleft:

Mangala gitmek icin adamlar 16.00 da bulusucak. Sora carrefour'dan alısveris yapıcaklar. Nerden baksan en erken 17.00 de cıkarlar. O saatten sora 50 km. bozuk yoldan gidilerek Polonez koye varıcaklar. Saat kac olacak siz düşünün. O saatten sora nasıl mangal yapıcaklar, ne ara yiyecekler, ne ara dönecekler benim aklım ermedi. O yüzden gitmiyorum ben mangala. Gidecek arkadaşlar dediklerimi düşünsünler..

taam mete taam yaa gördüm constantinin olayı unutmuşum :)

(biscuit bi organizasyon yaparsak yengelerde gelir tabi yaw.ama aşaa bi bak istersen)

yaw bu yağmur söylentisi içine etti hafta sonunun yağmıycak plan yapamadıımızla kalcaz.du bakiim meteor.gov.tr ye ne diyo...

meteoralojik uyarı:
01.09.2005 - YURDUN KUZEY KESİMLERİ YARIN YENİ BİR YAĞIŞLI HAVANIN ETKİSİNE GİRİYOR, HAVA SICAKLIKLARI HAFTA SONU TÜM YURTTA AZALACAK!

valla meteorolojinin sitesine girdiim anda korktum.hertaraf yildırım ve bulut resmiyle kaplı.haritanın üstünede ETKİLİ diye yazmışlar.
illa buluşma yapılacaksa üstü kapalı bişeyler planlamak lazım:))

benim önerilerim aşağıda:

motosiklet.net pilardo turnuvası :)
motosiklet.net alışveriş merkezi gezme etkinlii
motosiklet.net sinema bale ve opera izleme toplantısı
motosiklet.net hafta sonunu evde oturarak geçirme eylemi ve yağmur protestosu
motosiklet.net "ilk önce kimin donu islancak" yarışması
motosiklet.net bu yağmurda kasksız gözlüksüz montsuz kaç metre yol alabilirim iddialaşması
motosiklet.net yağmurda köprüden geçmek çokmu zor konulu bilimsel araştırması
motosiklet.net "normalde buluşmalara 5-10 kişi anca geliyo bakalım bu yağmurda kaç kişi gelcek" deneysel çalışması
motosiklet.net evde oturup "şimdi bu yağmurda polonezköydeki sapancadaki arkadaşlar naapıyo acaba" konulu komedi niteliğinde beyin jimnastiği

yetermi daha öneri getiriimmi.

birbirine alternatif 2 yer seçelim biri açık hava diğeri kapalı olsun. belirlediğimiz saatte eğer yağmur yağmıyorsa açık hava seçeneği için buluşup oraya gidelim. yok eğer yağmur yağıyorsa kapalıya gidelim. eğer açığa gidince yağmur başlarsa kapalıya geçeriz. yani bu 2 seçenek birbirine yakın yerlerde olmalı okey.

ya ben niye kendimi kasıyorum ki ben zaten pazar günü gelemem. siz en iyisi kafanıza göre takılın. :)

Ya kimsenin bişi yapacağı yok galiba. Yagmur yagarsa yagar yaw. Erimeyiz. En kotu ihtimalle biraz ıslanırız. Sagdan sagdan yavas yavas gideriz yine gitcegimiz yere. Onemli olan bulusmak. Baktık bulustugumuzda yagmur yagıyo, hemen orada kapalı olarak gidilecek yer belirlenir yani nedir ki bu kadar zor olan. Gelmek isteyenler el kaldırsın arkadaslar. Yagmura camura aldırıs etmem diyebilcek babayigitleri bekliyorum. Gelecekler kendini eklesin lütfen.

Liste:

Cenk
ccbbdd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Emir çıktı geliyom.. :cherry:
neereye gidiyoruz arkadaşlar belli oldumu.. havuz olayı iptal galibaa...

Kimseden ses soluk çıkmıyo be conqueror'cum. Apuşup oturcaz bu gidişle. Gelen yokmu arkadaşlar diyorum.. Alooooooooooooo kime soluyorum. Geçen gezideki ekip nerdesiniz yaw ?

burdayız kesmeşeker olduumuz için yağmurdan korkuyoz.
bide taam gelcez diyip yağmur yağınca satıcı damgası yemek istemiyoz:)

Akşamüzerine kadar katılım yapılmazsa gezi planını iptal edeceğim. Hep beraber evde oturur sacma tv programları izleriz.. :farao:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar