K kadirsoyyy Katılım 24 Haz 2005 Mesajlar 186 3 Eyl 2005 #21 cenk bende gelmek ısterım de hava durumuna bakacagım.yarın hava ıyı olursa ve ısım cıkmazsa gelmeye calısırım.
cenk bende gelmek ısterım de hava durumuna bakacagım.yarın hava ıyı olursa ve ısım cıkmazsa gelmeye calısırım.
alestevardiya Katılım 29 Haz 2005 Mesajlar 410 3 Eyl 2005 #22 Cenk havuza gidebildiniz mi bilmiyorum ama ben gokgurultuleri esliginde ofiste oturuyorum :queen:
Infaustus Katılım 12 May 2005 Mesajlar 1,511 3 Eyl 2005 Konu Yazar #23 alestevardiya, yarın icin planladık havuzu zaten ben de işteyim şu anda. Yarın herkes yan çiziyo :jocolor: kös kös oturcak millet evinde heralde..
alestevardiya, yarın icin planladık havuzu zaten ben de işteyim şu anda. Yarın herkes yan çiziyo :jocolor: kös kös oturcak millet evinde heralde..
alestevardiya Katılım 29 Haz 2005 Mesajlar 410 3 Eyl 2005 #24 cenkmenderes, yok be cenk yagmurdada kapali aktiviteler var insanlarin yaptigi Hee heee yinede umarim yarin yagmaz! Haftasonu yagip hafta ici acinca siniri kalkiyo insanin! :queen:
cenkmenderes, yok be cenk yagmurdada kapali aktiviteler var insanlarin yaptigi Hee heee yinede umarim yarin yagmaz! Haftasonu yagip hafta ici acinca siniri kalkiyo insanin! :queen:
Infaustus Katılım 12 May 2005 Mesajlar 1,511 3 Eyl 2005 Konu Yazar #25 Aşırı katılım nedeni ile geziyi iptal ettim arkadaşlar. Herkese duyurulur.