04/Eylül/2005 polenezköy mangal resimleri

e_erdun, ercument bey konunun kotu gozle bakilmasiyla alakasi yok ki, tek kalmasin diye cekiniyor herkes... Sizde yadiniz daha once biliyorsunuz...

Ben sadece konuyu acip herkesin ustunden sunu atak istedim. Kimle konustuysam, sende gel, yaa aslinda ben de kiz arkadasimi getirmek istiyorum ama yanliz kaliyor, bu kadar erkegin icinde ne isi var tek kiz falan diyor. O yuzden actim konuyu.

Ama bi uyari esi MIZ MIZ olanlar getirmesin :queen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
BBRR'ye katılıyorum, bu topicde sanırım 2 tane hanım var. Gerçi kaç tane olursa olsun burada olduğuna göre motora ilgisi vardır ve motorcu ruhunu taşıyodur. Ama burada çoğunluk olan beylerin eşleri, motor sevdalısı ve motorcu olmak zorunda değidir ki çoğunluğu motora karşıdır. Tabi ki kişi eşiyle katılmak ister geziye (ki ben Ağva gezisine eşimi götürdüm çünkü çok kişi eşini getirecekti ama toplamda 2 çifttik, bu arada katılım olsun eğlenelim diye henüz sütten kesilmemiş bebeğimizi kısa süreleğine bırakarak gittik) peki ben bir dahaki geziye eşimi götürebilecek miyim? Sanmıyorum ikna edebileceğimi, sanırım bu işlerin daha çok erkeklere göre olduğunu kabul etmeliyiz ve bize katılan hanımları üzmeyip elimizde ve yanımızda tutmalıyız.

BBRR, sen evlimisin arkadasim?? Eger cevabin evetse yanlis evlilik yapmissin, uzgunum senin icin!
Eger hayirsa, sacmalamissin, yanlis yoldasin, aklinda esler ile ilgili boyle bir onyargi olustuysa, aman diyeyim sakin evlenme!!
Genelde insanlar kendi zevklerine yakin kisiliklerle hayatlarini birlestiririler, senin yolun hak yolu degil

Bunu kim yazmış bulamadım ama şunu söyleyeyim erkekler kendilerine eş seçerken belli kriterler ararlar evet, ama motorcu (veya motorcu ruhu olan) bir eş bulmak bu ülkede zordur. Bu sitede kaç hanım varki? Bir oran yapabilir misiniz? Tanımadığınız insanlar hakkında "yanlış evlilik yapmışsın" demek!!! Çok zor bir cümle yaa , her babayiğit kuramaz. Yazık...

eee. bundan sonraki bulusmalarda, gezilerde eniste beyi de görecegiz insallah :p

+ geziye katilan arkadaslar; yemis, içmis, eglenmissiniz. ancak ''esek arisi öldürmek'' tabiriyle yaptiginiz olayi yanlis yapmissiniz.
daha sonra devam edenler de olmus.
hiçbiriniz evinize taksiyle falan dönmedi degilmi?

en son alkol+motor macerasi daha anasayfadan inmedi!

esek arilarini öldürün. bisey diyen yok. fakat kendinizin ve baskalarinin canina kastetmeyin. :bounce:

yazdiklarimi, yaptiginizin ''yanlis olmadigini'' düsünenler elestirsin lütfen. :bounce:

Süper Moderatör (BBRR)
Eyong,
bu cümleyi kuran arkadaş malesef bir bayan işte motorcu ruhu olan da ancak bu kadar oluyor ne yapalım
bulamamanın sebebi yazının mod tarafından silinmiş olması
neyse ya benim anlatmak istediğimi anlayan çok zaten beklentim herkesin anlaması deil :bounce:

BBRR, bi yerde bana, ''gel seni de evlendirelim'' falan demistin :p
simdi beni anliyormusun abicim :queen:
sesim geliyörmü?:queen: :queen:

Barış abi askerden sonra bende evlenmek istiyorum uygun özellikleri yazarım bir ara ama motorları sevmeli öncelikle :joker:
Barış abide de yok yani Gurzan hocaya motor bulucak evlendirecek oy oy oy :thumleft:

BBRR' Alıntı:
gültekin sen bekarmısın valla ben seni evli diye biliyodum :silent:

yapma abicim.
motorizede yazistik bunlari. bende, bidaha görüsmeyelim dedim sana...
hatirla. :bounce:

alestevardiya' Alıntı:
Benim merak ettigim: Ordaki insanlar ya evli yada bekarlarin sevgilileri var(dir) neden esler gelmiyor gezilere? sadece bir bayan goruyorum yine...
30 Agustos taki bulusmada da gelenlerin cogu evliydi, cok yakin bir yerde bulusuldu ama esler yoktu? Evli biri nedenini soyleyebilirmi bana??
NOT: Bebegi olanlar yazmasin onlarin nedeni belli... :rendeer:

bi saniyeee gardaşımm...nolüyür...garı gısmısı evinde oturcek o gadar...bahınız aleste ve stella bacılarımm...medeniyat dedigin teh dişü galmuş canaver...nekine sizing derdünüz...yoh garılar niyekine yoktu yoh bilmemne...gırın bacağunuzu odurun zıbarın evünüzdeee...tübe tübe yavvv... :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

aleste ve stella merhaba...siz bayanlar başımızın tacı olup...cennetin ayaklarınız altında olduğu tezine şiddetle inanırımm...lakin bizleri sırat köprüsünde satma ihtimalinizide ciddi ciddi düşünürüm... :queen:

canım dostlarım naberrrr.... :rendeer:

özlediniz biliyorummm...fekat 14 aylık kızım yağmuru özlemi çok ağır bastığı için internetcafelerde kıçıkırık köpekler gibi fink atmayıp evime gittiğimden gezi geyikleri yapamıyorummmm...sizlere vakit ayıramıyorumm... :king:

fakat .."meteciğim sen bizim pirimizsin...reisimizsin...ışığımızsınnn...sensiz bu hayat çekilmiyor şeklindeki çağrılarad kulak tıkamıyorumm..." :queen:

ben sizlerin sayesinde buradayım... :queen:

gezi süper oldu....gelmeyen başını ağrı dağına ve bilumum taşlara vurabilir...

özetle..........yedik........ içtik............*ıçtık...

bmw li ağır ağabey ante zengin ve varlıklı olduğunu attığı her adımda belli ettii...zannedersinki ingiliz kraliyet ailesinden prens charles'ın kayınçosuu... :queen: ...yani kısaca özetleyim bok gibi parası var...birazda ukala...güneş gözlüğünü hiç çıkarmadı...ben buraya ait değilim deyip durdu :queen: abi bi tur atayımmı gibi bir geyiğe bile girmekte çekindimm vallaaa...motorumu isteme benden buz gibi soğurum senden triplerii...bisiklet ister gibi bmw de istenmezkii hacımm... :queen:

bizim constantıne namı değer ayı emre... :queen: yine evsahibi havasıyla ortalığa güven verdi...obez olan bu arkadaşımız....yedikçe yedi...allah yarattı demedi...görgüsüz ayı bu kardeşimmm...yeme adabı yok oturma kalkma bilmez...aha size yeminle bir ara atlar için tadı nasdır falan dedi...mekan sahibi bu otobur arkadaş için sürekli atların yanından ayrılmadııı... :queen: ayrıca bizi polenezköy diye kandırıp ömerliye götürdü...hesaptan...( mekan sahibiyle konuşmuşlar) komisyon aldı zibidi...bizde masum sanıyoruz çok uyanık karıncayı incitmeden öpen bit tip... :rendeer:

semih...kardeşimiz mecidiyeköydaha yeni katıldı nicki mo-zat...yeni diye biraz hırpaladıkk...needen power by bela hussar 125 aldın diye dövüyodumm...elimden zor aldılar...

ercüment e- erdun abimizi herkes az çok tanır...abi ukala tip yaaa...ağır abi...yemekte elini hiç bir şeye sürmedi...yedi içti...bize hizmet ettirdiii...büyüğümüz diye sesimiz çıkmıyor ama...neyse abimiz yinede...canı sağolasın...bir ara gruptan hızlandım diye tokatladııı...bööööhühühühü :queen: :rendeer:

deamon...sessiz sedasız evinin kuşu kılıbık bir abimiz...yenge aradığında...3.5 atıyor...iyi biri...hiç konuşmazz....sağır ve dilsiz olduğu konusunda rivayetler varr...

ccbbdd...almış manitayı yanına haspam...hiç yüzümüze bakmadı sıpa....yav arkadaşım bir kafanı çevir bir şey de...biz garsonluk yaptık yengeyle yiyip içtiler...ayıp diye birşey var dimi...yengemizin yanında karizmasını bozmayalım dedik ama...allahın sopası yok bir arı kardeş kafasından sokuyordu zibidiyi...bizim yoğurtçu otobur constantıne...arıya yoğurt fırlatarak...dumur sınırlarını zorladı ve mağmaya başarıyla indiii... :queen: :queen: :queen:

conguerree..yani konstriksiyon fatih...sağla solla ilgilenmeyen sadece et yemek için geldiğini itiraf eden bir şahsiyet...ya babacım tamam garibansın hayatınde et yememişin ama bu kadarda görgüsüz olma dimi ama... :queen: :queen: :queen:

cenk medrese...buda yeme içmeye gelmiş bir tip...namı değer 360 cenk...ben 180 derece dönerim diyor...köfte ve tavuklara saldırdı...bir nefes alır insan dimi ama...motoru cillop gibi..sarı civciv bir motoru var...sevimli ve nur yüzlü bir kardeşimm... :rendeer:

danger0 hatları karıştırmayım ama emrenin arkadaşı bir kardeşim...art direktörüm falan demişti...karizmatik...giyim kuşamına önem veren tayfadan...ölürüm ama cesetim yakışıklı olsuncu mübarek...metroseksüel bir tip...bir ara benim çalıştığım reklam ajansına kapağı atabilirmiyim falan dedi...ama bu tiple bizim şirkete girmek zor tabiii... :queen:

topsakal abimiz kimdi yaaa??? tanımadan pek döşemiyim diyorum yazımı...sevgiyle kal topsakal...

yaaa bir radyolog vardı...yani röntgenci...bu evleri röntgenleyen sapıklardan değil :queen: ...okumuş çocukk...yani doktor tayfasından...bir ukala bir ukala sormayınn... :queen: yok harwardı bitirdimm...yok oxfordu ben kurdum falann... hiç çekilmezz...yedi içti gittiii.eli sabuna suya değmedii...artiz bir tip...yeditepedeymişş... :queen:

abiler ablalar süper gezi oldu...hepinizi çok seviyorrrr...yazılarım hususnda sizlerin enlayışınıza ve hoşgörünüze sığınıyorummm...hepinizi çok sever bu deligönlümm...abbas eve gider...

01: nichtsx
02: alptoker
03: MaXwELL
04: freeozkan
05: okulyolu
06: sakaryapostasi
07: fausten
08: cenkmenderes
09: powerbyaydin
010: fsmceyhun
011: NeverDie
012: UNBEATEN 21
013: mete_han
014: cakamo
015: ayilmaz
016: leoms
017: trigger
018: copyrider
019: Bedbin
020: biyolojiksavas
021: BBRR
022: danger0
023: royalmen
024: scldm
025: oskican
026: barisci26
027: maynax
028: ilnapoli
029: gurzan
030: Cronos
031: baron985
032: Colakoglu
033: forrap
034: Lord_Vader

onlıne tayfasııı....naber......haydi sağlıcakla kalın allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsunnn................

herkes sıra numarasına göre merhaba desin bakayımmm.....

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

...CANIMCIKLARIMMM..CEVAPLARINIZI İLGİLİ BAŞLIĞIMA ATINIZZ....

Süper Moderatör (BBRR)
motor bulacaz ama şimdi öncelik sırası değişti önce bi başgöz edelim şunu :cherry:

bbrr bi daha görüsmeyelim abicim. :)

meteeeeee...
birak simdi kizim yagmurum ayaklarini... :queen:
yenge ufaladi seni dimi? itiraf et, kirarim bacaklarini... :jocolor:
:queen:

Süper Moderatör (BBRR)
mete hah ben dedim mete olmadan gezi yazısı olmaz diye sabırsızlıkla bekledim yazılarını ya yanlız atı severkenki resimde attan baya bi tırsmış gördüm seni :cherry:

...yanlışlıkla iki kere atmışımm....pardonnn...

la noluyooooo laaaaaaaaaa.......

ben başlığı kilitlenecek birimiyimmm. allahaşkına....moderatör hemen sicil numaranı rica edeyimmm...skullhunetr abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yetiş gurban olduğummm.... :queen: ...bu moderatör kimse bana kesin gıcıkkk vallaaa...erhan kardeşimle görüşüp gereken yapılacaktırr moderatörr.....yarın ilk işim arsel!e gitmek...bu seferlik hatana göz yumuyorummm.... :farao:

Mete abim iyidir walla sırayı bozuyolar ama bende bozdum yazayım bari iyi geceler abi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mete-han abicim sarı montlu senmisin ercüment abide o karizmatik beyaz sakallı olsa gerek kadro baya karizmaymış mete-han abi sen at severken biraz çizdimiişsin ama saglık olsun :D gezileriniz cok güzel Allah izin verirse Çınarcık olayına gitcem bir aksilikde olmazsa ondan sonra sizin Ayvalık olayınada gelirim İnşallah saglıcakla kalın... babay.. Allah yolunuzu acık etsin...

Bu Mete Yolda vucuduyla giden kardeşimizdi di mi? Bi de motor istiyecekmis:) Güzelim motoru yerden jiletle kazirdik artik.

Bu arada o gözlükler güneş gözlüğü ama numaralı. E bende miyobum azıcık:)

...ante abimiz seni bir bmw motorun olsa bile çok seviyorummm...bizim motor varoşların gülü...sen bmw etilerin bülbülü...

...çok değerli samimi ağırbaşlı güzel bir insansınn... :rendeer:

seni tanıdığım için çok mutluyum...(samimiyeti kesmeyek ileride birgün lazım olur :queen: )

baboşlar gidiyom diyom bir türlü ayrılamıyom vallaaa....evet cjopper...o sarı eşofmanlı sandaletli ayıcık benim hayatımmm...valla şimdi kaçtımmm...evde oklava durumlarııı....offf offf kapamıyom siteden yaaa...ama bu moderatör hain domdom dostum kimse kırdı beni....alıcam ifadesini kesinnn...benim şüphelendiğim biri var...bu moderatör bizden aramızdan bir irlandalı diyorum bennn...hadi sağlıcakla....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
metehancım zıpır kardeşim yazdığını gene yazıp zırt diye kaçtın bak dikkat et kendine o bilyalı ile zırt pırt önümüze geçip 5 km sonra bizi bekleyip durdun ,yazmasaydın zaten bu gece uyumayacaktım bakalım nezaman yazacak bu diye iyiki yazdın beni uykumdan etmedin sevgi ve saygılarımla :rendeer:
not;lütfen bu adama bulaşmayın japon yapıştırıcıdan beter yapıştırıcıdır :queen:
seni solladığımda kaçla gidiyodun söyle bakım :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar