04/Eylül/2005 polenezköy mangal resimleri

alestevardiya

30 ağustos'daki buluşmaya eşim oğlum ve kayınçom baskın mahiyetinde katıldılar...(şaka bi yana onlar da geziyordu arabayla buluşma yerini bildiklerinden uğradılar....sen kalktıktan sonra geldiler görmemiş olabilirsin)...dünkü gezi için de ben motorla saydığım ahali ise arabayla geleceklerdi ama şile yolunda motorlar aralardan tüyer de bizimkiler arabayla yetişmekte zorluk çeker diye vazgeçtik...

aslında mekan gerçekten çok güzeldi...keşke gelmiş olsalardı diyorum..çünkü gidiş değişik bir yoldan oldu oldukça tenha ve rahattı...ama dönüş tahminim gibi çok kalabalıktı...aklıma gelen başımıza gelebilirdi...

neyse bir dahaki sefere inşallah

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geliyoruz merak etme.Bir şartım var kan emmek yok Ayvalıkta mutlaka yanımızda olmanı isterim.Senden çok eğlenicez.Seni egerıderstan takip ediyorum.Bizimle Ayvalıkta olurmusun Çıpra ve sek rakı ısmarlayabilirim

Birincisi ben kan emmiyorum :wiinkk: ayvalıkta yanınızda olmayı istiyorum umarım bir aksilik çıkmaz ise gelmeye çalışacağım :)
çıpra istemem ama ben mümkünse barbun sek buzlu rakı tercihimdir :wiinkk:

Alıntı:

Geliyoruz merak etme.Bir şartım var kan emmek yok Ayvalıkta mutlaka yanımızda olmanı isterim.Senden çok eğlenicez.Seni egerıderstan takip ediyorum.Bizimle Ayvalıkta olurmusun Çıpra ve sek rakı ısmarlayabilirim
vampir kadın resminden dolayı dedi sana hemen kızma latife sadece.

:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
gezi çok kaymak olmuşa benziyor, bir de yağış olmasaydı :king: yağışsız bir havada bende geleceğim :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
vampir kadın resminden dolayı dedi sana hemen kızma latife sadece.

kızmadım zaten :) neden söylediğini bende biliyorum merak etme :)

Süper Moderatör (BBRR)
alestevardiya,
motor ruhunda özgürlük var eşlerle özgürlük olmaz :cat:
ben sana olacakları söyliyim :bounce:
-ay burda arı var ben yemek yiyemem burda
-ay yağmur başladı ben sana demiştim araba ile gelelim die rezil olacaz şimdi
-ay adama bak elinde yoğurtlu kaşıkla arı kovalıyo şimdi üstüm başım batacak
-ben plastik tabakta yemeyi sevmiyorummmmmmmmmm
-bir pazarımız var onuda rezil ettin
falan gibi bir dünya olay nedir gezi eğlenmek için yapılan bir aktivite :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
alestevardiya,
motor ruhunda özgürlük var eşlerle özgürlük olmaz
ben sana olacakları söyliyim
falan gibi bir dünya olay nedir gezi eğlenmek için yapılan bir aktivite

özellikle motor ruhunda özgürlük var eşlerle özgürlük olmaz :jocolor:

bu kısma motor tutkunu olan bir bayan olaraktan dikkat çekmek istiyorum bence böyle bir yorum yaparken tekrar tekrar düşünmelisiniz biz de burada izmirde bir çok gezi etkinlik toplantı veya festivale katılıyor organizasyonlar düzenliyoruz kaldiki çoğu içimizde ya evli ya nişanlı yada bir birliktelik içinde ve çok ekstra durumlar dışında herkezin eşi yanında olur :)
belki nadiren böyle durumlarınız oluyordur ama yinede biraz daha dikkat derim :)

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
- FLOOD= Arka arkaya atılan mesaj arada başka bir cevap olmadan aynı üyenin birden fazla mesaj atması
********************I**********************

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaslar, :bounce:
bende burda bayan arkadasların fazla olması taraftarlarındanım. bence onlarında bi çok konuda oldugu gibi motor ruhundaki özgürlükte de olmaları gerektiğini düşünüyorum şiddetle..
costantine kardesim özellikle esler veya girlfriend veya nisanlı veya sözlü farketmez çiftli katılımlar için ve tek katılımlı bayan arkadaslar için acil bir organizasyon ayarlayalım derim.. :cat:

alestevardiya,
motor ruhunda özgürlük var eşlerle özgürlük olmaz
ben sana olacakları söyliyim
falan gibi bir dünya olay nedir gezi eğlenmek için yapılan bir aktivite

katılıyorum yapmasalar daha iyi olacak ama en son gezimde de böyle bir olaylar olmuştu.benim eşim yapmıyor ama bazı bayanlar yapıyorlar bu bir kırıter değil ama olamkta...

iyi bir saplama yapmışın güzel...
:cat:

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Konu dışı , tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, şiddet, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek , dini , siyasi ve politik yazilar yasaktir.
- Attığınız her mesajda IP adresinizin kayıt edildiğini lütfen göz önünde bulundurun. Bu anlaşmanın iptali halinde IP adresiniz vasıtasıyla forum alanından uzaklaştırılacağınız gibi, herhangi bir hukuksal durumda da ISP'nize ulaşılacaktır. Bu durum ancak bu anlaşmanın ciddi bir şekilde ihlal edilmesi durumunda geçerlidir.
- Forum ortamina kisisel problemler, anlasmazliklar tasinamazlar.
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
*********************I*********************

Forumdan Uzaklaştırıldı
herseye ragmen katılacagım ilk geziye esimi getircem.. :cat: ve aslında yukardaki varsayımların genellemeye haiz olmadıgını göstermeye yardımcı olacam.sevgi&saygı :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Costantine teklifin için teşekkür ederim :wiinkk: senden bir istanbul gezisi sözü almıştım zaten artçınız olmaktan keyif duyarım efendim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ahada ilk bayan katılımcımız devreye girmiştir artçı da olsa.. :rendeer:

Arkadaşlar Stella teklifimi kabul ettiğine göre ben kendisini almaya izmire gidiyorum.Şimdide bir başlık açayım İzmire Stellayı almaya gidiyorum.Varmı fikri olan Stellan kaskınıda getiriyorum hazırlan :joker:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yürü bea costantine :cat:
kim tutar seni.. :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar Stella teklifimi kabul ettiğine göre ben kendisini almaya izmire gidiyorum.Şimdide bir başlık açayım İzmire Stellayı almaya gidiyorum.Varmı fikri olan Stellan kaskınıda getiriyorum hazırlan

Costantine nazik davranışın için teşekkür ederim :wiinkk: ama izmire kadar yorulma ben istanbula geldiğimde bir gezinize katılacağım söz :wiinkk: kaskımıda yanımda getireceğim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar