Baylar, bayanlar... Sizde yeni gelen birisine "hoşgeldin" v.s. gibi birşey söylenmiyor mu? yoksa "kendini evindeymiş gibi hisset" yaklaşımımıdır bu sessizlik?
Efendy' Alıntı:Baylar, bayanlar... Sizde yeni gelen birisine "hoşgeldin" v.s. gibi birşey söylenmiyor mu? yoksa "kendini evindeymiş gibi hisset" yaklaşımımıdır bu sessizlik?ale:
Bende bu evrende yalnızım zannediyordum.. İnsanın sesinin alakalı birisine çarpıp geri dönmesi rüzgar kadar keyif verici.. Teşekkürler hoşbulduk...shadow-vt' Alıntı:Efendy' Alıntı:Baylar, bayanlar... Sizde yeni gelen birisine "hoşgeldin" v.s. gibi birşey söylenmiyor mu? yoksa "kendini evindeymiş gibi hisset" yaklaşımımıdır bu sessizlik?ale:
hoş geldin arkadaşım aramıza :rendeer:
ahada mutfak burada kendi çayını kendin doldur burası hepımızın burada mısafırlık yok :cherry:
"tanışma"bölümündede kendini tanıtırsan arkadaslarımız hoş geldın der hemde seni daha iyi tanımış olurlar (yabancı gibi durma ) :cherry:
tanışma bölümü linki:
http://www.motosiklet.net/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=2
buluşma yeri olarak beşıktaşta Haneden Resteorantın önündeki (barbarostan aşağı inince ortaköy e dönen üst gecitin altı yani kısaca motor iskelesinin olduğu yer) müsait.hemde arkadasımızın büfesi var "Bahçe Büfe"beklerken çayınızı kahvenızı içebilirsiniz güzel şirin temiz bir yerdir.hiç olmazsa diğer katılımcı dostlarımız gelene kadar sıkılmazsınız böylece. önündede kartal heykelli güzel bir havuzu var B.J.K lı arkadaslarımız önünde resim çektirirlerfreeozkan' Alıntı:ewt beyler avrupa yakas1 organizasyonuna bi kulak verelim cumartes1 tam gun bence sonderece güzel bi fikir fakat bence bulusma yer1n1 deg1st1rmekte fayda var mete han anadolu yakas1ndan gelecekler icin
boy' Alıntı:Efendy, daha az önce mesaj atmışsın. Hemen cevap bekleme, çoğu kişi şu an işte. Ben bazen sık bakabiliyorsam da çoğunlukla işim nedeniyle bakamıyorum. Hoşgeldin. Buluşmalara seni de bekleriz.
freeozkan' Alıntı:efendy hosgeldin
akşam evime ulaşabilirsem göreceksiniz inşallah.matraks' Alıntı:Hani beyler fotolar nerde ya ?? :silent: