04.08.05 İstanbul Anadolu Yakası Buluşması nasıldı?

Buluşmadan memnun kaldınız mı?

• evet, harikaydı

Oy: 0 0.0%
  • evet ama daha iyi olabilirdi

• eh işte idare ederdi

• hayır ama yinede iyiydi

• hayır hiç memnun kalmadım

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba, evet sonunda buluştuk ama nasıl... buluşma beklediğiniz gibimiydi, yoksa değilmiydi? gelen arkadaşlar yorumlarını yaparsa gelemeyenlerde ne kaçırdıklarını veya kaçırmadıklarını öğrenmiş olurlar.

ilk yorumu ben yapayım:
öncelikle daha önce organizasyon düzenlemediğim için bu buluşma organize olma açısından sınıfta kaldı fakat yinede bir şekilde buluşuldu (tam saymadım ama 25-30 kişi vardık sanıyorum). motorum yavaş olduğu için toplu gidişler de mümkün olduğunca arkadan gelip arkadaşları toplamaya çalıştım, neden derseniz motoru kuvvetli arkadaşlar biraz gazladılar. neketim (evren paşaya selamlar) en son ayrılacağımız zaman maltepeden bostancı yapıp oradan kartal istikametine yavaş yavaş turlayacak ve motorlarımızın keyfini çıkaracaktık ancak ne hikmetse bostancıda herkes dağıldı. balıkçıların orada yaklaşık yarım saat beklememe rağmen gelen giden olmayınca bende evimin yolunu tuttum.
son söz olarak buluşma idare ederdi, turlamaktan ziyade arkadaşlarla muhabbet etmek daha hoşuma gitti. tekrar buluşup adam akıllı ve tadını çıkara çıkara turlamak isteyen arkadaşlar bana mail atsınlar.
sevgiyle kalın :rendeer: ...

[email protected]

:bestmt:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kararsızlar için koydum onu :) memnuniyetsizliği daha çok olup genede gelmekten keyif alanlara yönelik. en iyiden en kötüye sıralamaya çalıştım işte... sende şimdi onamı kulp buldun?

boy

Organizasyonun sınıfta kaldığı falan yok. Herşey gayet güzeldi. Bayağı kişi geldi, hatta kişi sayısının fazla olmasından dolayı çoğu kişi birbiriyle doğru düzgün konuşup tanışamadı. O nedenle güzel bir gezi organizasyonu yapıp bu tanışmayı pekiştirelim diyorum. Geziler çok eğlenceli oluyor. Bu haftasonu ben yokum, gazlayıp Ankara yapacam. Bu arada Ankara'daki arkadaşlar beni Ankara sokaklarında göreblirler. Durdurursanız konuşuruz. Grubun tek bayanı olan alestaya gelip o kadar erkeğe katlanabildiği için teşekkür ederim. Görmüş olduğu gibi bayanları yemiyoruz veya dalga geçmiyoruz. Gerçekten delikanlı kızmış, motoru da oldukça iyi kullanıyor :)

Buluşma iyi organize edlimedi, oturacağımız yerde 20-30 kişilik bir yer ayarlanmış olmalıydı ki tanışma gerçekleşebilsin. ama bugün herkes ayrı ayrı oturdu. Buluşma bence yinede güzeldi. artık fotoğraflara baka baka kim kimmiş anlarız. :king:

beyler organizasyonda baz1 kopukluklar olmus anlas1lan. ama en az1ndan bidahaki organizasyomlar için tecrübe olmustur. ben kat1lma basar1s1 gösteren herkesi kutluyorum. ben gelemediim içide herkesten özür diliyorum

Valla motorum olmadığı halde gene de geldim ama hiçbirşey anlamadım. Mesela danger0, seninle tanışmak isterdim ama senin de orada olduğunu bile bilmiyordum. Sağolsun Admin skullhunter hiç ilgilenmedi bizimle, emanet çanta gibi geçtik ayrı bir köşeye oturduk bizde...
Sakın çok kalabalıktı demeyin 200 kişi değildik. Sadece 30 kişiydik. Biz de başka forumda yöneticiyiz ama toplantılarımıza gelen çok daha kalabalık insan grubunda bile herkesin tek tek hatırını soruyoruz. Eyvallah Erhan, yüzümüze bile bakmadın valla. Elimizi sıkıp bir merhaba-hoşgeldin desen yeterdi.
Senin forumunun en çok görüntülenen ve cevap sayısı en yüksek konusunun mimarlarından biri olarak, bize de bir hal hatır sorup, varsa taleplerimizi dinlemeni beklerdim. Çünkü o marka motorumu sattığım halde bile, halen kullanan arkadaşlara yardımcı olmayı misyon edinip, hala orayı seviyeli bir şekilde götürmeye çalışıyoruz. Sadece ben de değil, yanımda oturan en katılımcı üyelerden gurzan da aynı şeyi söyleyecektir sana.....
Bu arada organizasyona ön ayak olan chatnoir arkadaşımıza da, misafirperverlikte admini aratmadığı için ve bu organizasyona ön ayak olduğu için teşekkür ederim...
Saygılar sunarım.... :farao:

BBRR, ben bu hafta 16-24 vardiyasında çalıştığım için gidemedim. Bir dahaki sefere inşallah ...

boy

@elmasdag
Bence tepkin birazcık ağır olmuş. Sonuçta forumun sahibi Erhan ama buluşmayı düzenleyen kişi de ChatnoiR. Bu buluşma sonuçta bir şekilde gerçekleşti. Çok sayıda motorun yollarda yol alması bile birşey bence. Evet çok şey paylaşamadık, konuşamadık, tanışamadık ama bu demek değildir ki bir dahaki buluşma böyle olacak. Ben inanıyorum ki bundan sonraki buluşma çok daha iyi organize edilecek. Siz yeter ki katılın...

boy

Bundan sonraki buluşmada herkes tek tek kendini tanıtır :cat:

boy

Bu kadar olumsuz yaklaşmayın yaaa... En azından kızların da motor kullanabildiğini gördük :p

Şimdi alesta bana kızacak ama bu espriyi yapmadan duramadım. Espriydi haa kızmaca darılmaca yokkkkkk :cherry:

boy' Alıntı:
@elmasdag
Bence tepkin birazcık ağır olmuş. Sonuçta forumun sahibi Erhan ama buluşmayı düzenleyen kişi de ChatnoiR. Bu buluşma sonuçta bir şekilde gerçekleşti. Çok sayıda motorun yollarda yol alması bile birşey bence. Evet çok şey paylaşamadık, konuşamadık, tanışamadık ama bu demek değildir ki bir dahaki buluşma böyle olacak. Ben inanıyorum ki bundan sonraki buluşma çok daha iyi organize edilecek. Siz yeter ki katılın...
Chatnoir sağolsun ilgilendi zati fazlasıyla ama bunu onun değil site sahibinin yapması gerekmiyor mu normal olarak... Biz varsa derdimizi veya temennilerimizi Chanoire mi anlatalım....

elmasdag' Alıntı:
Valla motorum olmadığı halde gene de geldim ama hiçbirşey anlamadım. Mesela danger0, seninle tanışmak isterdim ama senin de orada olduğunu bile bilmiyordum. Sağolsun Admin skullhunter hiç ilgilenmedi bizimle, emanet çanta gibi geçtik ayrı bir köşeye oturduk bizde...
Sakın çok kalabalıktı demeyin 200 kişi değildik. Sadece 30 kişiydik. Biz de başka forumda yöneticiyiz ama toplantılarımıza gelen çok daha kalabalık insan grubunda bile herkesin tek tek hatırını soruyoruz. Eyvallah Erhan, yüzümüze bile bakmadın valla. Elimizi sıkıp bir merhaba-hoşgeldin desen yeterdi.
Senin forumunun en çok görüntülenen ve cevap sayısı en yüksek konusunun mimarlarından biri olarak, bize de bir hal hatır sorup, varsa taleplerimizi dinlemeni beklerdim. Çünkü o marka motorumu sattığım halde bile, halen kullanan arkadaşlara yardımcı olmayı misyon edinip, hala orayı seviyeli bir şekilde götürmeye çalışıyoruz. Sadece ben de değil, yanımda oturan en katılımcı üyelerden gurzan da aynı şeyi söyleyecektir sana.....
Bu arada organizasyona ön ayak olan chatnoir arkadaşımıza da, misafirperverlikte admini aratmadığı için ve bu organizasyona ön ayak olduğu için teşekkür ederim...
Saygılar sunarım.... :farao:

+1
+yaklaşık70 km yolu, tanısmak için geldim. 6-7 kişi ile tanışabildim.
elmasdag; tüm yardımların için tesekkür ederim.
+fotolar yarın akşama...

Forumdan Uzaklaştırıldı
boy, dostum sen geziden zevk aldınmı? mc den maltepeye gidişi sayma, çay behçeinden kalkarken yavaş yavaş olayın tadını çıkara çıkara maltepe-bostancı ardından geriye dönüp kartal yapalım dedik ama ne mümkün. idealtepede kopmalar başladı, bostancıda herkes dağıldı. bekledim acaba kartal yönüne dönen olurmu diye ama kimse ortalarda yoktu. tamam organizasyon kötü olabilir, eksik olabilir hatta berbat bile olabilir ama deneyimli arkadaşlarında ellerini taşın altına sokup yardımcı olması gerekirdi. aramızda çoğu arkadaş belki ilk motorunu bu sene almıştı ve keyifli bir sürüş yapmak için gelmişti. şahsen ben bu düşünceler içindeydim ancak geziden bi şey anlamadım. sanki atlı kovalar gibi bi oraya bi buraya bitti. neyse çok daha fazla konuşmayayım bakalım diğer katılımcılar ne düşünüyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben çok eğlendim valla elmasdağ'ı merak ediyordum gelmiş ama göremedim seni.

Ya bari bir tane fotograf yollasaydın buraya :/

Bağdat caddesinde gidişimiz güzeldi ama orada çok koptuk trafikte ilerlemek zaten zordu ama benim hoşuma gitti.

Nice toplantılara diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar