03/07/2007 Kaza Yaptim..

geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.abicim o kadar diyoruz dikkatli olun dikkatli olun diye.lütfen dikkat....:cat:

İyi dilekleriniz için tekrar çok teşekkür ederim arkadaşlar :)

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun umarım son ve en kötü kazan bu olur ve birdaha yaşamazsın. Motor bir şekilde oluyor takma kafana sana birşey olmaması tek teselli. Olacağı varmış. :rendeer:

arkadaşım allah acil şifa versin inşallah bi daha yaşamzsın sana fazla bişey olmamış yaa gerisini boş ver c:rendeer:ana geleceğine mala gelsin kendine iyi bak

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum
geçmiş olsun allah beterinden saklasın
iyi olmana ve ucuz atlatmana sevindim
yolun hep acık olsun
geçmiş olsun tekrar

emre abicim
çoook büyük geçmiş olsun gerçekten .ok şaşırdım ya ne diyeceğimi bilmiyorum neyse ucuz atlatmışız motorda da pek bi hasar yok çok sevindirici:rendeer:başlıkta görünce çok kötü oldum neyse sonra bir şey olmadığını okuyunca tekrar kendime gelebildim tekrar geçmiş olsun..

baba geçmiş olsun gerçektende ucuz atlatmıssınya umarım herkesde senin gibi kurallara uyarda kimsenin canı acımaz

motor kazasi sonucu değil de, spor kazasi sonucu sağ omzumu ciddi biçimde incitmiş idim ben de. gerçekten çok feci bir eklem her hareketini etkiliyor insanin.

1 seneden fazla geçti hala ağirlik çalişirken veya yüzerken sorun yaratabiliyor hafif de olsa. tavsiyem, eğer spor hekimliği veya o alanda uzamanlaşmiş birilerini bulabilirsen oralara görün. normal fizik tedavi yapanlar genelde yaşlilarin vb bu tür sorunlariyla ilgilendiklerinden pek bilgili olamayabiliyorlar. umarim benimkinden daha hafif bir sakatlanmadir ve hemen geçer.

geçmiş olsun.gerçekten korunmanın faydasını birkez daha görmüş olduk böylece.

Çok çok geçmiş olsun!:rendeer:
Bugün ikinci bir kötü haber almadığıma sevindim motorcu camiasından.

geçmiş olsun sende ağır bir yaralanma olmaması sevindirici allah beterinden saklasın

çok çok çok geçmiş olsun Allah korumuş, kayarken yanımdan araçlar geçiyordu demişkin çok tehlikeli bi durum ile karşı karşıya kalmışsın, ah be abicim sende biraz dikkat etseydin keşke, sollama yaparken çok yaklaşmışsın sanırım, neyse kötü bi tecrübe olmuş bi daha daha dikkatli olursun umarım, Allah beterinden saklasın.

Büyük geçmiş olsun, çok üzüldüm, kazayı yaptığın sürat az bir sürat değil allah korumuş.
Normal kullanım yapan bir insanın bu kazayı yapmaması imkansız, çünkü gözünü sevdiğimin memleketinde ilk duran şerit sol şerit oluyor. Bu sebepten sol şeriti kullanamıyorum, 100le giderken bir bakıyorsunuz küt diye duruyor trafik. Bunun da sebebi devamlı bir şeritten ötekine atlayan 'muhterem' araç sürücüleri...

çok çok çok geçmiş olsun bilader
allah beterinden korusun

son dakkaya kadar kendini kontrol etmeyi başarmış tebrikler ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar