keşke girseydim :/
bende yarın sınava girecem b sınıfı için ilk yardımdan korkum yok kendim saglık memuruyum ama trafik biraz korkutuo..önceki testlerden beya soru çözecemm.şimdi sinava girecegım okula bakacam nerde die.. bütün derslerden geçeçersem agustosta a2 için sınava girecem sadece motordan ..kurs agustostaki a2 sınavına yetşmek zor olabilir dedi.ama belli olmaz belki yetişebilirsinde dediler. bakalım hayırlısı..herkese basarılar
valla hocam ben scooter kullanıyorum vitesli makina hiç kullanmadım kullanmayı bilmiyorumda ne yapacam bilmiom valla..insallah sürücü kursunda scooter kullandırırlar
cok zor bi ihtimal scooteri vereceklerini sanmıyorum. ama vitesliyide 2 -3 saat pratikle kaparsın hocam . rahat ol .
şimdi aradım sürücü kursunu viteslimi kullandırıosunuz die sordum.yok scooter kullandırıyoruz dedilerr.çok rahatladımmm![]()
bende sınava gireceğim yarın. önceden b ehliyeti aldığımdan sadece motor'dan gireceğim. geçmiş yıllar sorularını çözerseniz -ki internette bolca var- rahatça geçersiniz. benim tek derdim beklemek. vakit geçmiyor bir türlü ehliyeti alacağım günün gelmesine kadar. bir ömür gibi geçiyor vakit. motor parası hazır alıcam ama sırf ehliyet yüzünden alamıyorum. almak istemiyorum dayanamam sürerim, ceza yerim diye.
hocam sıfır alacaksan alo sana gelene kadar sen zaten ehliyetini almış olursun .
şimdi abes olucak ama yarın ben sınava motorumla gitmeyi planlıyorum :mrgreen: eğer anahtar falan almıyolarsa sınava neriye bırakıcam anahtarları acaba sınavlarda nasıl oluyor? ben 4 5 yıldır girmedim böyle milli eğitimin sınavına ? hani bi emanet gibi birşey varmı ?
02 Temmuz 2011 Motorlu Taşıt Sınavı Sorularını www.sinavsorucevap.com adresinden buldum arkadaşlar.
Sonuçlar ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı?