0 Motora yapılması gereken işlemler(RUHSAT PLAKA VS.) yardım edermisiniz

Tekrardan merhabalar ben başbelanızım bildiğiniz gibi :D asya major 250 yi sipariş etmiştim kargo bir iki gün içimde elime gelecek. Peki yapmam gereken ne gibi işlemler var? internet üzerinden evkurdan aldığım için ruhsatı nasıl çıkartacağım, masrafları ne kadar tutar. Ruhsatı kimin adına çıkartmalıyım kendi adıma mı 18 yaşındayım ehliyeti daha almadım bu ay yazılıyorum. Yoksa Dedemin adına filan mı nasıl yapayım sigorta nasıl daha az çıkar. Ankara'dayım yoksa başka ilde mi çıkartayım.

Beni bi aydınlatırsa tecrübeli arkadaşlar çok memnun olurum :):cat::cat::cat:

Motor da bu.
m_asya-major-250-2.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------

Cevap verseydiniz yahu? :D

Fatura kimin adinaysa ruhsat onun adina cikar diye biliyorum ben.Ha ustune alip dedene satarsin olur bence kendi ustune alip hic sigorta isine girme dedenin ustune al geri kalanida gecenlerde bende sifir arac aldim herseyi sigortaci hallediyor cok kaziklamayacak tanidik falan varsa konusun halletsin

Fatura kimin adinaysa ruhsat onun adina cikar diye biliyorum ben.Ha ustune alip dedene satarsin olur bence kendi ustune alip hic sigorta isine girme dedenin ustune al geri kalanida gecenlerde bende sifir arac aldim herseyi sigortaci hallediyor cok kaziklamayacak tanidik falan varsa konusun halletsin
her şeyi sigortacı hallediyor derken?
benim dükkanın sigortacısı var arabaya motora filan yapıyorlar ama

önce motorun geldkten snra ilk iş sigorta yaptıracaksın şase nosunu verip plaka olmasa dahi sgorta yapıolar şase nosuyla sigorta yaptırmsdan zaten ruhsat falan alamazsın yaşın 18 oldugundan yüksek cıkcacktr hazırlıklı ol sigorta yı yaptırdıktan snra motorla birlikte sana gönderilen evrakları alıp ( uygunluk belgesi fatura vs) bağlı ulundugun ilçe emniyete gideceksin plaka ruhsat masrfları herşey dahil ben 230 Tl harcamıstım kendim yaptım işlemleri ucuza geldi plakaya vs bastrdıktan snra tekrar sigortayı arayıp plaka bilgisini onlara ileteceksn . kolay gelsin

önce motorun geldkten snra ilk iş sigorta yaptıracaksın şase nosunu verip plaka olmasa dahi sgorta yapıolar şase nosuyla sigorta yaptırmsdan zaten ruhsat falan alamazsın yaşın 18 oldugundan yüksek cıkcacktr hazırlıklı ol sigorta yı yaptırdıktan snra motorla birlikte sana gönderilen evrakları alıp ( uygunluk belgesi fatura vs) bağlı ulundugun ilçe emniyete gideceksin plaka ruhsat masrfları herşey dahil ben 230 Tl harcamıstım kendim yaptım işlemleri ucuza geldi plakaya vs bastrdıktan snra tekrar sigortayı arayıp plaka bilgisini onlara ileteceksn . kolay gelsin

tahmini sigorta ne kadar çıkar acaba? hiç tahmininiz varmı :)

yaşadığın şehre yaşına göre değişir tahminim 1000 lira altında olmaz istanbuldaysan eger

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar