Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

sevgili üye dostlarım benim yolum buraya kadar

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #81
    Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Mart 2004
    Şehir
    istanbul-pendik
    haydaa sen de mi


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #82
    kotumuren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mayıs 2005
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    Jinlun 150-5 (Mavi) :)
    "Hak gelir,batıl Zail olur !!!!!"
    Bu sitenin kimlere bilgi verme amaçlı,kimleri bilinçlendirme amaçlı kurulduğunu unutanlara.
    EN iyisini bilen Ercüment abi,daima seninleyiz abi.Unutma ki yazılarını ve yorumlarını mutlaka ariyacağız,burda olmasada başka yerlerde mutlaka birlikte olucaz,nice gezilere katılacağız..
    Hem bak daha seninle balığa çıkıcaz abi,haberin olsun

  3. #83
    Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Haziran 2005
    Şehir
    Sakarya
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    Arkadaşlar Ercüment abimle uzun zamandır bu konuları konuştuk durduk.Taki körfezdeki pist yarışlarında sitenin sahibi olan arkadaşıma konuyu anlattı.dediği gibi motordan hiç am hiç anlamayan ve kendini mod sanan arkadaşlar tarafından mesajları silinmeye başlandı.Ercüment abi ile beraberliklerimiz oldu.geç tanımama rağmen uzun zamandır abi kardeş ilişkilerimiz oldu.Ben 41 yaşında olmama rağmen kendisinin öneri ve nasihatleri bir baba gibi rehber olmuştur bana.Bir çok teknik konuda danışmanlıklar yapmıştır.ondan sonra Ercü abimin çırağı bile olamayacak kişiler onun mesajlarını silmişlerdir.bu yakışırmı beyler.el insaf.Hiç bir kimseyi üzmeyen ve incitmeyen ercüment abimi inciten kişilerle aynı ortamı paylaşamam arkadaşlar.Aslında sıkıntı çoktan beri var.Benim şahsımada küfürlü olarak yapılan saldırılar.oldu.güldüm geçtim.ama Ercüment abime yapılanları hazmetmem .farkındaysanız uzun zamandır forumlara pek yazmıyordum.işte sebebi bunlardı.ama sizlerin hiç birinizin burada yapılanlardan haberiniz yok oh yiyelim içelim gezelim.Başkaları ne olursa olsun.Bu gün Ercüment abiye yapılan haksızlık yarın senin başına gelir kardeşim.onun için ercü abimin mesajlarını silen kişi çıkıp delikanlı gibi abi mesajlarını ben sildim senden özür dilerim demedikçe burada hiçbir foruma yazı yazmıyorum.Ercü abim nereye giderse bende onun arkasındayım o kadar.
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

  4. #84

    Üyelik
    28 Haziran 2005
    abi biz seni sevdik ilk agva gezisinden beri bize hep yol gosterdin. bence bizim olusturdugumuz topluluk bu siteden cok daha onemli. bu karar bizim grubumuzca verilir eger gerekirse. yeni bulusma noktalari buluruz kendimize ama ercument abi sen bizden ayrilma. daha onumuzde bir suru gezi bulusma var. sensiz cay icmenin bile zevki olmaz. bu arada 8 sayfa olan konuda bir site yoneticisinin hic mi mesaji bulunmaz. dun aksam bilgisayara hic dokunamadim. sabah bunlari okuyunca sok oldum. abi unutma biz biriz. hepimiz seninleyiz

  5. #85
    benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Eylül 2005
    Şehir
    canım mersin'im
    Motosikleti
    250 mct
    yokmu hala yahu şu sebepten silindi mesajlar diyen. erdun abim gitmesin...

  6. #86

    Üyelik
    24 Haziran 2005
    Şehir
    İSTANBUL ANADOLU
    Motosikleti
    AS 150 T
    maalesef tepkı veren cevap veren kımse de yok.bırı karsı cevap versede ne oldugunu anlasak...
    motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21

  7. #87

    Üyelik
    30 Haziran 2005
    baron985, +111111 evet abi biz seninle km yapmayı gezilerde olmayı oturup iki kadeh bişey içmeyi yada burdan abi şunu nasıl yapıyorduk benim km saati çalışmıyor bi yardım etsene ercüment abi demeyi senin bulduğun çözümleri uygulamayı Jinlun Davidson'unu çok seviyoruz.... BİZ SENİ ÇOK SEVİYORUZ... mod mudur nedir üç kuruşluk insanlar için tadını kaçırma Ercüment abi....

    Kimse bunu yapan çıksın şundan dolayı sevmiyorum yada gıcık oluyorum ve bu mesajları siliyorum diyen erkek yokmu şimdi.....

  8. #88
    Shamyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ekim 2005
    Şehir
    İstanbul \ Pendik
    Motosikleti
    BMW F800S
    BİZİ SATANI BİZ DE SATARIZ!!!
    BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)

  9. #89
    salihgureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Mart 2004
    Şehir
    İSTANBUL
    başlık 8 sayfa olmuş ve mesajların hepsini okudum, ama hala olayın nedenini anlamış değilim. Kimseninde birşeyden haberi olduunu sanmıyorum, erdun abi olay nedir anlatırsan eğer bizde site sahibide daha kolay yardımcı olur. Şikayetin nedir abi merak ettim...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
    www.ataturk.com

  10. #90
    MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mayıs 2005
    Şehir
    Antalya / Merkez
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    e_erdun, sana birkaç nasihat . Benimde birçok yazıma karışır moderator arkadaşlar ve saatlerce uğraşıp yazdığım yazıyı hiç acımadan bir mod. mesajı ile ezer geçerler ama ben her seferinde onların editlediği msjlarla onlara karşı içimde her ne varsa yazar ve rahatlarım. Bu insanlar genelde uzun ve saatlerce yazılar yazmadıkları için o tür yazıların değerlerini bilmezler ve silip geçerler. Bence sen siteden gitmemelisin çünkü zamanında senin şikayetlerine yol açan hareketlerde bulunan bir mod vardı pek çok kişi iyi tanır ve sonunda gitti. Erhan umarım bunları görüyor ve önlemini alıyordur. Kaçmak çözüm getirmez ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

  11. #91
    piyade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2005
    Şehir
    izmir
    abi gitme!

  12. #92
    ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Nisan 2005
    Şehir
    SAKARYA
    Motosikleti
    KLR 650
    Ercüment abi vaktim yok yalnızca baştaki yazını okuya bildim. Abicim bu site sırf modlardanmı ibaret biz yok muyuz. Yani modlara olan öfken bize olan sevginden fazlamı.

  13. #93
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Arkadaşlar Ercument abinin hangi konu ve olay sonun bu kadar sinirlendigini bilmiyorum kendisi ile gorusup konuyu acıklaya kavusturacagim ve gerekli acıklamayı burada yapacagim merak etmeyim.

    Bu arada olayın daha ne olup olmadıgını bilmeden moderatorler hakkında ileri geri konusup hakaretlere varacak acıklamalar yapan arkadasların mesajlarını gorunce gercekten uzuldum.
    Ercument abi ile konusup olayı cozecegim.
    Ayrıca bugun site moderatorleri acıklayacagim . Aciklama kararının sitemizi yenilenecek yeni arayuzune saklıyordum ama bu olayalr sonunda bugun gun icinde acıklama yapacagim.

  14. #94
    Bawebaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Temmuz 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Hyosung GT250 Comet - Suzuki VL250 Intruder
    Arkadaşlar Ecüment Abi'yi toplamda iki kez gördüm. Ama çevresindeki insanların ona tavırları ve kendinin babacan hali burada sekiz sayfa Ercüment Abi seninleyiz mesajını fazlasıyla hakediyor. Eminim ne o bizi bırakır ne de biz onu. Sitenin babasız kalmasına razı olacağını sanmıyorum. Bende diyorum.... Abi seninleyim....

  15. #95
    okram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ekim 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Sky Team
    Oh bee.... Nihayet en tepeden bir ses geldi yani.
    Sesimiz kısıldıydı bağırmaktan.
    Artık işe gidebilirim

  16. #96
    federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ağustos 2005
    Şehir
    İstanbul / Kızıltoprak
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    Erhan sazı eline aldı sonunda, yürü be kanka...kim tutar seni...yürü be ve en dış kulvardan mete_han koptu geliyor....
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

  17. #97
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Arkadaşlar Ercument abi biraz once gorustum olayı hallettik ortada aslına bir sorun yok detaylı acıklamayı yapıyorum asagiya ve oglende sonra yeni acacagimiz site forumu moderatorleri ve yeni moderatorluk sistemini acıklayacagim.

    Ercument abiyi sinirlenmesine sebep olan konu herkesin avatarının altındaki gorunen mesaj sayısında meydana gelen azalma sebebi ile ercument abi sinirlenip mesajlarının silinmesine kızaran bu baslıgı acmıs.
    Silinme sebebine gelince olayın moderatorler ile ilgisi alakası yok sadece teknik bir konu. Orn. siteye uye olan birisi satılık ilanı veriyor ve diger uyeler bu mesaja cevap yazıyor bu verilen ilanda baslıkda arac satılıyor ve acilan baslık anlamnın yitiriyor ve baslık cop kutusuna tasınıyor cop kutusuda otomatik icindeki mesajlar 15 gunluk aralar ile temizler (bu surede hatalı silinen mesajları geri donusumu olması icin verilmistir) haliyle ilanın veren kisi cevap yazan kisilerin mesajlarıda siliniyor ve mesaj sayısında bir azalma meydana geliyor. Kısacası bir kişi yapılmış ark niyetli olay yoktur.
    Baska bir ornek veriyorum siteye yeni uye olan biri sitedeki mesajları okumadan daha onc acılmıs bir baslıgın aynısı acıyor bu baslıgada herkes cevap veriyor ama site kurallrı gereki daha once acılmıs br baslık tekrar acılamayacagi icin bu baslıkta siliniyor haliyle sizin bu baslıga verdiginiz mesajlarda siliniyor. Olay bu dur.

    Tekrar söyleceğim olay hakkında hicbir bilgisi olmadan moderatorler hakkında seviyesizce yazı yazan arkadasları kınıyorum. Moderatorleri acıkladıktan sonra kendileri ile ozel olarak iletisime gecebilirler.
    Saygılar

    Sevgi Saygı = Motosiklet.net

  18. #98

    Üyelik
    20 Haziran 2005
    Şehir
    İstanbul-G.O.Paşa
    Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    sevgili arkadaşlarım topiğim amacına ulaşmıştır
    erhan kardeşim ve mod kardeşlerim beni aradılar bu konuda
    artık gezi ve toplantılarımızda bu kardeşlerimizide görüp kaynaşacağız
    ben hepinizi çok seviyorum sizler için buradayım
    erhancım topiğimi kitleyebilirsin kardeşim
    sevgi ve saygılarıma.


    REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler