Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

ATATÜRK'ün istedigi TÜRK bayragi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ağustos 2005
    Şehir
    Denizli
    Alıntı raflar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ülkücü camianın içinde türk kimliğinin ne olduğunu gerçekten bilen adam azdır. bu konudaki eleştirilere katılıyorum. gidin ocaklara, kelebekler, sustalı bıçaklar , silahların muhabbeti yapılır.polat alemdar tipli takım elbiseli kravatsız kirli sakallı tiplere yalakaca reis muhabbeti çekerler ve ezikçe aidiyet duygularını tatmin ederler.. o dediğim polat alemdar tipli reisler de kendilerine reis denmesinden çok mutlu olurlar öylece yaşar giderler.
    .sürekli 20kişi bir olup üç beş solcu öğrenci döverler ama dehap mitingini basıp da apo posterlerini yırtmaya hiç gitmezler. nevruza türk bayramı diye sahip çıkarlar,nevruzda ateş yakıp apo sloganları atan kitlelere saldırmak hiç akıllarına gelmez.bölücüler taksimde anayolu tarfiğe kapattığında da ülkücüler yoktur.ancak 20 kişi bir olup 2-3 öğrenciyi dövüp rahatlamayı bilirler. türkçüyüm ama ülkücüleri sevmem.ha türkiyede kürt faşizmi olduğu için de ülkücülerindenge unsuru olarak bulunmasında yarar vardır. varlıklarına karşı değilim.son derece cahil ve eğitimsiz , üçkağıtçı bir kitledir.. inandırıcılıklarını kaybetmiş oldukları için halk bunları meclisten silmiştir. kendilerini geliştirirlerse türkiyeye çok faydalı olabilecek dinamik insanlardır. ancak iti kopuğu içlerinden atmaları lazım. o kadar çürük elmayla bir yere varılmaz.


    mesajı yazarken the who- who are you dinliyordum ?
    Comfirmation Bias


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    17 Temmuz 2006
    Şehir
    YÜKSEKOVA
    Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    arkadaşlar konsepti bozmayalım,konu amacından sapmış,

  3. #43
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    30 Haziran 2006
    bakın bir gürcistan örneği var. adamlar hristiyan(acara özerk cumhuriyeti hariç)
    ve acaralara rağmen bayrağa 5 tane haç eklediler.işin komiği gürcistan dışında yaşayan gürcüler anavatanlarındakinden çok daha fazla ve hepsi müslüman.yani bunlar lazlarla akraba bir halk ve gerçekten tam laz işi yapmışlar.

    bizimki de tam laz işi.ne de olsa kız alıp verilmiş kan karışmış lazlarla.

    türklerin sembolik rengi mavidir.(göktanrı dininden gelir.)ama bayrağımızda yok.(azerilerde ,hatta ırak türkmenlerinde bile var)ulusal sembolümüz kurttur.ama bayrağımızda o da yok.laikliği anayasaya koymuşuz, devlet her inançtan insana eşit yaklaşacak demişiz ama bayrağımzıda hilal var. tamam müslümanız değerimizdir ancak bu bayrak bildiğimiz osmanlı bayrağının biraz modernize edilmişidir ve sadece anadoludaki türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının müslüman olanlarını temsil eder.ne başka inanca sahip olanları, ne ateistleri (bence sayıları çok) ne de dış türkleri temsil edemez.genel olarak türk kimliğini değil osmanlı kimliğini temsil eder.uğruna binlerce şehit verilmiştir.benimsedik saygımız vardır o ayrı.

  4. #44

    Üyelik
    17 Temmuz 2006
    Şehir
    YÜKSEKOVA
    Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    raficim şimdiki bayrağımızda güzel ve ona saygı duymak her türkün görevi,ama dediğin gibi içerisinde kurt olan bir bayrakta olabilirdi,her ne kadar başkaları kabuletmek istemesede KURT türk milletinin sembolüdür ve ebediyen öyle kalacaktır.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler