arkadaşlar bende cbf 150 var arkadaştada cbr yaris yaptıgımızda benim motor daha agir olmasına karşı 100kmh kadar beni gecemiyor fakat 100 den sonra geçiliyorum motorunuz guzel allah kaza bela vermesin
olsun genede idare eder fakat motor temiz mi bi kazası yan yatması falan var mı?
inanmıyorum yaa ilk bu konuyu açanın yorumları koptum yaaa adam neler sallamış :queen:
sadece ufak bir yan yatması var motoru daha önce gördüm hiç bir şekilde çizik vs. bleli değil
yan koruma takozları flanda var
ben bayinin yalancısıyım ama adam çok ciddi elinde 2006 model repsol var sıfır km onu peşin 5100ytl bırakıyor eyer gelmiyecek olsa bu fiyata bırakmaz motoru acaba deyermi 410ytl kafa grenajına ve enjeksiyona bence deyer
evet sevgili kardeşim yeni kasalar gelecek ayrıca 5510ytl şidmilik görünen fiyat imiş ben honda bayinin yalancısıyım
arkadaşlar bende cbf 150 var arkadaştada cbr yaris yaptıgımızda benim motor daha agir olmasına karşı 100kmh kadar beni gecemiyor fakat 100 den sonra geçiliyorum motorunuz guzel allah kaza bela vermesin
neler sallamış fransız kaldım benya:mrgreen:
Bence cıbır için geçiş motoru diyip geçiştirilmemeli yani alınıp uzun süre binilebilir...tabi sıkılmassan
Cbr a X-enon Takan varmı??
arkadalar ben sitedede motor işindede yeniyim ama cbr 125 topiğinin hepsini okumasamda baya okudum ben işe gitmek için(4km mesafede) birde hafta sonları gezmek için almak istiyorum.Ortalama 2-3 yıl kadar binerim 3000 ytl peşin verebilirim üstatlar sorum size ben 2. elmi alayım yoksa krediyle sıfırmı alayım(bana sorun çıkarmasın istiyorum 2.elde sorun yaşarmıyım??)
bence 5500 ytl+ruhsat,plaka vs. para verip sıfır alıcağına 3250-3500 arası güzel temiz bir 2.el bulabilirsin...
merhaba arkadaşlar
ben bu hafta fuardan Honda cbr125r almayı planlıyorum.
ama almadan önce bi test etmek istiyorum. vitesli kullanmayı biliyorum ama bu motoru hiç test edemedim. aranızda bu motoru olan ve göztepe civarında oturan var mıdır? :rendeer:
en fazla yarım saat sürsem bana yeter sanırım. benzin parasınıda vericem..:queen:
ben bişi sorucam, hani motosikletin ağırlığı yazıo ya, benzin deposu dolu halinimi yazyolar ?
ben bişi sorucam, hani motosikletin ağırlığı yazıo ya, benzin deposu dolu halinimi yazyolar ?
Honda eskiden sitesinde sıvılar hariç kuru ağırlığını yazıyordu fakat 2008 modelleri sıvılarla beraber (yağ vs.) ve tam dolu depo ağırlığıyla yazmaya başlamışlar. Diğer markalar hala kuru ağırlık yazıyor... Honda bu sene neden böyle yaptı ben de anlamadım.