Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar bende cbf 150 var arkadaştada cbr yaris yaptıgımızda benim motor daha agir olmasına karşı 100kmh kadar beni gecemiyor fakat 100 den sonra geçiliyorum motorunuz guzel allah kaza bela vermesin

arkadaşlar bende cbf 150 var arkadaştada cbr yaris yaptıgımızda benim motor daha agir olmasına karşı 100kmh kadar beni gecemiyor fakat 100 den sonra geçiliyorum motorunuz guzel allah kaza bela vermesin

ya bişey iddea etmıyorum fakat bu iş kullanıcıya bakar ben süper 51le coook scoter geçtim fakat bu kalış işinde tork onemli değil mi?:silent:

ayrıca cbf150 nın torku cbr125 den fazla ve cbf onu düşük devirde üretiyor

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
inanmıyorum yaa ilk bu konuyu açanın yorumları koptum yaaa adam neler sallamış :queen:

inanmıyorum yaa ilk bu konuyu açanın yorumları koptum yaaa adam neler sallamış :queen:

neler sallamış fransız kaldım benya:mrgreen:

Bence cıbır için geçiş motoru diyip geçiştirilmemeli yani alınıp uzun süre binilebilir...tabi sıkılmassan:)

Cbr a X-enon Takan varmı??

Son düzenleme:
sadece ufak bir yan yatması var motoru daha önce gördüm hiç bir şekilde çizik vs. bleli değil
yan koruma takozları flanda var

benci iyi gibi çizik falan yoksa yalnız adama sole satışınıda alacagım satışla beraber 3500 vereyim de yada yanında hediye diye kask ceket falan ne koparabilirsen kopar

ben bayinin yalancısıyım ama adam çok ciddi elinde 2006 model repsol var sıfır km onu peşin 5100ytl bırakıyor eyer gelmiyecek olsa bu fiyata bırakmaz motoru acaba deyermi 410ytl kafa grenajına ve enjeksiyona bence deyer

evet sevgili kardeşim yeni kasalar gelecek ayrıca 5510ytl şidmilik görünen fiyat imiş ben honda bayinin yalancısıyım

su an cbr 125 ın satıs fıyatı 5510 fakat bayının elınde cok varsa stok erıtmek ıcın kar oranını asagı cekmıs olabılır

tesekkurler ıı dıleklerın ıcın
neler sallamış fransız kaldım benya:mrgreen:

Bence cıbır için geçiş motoru diyip geçiştirilmemeli yani alınıp uzun süre binilebilir...tabi sıkılmassan:)

Cbr a X-enon Takan varmı??

evet takan var fakat orjınal farları yeterlı kalıyor tek sorun farlar sureklı yandıgı ıcın cok ısınınca kısa farlar patlayabılıyo ama xenon gerekmıyo bence

arkadalar ben sitedede motor işindede yeniyim ama cbr 125 topiğinin hepsini okumasamda baya okudum ben işe gitmek için(4km mesafede) birde hafta sonları gezmek için almak istiyorum.Ortalama 2-3 yıl kadar binerim 3000 ytl peşin verebilirim üstatlar sorum size ben 2. elmi alayım yoksa krediyle sıfırmı alayım(bana sorun çıkarmasın istiyorum 2.elde sorun yaşarmıyım??)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
ben bu hafta fuardan Honda cbr125r almayı planlıyorum.
ama almadan önce bi test etmek istiyorum. vitesli kullanmayı biliyorum ama bu motoru hiç test edemedim. aranızda bu motoru olan ve göztepe civarında oturan var mıdır? :rendeer:
en fazla yarım saat sürsem bana yeter sanırım. benzin parasınıda vericem..:queen:

Valla ben Ankara Efe Hondaya sordum 2008 yazında gelir dediler bana ben de onların yalancısıyım fiyat hakkında bi bilgim yok ama sanmam 7000 ytl falan olucağını çünkü satmaz ozmn.

arkadalar ben sitedede motor işindede yeniyim ama cbr 125 topiğinin hepsini okumasamda baya okudum ben işe gitmek için(4km mesafede) birde hafta sonları gezmek için almak istiyorum.Ortalama 2-3 yıl kadar binerim 3000 ytl peşin verebilirim üstatlar sorum size ben 2. elmi alayım yoksa krediyle sıfırmı alayım(bana sorun çıkarmasın istiyorum 2.elde sorun yaşarmıyım??)

bence 5500 ytl+ruhsat,plaka vs. para verip sıfır alıcağına 3250-3500 arası güzel temiz bir 2.el bulabilirsin...

merhaba arkadaşlar
ben bu hafta fuardan Honda cbr125r almayı planlıyorum.
ama almadan önce bi test etmek istiyorum. vitesli kullanmayı biliyorum ama bu motoru hiç test edemedim. aranızda bu motoru olan ve göztepe civarında oturan var mıdır? :rendeer:
en fazla yarım saat sürsem bana yeter sanırım. benzin parasınıda vericem..:queen:

silivride oturuyorum ben baya bi uzak ya yakın olsa.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bişi sorucam, hani motosikletin ağırlığı yazıo ya, benzin deposu dolu halinimi yazyolar ?

ben bişi sorucam, hani motosikletin ağırlığı yazıo ya, benzin deposu dolu halinimi yazyolar ?

Honda eskiden sitesinde sıvılar hariç kuru ağırlığını yazıyordu fakat 2008 modelleri sıvılarla beraber (yağ vs.) ve tam dolu depo ağırlığıyla yazmaya başlamışlar. Diğer markalar hala kuru ağırlık yazıyor... Honda bu sene neden böyle yaptı ben de anlamadım.

Son düzenleme:
Honda eskiden sitesinde sıvılar hariç kuru ağırlığını yazıyordu fakat 2008 modelleri sıvılarla beraber (yağ vs.) ve tam dolu depo ağırlığıyla yazmaya başlamışlar. Diğer markalar hala kuru ağırlık yazıyor... Honda bu sene neden böyle yaptı ben de anlamadım.

Bence olması gereken zaten bu.Kim yağ benzin vs. olmadan biniyor motora:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar