[Eskişehir - MT]

Günaydın MT herkeze günaydın.

Hafta sonu castrol power1 15-40 koydum motora kullanım klawuzunda 1.4lt yazıodu 2Lt sünger gibi yuttu suan 450km de bidahaki değişimi ne zaman yapıyım dersiniz??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şuan eskişehir doktorlar caddesindeki bir banktan selamlar wriless'ını şifresiz kullanan hatta gecenin bu saatinde kapamayanlara
ayrıca teşekkür eder iyi geceler dilerim

Alemsin ya gece gece ne işin var banklarda :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın MT herkeze günaydın.

Hafta sonu castrol power1 15-40 koydum motora kullanım klawuzunda 1.4lt yazıodu 2Lt sünger gibi yuttu suan 450km de bidahaki değişimi ne zaman yapıyım dersiniz??

yutar kardesım yutarr..ama sen klavuzunda yazan 1.4 lt degerını gecme bence..sonra motor gıtmıyo dıye yakınmaya baslarsın..fazla yag ıyı degıldır..az yag hıc ıyı degıldır:)
bu konuda daha derın bılgı ıcın oguzhan emırogluna baglanıyoruz:p:p
buyrun oguzhan bey söz sızde:p

çevik kuvvet işini nerde yaptı kı neferlı cocuklara saldırdı bıze saldırdı . babama bile cop kaldırmıs 53 yasında adam ne gıbı anarsı yarabılecekse babamda amirine gidip tebrıkler amırım 53 yasında mac ızlemeye gelen adama cop kaldırdılar tebrık ederım demıs gecmıs

bana sorcak olursanız bir daha zor gıderım maça takım koca bir 0 benım gozumde

Eray aslında adamlarda haklı...Stadta bile olmayan yani varolmayan Sakarya taraftarına küfrediyordu bizimkiler...İşin bir diğer yanı ise stadta bırakın bir kişilik yeri adım atacak yer kalmamıştı ve içerdeki insan sayısı kadar kapıda insan vardı ve yönetim tabi ki bu taraftarı içeri alamadı çevik kuvvette işini yaptı...Kurunun yanında yaşta yanar olayı bu :cat: Adam bi patlatıyor silahı hadii biber gazı onlarca taraftarın üstüne yayılıyor...Genci,yaşlısı,erkeği,bayanı...Sonrasında ne oluyor taraftar canının yanmasının acısıyla çevik kuvvete yönelince adamlar kendini koruyor :cat: Bi yönden haklılar yani :wiinkk: Bu arada liderliğe oturmamız için önümüzdeki maçı bizim yenmemiz ve Antalya ile Sakarya'nın ya yenilmesi yada berebare kalması gerekiyor yoksa işimiz zor....:pale:

selam, arkadaşlar nasılız bakem..motoru sattık yaya kaldık ayran içtik ayrı düştük gibi olduk..ama yakında inşallah bir racıng le yollarda olucam inşallah,bakalım nasip kısmet..umutcum merak etme senide görücem ben kanka..bora yaşıyormu yaa...

süperdi ama kimsecikler yoktu (görev başındaki memur beyler hariç) açtım notbook'u bisürü baglantı buldum o saatte doktorlardan yazmanın çılgınlığını yaşadım. Unutmadan gecenin o saatinde birde güvercin besledim oda ayrı bir güzellikti:cat:

ramazan ayında azmı oturduk sanki ilk defa oturuyormussun gibi yazmışın bide arkadan yıldız yapardık ohh misler gibi :)

bora yaşıyormu yaa...

Kardeşim moturunu sattın tanımam artık ben seni sen kimsin seni tanıyormuyum moturun yoksa muhattap olma benle :mrgreen:

yarın akşam alanyaya yolcuyum ev kiralıyacağız gelecek varsa götürebilirim şu anda yüzülüyormuş beleş tatil :p

elimde fuar davetiyesi var alanyaya gideceğim için fuar işi yattı isteyen arkadaşa yarın teslim edebilirim saat 15:00-19:00 arası salondayim

Son düzenleme:
selam, arkadaşlar nasılız bakem..motoru sattık yaya kaldık ayran içtik ayrı düştük gibi olduk..ama yakında inşallah bir racıng le yollarda olucam inşallah,bakalım nasip kısmet..umutcum merak etme senide görücem ben kanka..bora yaşıyormu yaa...

geçen geldik biz erayla akşm senin cenazen varmış komşunmuş galiba arayamadık .:rendeer:

iyi aksamlar herkese................

eyvallah emin sağol. naptın aldınmı cbf 150'yi ?

bora abi avatarına bittim:queen::queen::queen:

iyi geceler esk mt nasılsınız fuar için bi planı olan yokmu cumartesi bende gidecem ismail ne oldu. toplu gitme işi,sahi motorsuz adam gereksiz adam buraya motorsuz girilmez:psen durdun yaza girerken motoru sattın böyle yolda motorcuları takip edersin ondan sonrada mesaj çekersin:p

geçen geldik biz erayla akşm senin cenazen varmış komşunmuş galiba arayamadık .:rendeer:

eyvallah emin sağol. naptın aldınmı cbf 150'yi ?

bora abi avatarına bittim:queen::queen::queen:

ula senın kafan pazardan beri karısık sana ahmetin cenazesı var komsusu ölmüş cıkamıycakmıs dedık

Eray aslında adamlarda haklı...1 Stadta bile olmayan yani varolmayan Sakarya taraftarına küfrediyordu bizimkiler...2 İşin bir diğer yanı ise stadta bırakın bir kişilik yeri adım atacak yer kalmamıştı ve içerdeki insan sayısı kadar kapıda insan vardı ve yönetim tabi ki bu taraftarı içeri alamadı çevik kuvvette işini yaptı...3Kurunun yanında yaşta yanar olayı bu :cat: Adam bi patlatıyor silahı hadii biber gazı onlarca taraftarın üstüne yayılıyor...Genci,yaşlısı,erkeği,bayanı...Sonrasında ne oluyor taraftar canının yanmasının acısıyla çevik kuvvete yönelince adamlar kendini koruyor :cat: Bi yönden haklılar yani :wiinkk: Bu arada liderliğe oturmamız için önümüzdeki maçı bizim yenmemiz ve Antalya ile Sakarya'nın ya yenilmesi yada berebare kalması gerekiyor yoksa işimiz zor....:pale:

1. si sakarya , karsıyaka ve antalya taraftarıda aynı haltı yıyor hatta sen git karsıyakada yanlıslıkla sıyah kırmızı gıy bakalım buraya nasıl cenazen donuyor .
2.bu federasyonun suçu, şükrü abi ( kanal 26 ) maçı ızleyenler neyse ızlemeyenler ıcın 1 kere goster sonra dısarda biletiyle kepaze olan taraftarın çilesini göster .... çarsıda mutlaka gorurum ve kendısıne ıletecem bunu
3.söz dogru ama yeri yanlıs bileti olmadan tellerden atlayanları sadece seyrettıler . ve nefer gurubunun ettıgı kufur polıse degıldı o yuzden o cocukları coplama hakkına sahıp degıl ...

ve sergenın olmadıgı krıtık bıy oyun teknık dırektorumuz neden sergen abıyı oynatmadı anlamıs degılım ve eger bu takım hep boyle oynarsa bıze süper lig hayal stada zor gırdım yer bulamadım maymun gıbı oradan oraya tırmandım belım hala agrıyor

slayer ve eskişehir mt gelin c tesı gecesı gıdelım bursa yolundakı araba yarıslarına ( cartıng denıyor galıba )

Son düzenleme:
abisi cumartesi aksamı araba yarışi nerde ve saat kaçta bi bilgi alabilirmiyim sagol

şuan eskişehir doktorlar caddesindeki bir banktan selamlar wriless'ını şifresiz kullanan hatta gecenin bu saatinde kapamayanlara ayrıca teşekkür eder iyi geceler dilerim
abi alem adamzın yaa.bi çadır kuraydın abi oralara da çatır çatır beleş internetin keyfini çıkaraydın:queen:
herkeze hayırlı aksamlar .

*woxter senin cbf digital image fotoğrafçılık ve sidre soğutmanın tam önünde duruyor her Allah'ın günü görüyordum onu o senin motor dimi woxterGerçi o şekilde domuzluğa sahip başka bi cbf görmedim Eskişehir'de ama:cherry:

İyi geceler olsun Esk. MT:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar