[Eskişehir - MT]

AYNA'NIN ÖYKÜSÜ :):)....................

Tarihte ilk kez Kars'a ayna gitmiş. Adamın biri aynayı görüp eline almış. Daha önce hiç kendini görmediği için ölen kardeşine benzetmiş karşısındakini.
Adam:
- Ey gidi gardaşımm. Seni bi daha görmek nasipte varmış. Aynayı eve götürüp sarılıp uyumuş kardeşine :).
Karısı bakmış adam bişeye sarılıp uyuyor, aynaya bakmış bir kadın. Allah belanızı vireee. Bu karıda kim. Bi boka da benzese.. diyerek feryat figan evden çıkar kadı efendiye gider.
Kadın:
-Kadı efendi adam beni bu çirkin karıyla aldattı.
Kadı aynaya bakar ve şöyle der:
-Yav bu karıdan çok kavata benziir.. :)))

merhaba digi öykün güzelmişben de bu çamiaya yeni katıldım artık gezilerede katılırım bi arkadaş daha var nasıpse onuda üye yapcam ve burada ESES sakaryayla 1-1 kaldı cok üzüçü

yavv sinan abii nerden bulursunn bilmemkii :queen::queen::queen::queen: saol paylaşım içinn baya güldüm :mrgreen:

saol süleymanım can sıkıntısına buluyoz işte... :queen: :queen: :queen:

merhaba digi öykün güzelmişben de bu çamiaya yeni katıldım artık gezilerede katılırım bi arkadaş daha var nasıpse onuda üye yapcam ve burada ESES sakaryayla 1-1 kaldı cok üzüçü

bekleriz woxter. ben senin motoru gördüm kaç defa da sen olmuyosun yanında :) hava has. karşısında siliyodrun bikeresinde. bi keresinde de yanımdan estirip geçtin atatürk cad. korna çaldım ama duymadın bile :) son görüşümde de göztepede saygınların oralarda görmüştüm gene korna çalmıştım gene duymamıştın :) o nasıl koruma demiri. çok şekilli gerçekten de :):wiinkk::cat:

Son düzenleme:
ulan MT nerdesiniz bee!yok mu carting yapacak adam!puuu ulen millet neler yapıyo bee!şehrimizin kıymetini bilelim arkadaşlar bunları bulamayan illerimiz de var.bu arada Es-Es güzel oynadı 2. yarıyı izleme şansım oldu fena değildi sergensiz olduğu halde.sergen maçta 90 dk. görev yapmak istemiş hocayla tartışmışlar o da görev vermemiş.metin hocaya yakışmadı bu hareketi.oyuncular genelde iyiydi.koray biraz kötü oynadı ama aslında daha çok gol bulabilirdik.neyse nasipte bu varmış 1 puana allah razı olsun dedik.bu arada yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.

Ah be nasıl bir fırsattı ki elimizden kaçırdık ya...Stad tıka basa EsEs taraftarı doluydu kendi evimizdeydik ve yine olmadı yine olmadı :pr: 2.gol gelseydi çok güzel olacaktı ama olmadı ya :pr: Bu arada kapıda baya arbede yaşandı :cherry: Son gördüğümde polis dışarıda kalıp stada girmeye çalışan taraftarın üstüne biber gazı sıkıyordu ve sonrası malum çevik kuvvet 3-5 kişiyi jopladı rahatladı :) Artık EsEs'inde birşeyler yapması gerekli böyle bir taraftar şampiyonluğu hak ediyor...:cat:

Burak, biz 8 ay önce keşfettik orayı... :cherry:

Ramazanda iftardan sonra takılıyoduk. Sonradan araçların bakımsızlaşması ve lastiklerin kabaklaşması nedeniyle bıraktık.Yani ilk açıldığı zamanki o performanslı araçlar yok artık.
Gerçi bilmiyorum yeni sezonda ne yaptılar bi gidip görmek lazım... :cat:

bekleriz woxter. ben senin motoru gördüm kaç defa da sen olmuyosun yanında :) hava has. karşısında siliyodrun bikeresinde. bi keresinde de yanımdan estirip geçtin atatürk cad. korna çaldım ama duymadın bile :) son görüşümde de göztepede saygınların oralarda görmüştüm gene korna çalmıştım gene duymamıştın :) o nasıl koruma demiri. çok şekilli gerçekten de :):wiinkk::cat:[/QUOTE]

abi sagol bundan sonra daha dikkatli olurum

ulan MT nerdesiniz bee!yok mu carting yapacak adam!puuu ulen millet neler yapıyo bee!şehrimizin kıymetini bilelim arkadaşlar bunları bulamayan illerimiz de var.bu arada Es-Es güzel oynadı 2. yarıyı izleme şansım oldu fena değildi sergensiz olduğu halde.sergen maçta 90 dk. görev yapmak istemiş hocayla tartışmışlar o da görev vermemiş.metin hocaya yakışmadı bu hareketi.oyuncular genelde iyiydi.koray biraz kötü oynadı ama aslında daha çok gol bulabilirdik.neyse nasipte bu varmış 1 puana allah razı olsun dedik.bu arada yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.

gidip bakarız bi akşam. gerçi sen 1dk varırsan ben 10dk da varırım :queen::queen: o yüzden sen gidip benim yerime bakıver :)

Ah be nasıl bir fırsattı ki elimizden kaçırdık ya...Stad tıka basa EsEs taraftarı doluydu kendi evimizdeydik ve yine olmadı yine olmadı :pr: 2.gol gelseydi çok güzel olacaktı ama olmadı ya :pr: Bu arada kapıda baya arbede yaşandı :cherry: Son gördüğümde polis dışarıda kalıp stada girmeye çalışan taraftarın üstüne biber gazı sıkıyordu ve sonrası malum çevik kuvvet 3-5 kişiyi jopladı rahatladı :) Artık EsEs'inde birşeyler yapması gerekli böyle bir taraftar şampiyonluğu hak ediyor...:cat:

vay maç delisi aynı zamnda motor delisi :queen::queen::queen:

abi sagol bundan sonra daha dikkatli olurum

aman adamım bana bakcam diye kaza yapma hee ben anlarım merak etme sen :queen::queen::queen:

a2 için
geçen sene haziran ayınca 93 lira yatırmıştım dosyayı teslim edip sürücü belgemi elime almak için... tam aralık31 de'de B sınıfı dosyamı teslim ettim 2008de %7 zam gelicek demişlerdi ondan etkilenmemek için son gün yatırdım parayı
konuya dönersem
93+%7 zam ile yaklaşık 99,50ytl ye birde acıkıo simit yediğinizi düşünürsek 100 liraya olur sizin iş.

şimdiden hayırlı olsun ben daha tek bir yetkiliye gösteremedim kimse sormuyor :D

ehliyeti alınca kimse sormaz zati ben alalı 1 sene oldu daha bi allahın kulu sormadı

a2 için
geçen sene haziran ayınca 93 lira yatırmıştım dosyayı teslim edip sürücü belgemi elime almak için... tam aralık31 de'de B sınıfı dosyamı teslim ettim 2008de %7 zam gelicek demişlerdi ondan etkilenmemek için son gün yatırdım parayı
konuya dönersem
93+%7 zam ile yaklaşık 99,50ytl ye birde acıkıo simit yediğinizi düşünürsek 100 liraya olur sizin iş.

şimdiden hayırlı olsun ben daha tek bir yetkiliye gösteremedim kimse sormuyor :D

bende göstermeden 3 tane park cezası yemiştim araba varken.allah gösterttirmesin:queen::queen: göstermeden daha hayırlı oluyo :D

valla 75 se iii ben 150 yi gözden çıakrmıştım artık

b den 210 lira almışlardı:pr:
abi b için 210 a2 için ya 115 ya da 120 lira diye biliyorum ben.istanbul gelişim sürücü kursu fiyat listesinde 115 olarak belirtilmiş bulunmaktaydı ama bizde kesin 120 olur:farao:mayıs sonunda ben de alıcam inş. o yüzden piyasayı takip ediyorum yani:wiinkk:
ehliyeti alınca kimse sormaz zati ben alalı 1 sene oldu daha bi allahın kulu sormadı
abi isterlerse sormasınlar.Ehliyeti bi aliim elime çevirme çevirme gezmezsem ne oliim bak gör:queen:

Geceniz Hayırlı olsun Eskişehir MT:rendeer:

ahanda gene kopmalık resimler buldum :queen::queen::queen::queen:
image009mf6.jpg
k20gb6.jpg
image001lu8.jpg

image002pa9.jpg
image003wf4.jpg
image004qo9.jpg

image005zi1.jpg
image006ha0.jpg
image007jm7.jpg

image008sh2.jpg

Ooo Honda'cılar çoğalıyor... ::fool::

Arkadaşlar Honda kullanıcıları için FaceBook'da grubumuz var. Buyrun bekleriz her zaman :)

gidelim cumartesi gecesi olmazsa eskişehir mt uyarmı

çevik kuvvet işini nerde yaptı kı neferlı cocuklara saldırdı bıze saldırdı . babama bile cop kaldırmıs 53 yasında adam ne gıbı anarsı yarabılecekse babamda amirine gidip tebrıkler amırım 53 yasında mac ızlemeye gelen adama cop kaldırdılar tebrık ederım demıs gecmıs

bana sorcak olursanız bir daha zor gıderım maça takım koca bir 0 benım gozumde

ahanda gene kopmalık resimler buldum :queen::queen::queen::queen:
image009mf6.jpg
k20gb6.jpg
image001lu8.jpg

image002pa9.jpg
image003wf4.jpg
image004qo9.jpg

image005zi1.jpg
image006ha0.jpg
image007jm7.jpg

image008sh2.jpg

bunların alayı phoshop sınan abı

Son düzenleme:
şuan eskişehir doktorlar caddesindeki bir banktan selamlar wriless'ını şifresiz kullanan hatta gecenin bu saatinde kapamayanlara ayrıca teşekkür eder iyi geceler dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar