Yeni Makinem Monero XF 200-2V(pioneer)

bence çin malı değil. çinliler 4 subaplı motoru üretecek kadar gelişmediler. zongshen e 4 subablı ama çin malı değdil. bu da değildir tahminim. 200'lük motor işte taş gibi duruyor. ybr'den kalıplı en azından. göstergeleri harika. devir km vites benzin. süper alt bence. Türkiye bayisi kim bunların darjeling ? sen nasıl aldın ? teknik özelliklerini versene. sıkıştırma oranlarını filan. :)

hayırlı olsun kardeşim allah sanayi yüzü göstermesın kazasız belasız kullanmk nasip etsin...

hayırlı olsun cbr ve senin makinayı kapıştırmıştık bir kere.....
sonuç olarak cbr ile önde bitirmiştim.iyi sürüşler

bence çin malı değil. çinliler 4 subaplı motoru üretecek kadar gelişmediler. zongshen e 4 subablı ama çin malı değdil. bu da değildir tahminim. 200'lük motor işte taş gibi duruyor. ybr'den kalıplı en azından. göstergeleri harika. devir km vites benzin. süper alt bence. Türkiye bayisi kim bunların darjeling ? sen nasıl aldın ? teknik özelliklerini versene. sıkıştırma oranlarını filan. :)

çin malı.denizlide 3 kişi tanıyorum kullanan biri nakavt olmuş durumda.bir tanesine sahibi pırıl pırıl bakıyor ve motorda ona bakıyor. gecen sene denizliden ağrıya gitti geldi.izmire pist yarışına gittik denizliden ve rahat sayılır ama yinede ÇİN malı işte...

Son düzenleme:

dostum Zobghsen ÇİN malının büyük babası...nası olmaz...Monero dediğinizde aynı şey...bunların piyasa ömrü bitti artık...çoğu marka tasfiyesini yapacak...nalları diktiler zaten merak etmeyin...eski satışlar yok artık...bitti o dönem...makinaların son sahapları sizlersiniz...2-3 yılda sizin sattığınız mallar 2.elde dolaşsa bu devir kapanır...büyükler ayakta kalır yine...

yada en kötü ihtimal 2 sene sonra bu modelleri markaları 1000 ytlye alırsınız..yine kar ederler ama merak etmeyin...

siee ulan sana motor verirmiyim ben :D gerçi versemde arkana binmem canıma doymadım daha :D:D

su verme bu smirno kekosuna...valla makinayı pert eder...:queen:

Son düzenleme:
Motor üzerinde made in taiwan yazıyor taiwan nalı çin değil :) motor 200 cc 4 subap
teknik özellikler
Motorun Teknik Özellikleri
Ölçüler : 1975 x 720 x 1160
Ağırlığı : 120 Kg.
Motor Tipi : 4 Zamanlı
Soğutma Sistemi : Hava
Şanzuman : 5 Vites
Motor Hacmi : 199 Cm3
Max. Güç Hp: 18
Marş : Elden Elektrikli

Frenler Ön/Arka : Disk / Kampana
Bu model daha moeronun sitesine eklenmedi ben katalok verilerini yazıyorum orda eski modeli var o 15 hp bu 17 motor olarak biraz farkılar eski kasayla bu üstten egzantirik soch motor 4 subap diğerini bilmiyorum birde bunda vakumlu karbüratör var sıkıştırma ortanıda yazmıyor :(
yada en kötü ihtimal 2 sene sonra bu modelleri markaları 1000 ytlye alırsınız..yine kar ederler ama merak etmeyin...
:
metehan abi bir çok çin distiribitörü motor getiremicek nisandan itibaren sanırım sadece mondial monero lifan ramzey ve motoran kalıcak diğerleri kapanacak bunlar türkiyede fabrika kurdu diğer markalar fabrika kurmadı türkiyede satış yapamıcak :) moneronun kurtköyde fabrikası var :)

siee ulan sana motor verirmiyim ben :D gerçi versemde arkana binmem canıma doymadım daha :D:D
benden daha ii varmi o cevrede ??? :p
zongi cinin en buyuk motosiklet ve parca ureticisi,diger cinlilere gore biraz daha kalite bi makina gibi gozukuyo.
su verme bu smirno kekosuna...valla makinayı pert eder...:queen:

ulen keko pert etcekmisin makinayi ha:p,en azindan ben hakkini vererek pert ediyom:),ya sen ?? uzerinde gezmen bile bi pert sebebi nede olsa 130 kg + kiyafetler bayagi agir ceker :queen::queen:

Motor üzerinde made in taiwan yazıyor taiwan nalı çin değil :) motor 200 cc 4 subap
teknik özellikler
Motorun Teknik Özellikleri
Ölçüler : 1975 x 720 x 1160
Ağırlığı : 120 Kg.
Motor Tipi : 4 Zamanlı
Soğutma Sistemi : Hava
Şanzuman : 5 Vites
Motor Hacmi : 199 Cm3
Max. Güç Hp: 18
Marş : Elden Elektrikli

Frenler Ön/Arka : Disk / Kampana
Bu model daha moeronun sitesine eklenmedi ben katalok verilerini yazıyorum orda eski modeli var o 15 hp bu 17 motor olarak biraz farkılar eski kasayla bu üstten egzantirik soch motor 4 subap diğerini bilmiyorum birde bunda vakumlu karbüratör var sıkıştırma ortanıda yazmıyor :(

metehan abi bir çok çin distiribitörü motor getiremicek nisandan itibaren sanırım sadece mondial monero lifan ramzey ve motoran kalıcak diğerleri kapanacak bunlar türkiyede fabrika kurdu diğer markalar fabrika kurmadı türkiyede satış yapamıcak :) moneronun kurtköyde fabrikası var :)

canım kardeşim inşallah ben yanılıyorumdur ama Monero Made İn Has Chına...hemda hasosu...:queen:
sizi yanıltmasınlar...

getirenlerde Arzu Bisiklet...Sirkecide şirketin nerde olduğunuda biliyom...eski pisikletciler...canım kardeşim Tr ye gelen Tayvan malları SYM ve KYMCO bildiğim bu...inşallah yanılırım...güle güe kullan...:rendeer:

ulen keko pert etcekmisin makinayi ha:p,en azindan ben hakkini vererek pert ediyom:),ya sen ?? uzerinde gezmen bile bi pert sebebi nede olsa 130 kg + kiyafetler bayagi agir ceker :queen::queen:

nalçak köftee 122 kiloyum ulenn...:p8 kiloyuda işkembeden salladın hee...makinam taş taşş...nazara gelcek zaten merak etme yakında...14.000 deydim haco daha ne olsun...:ptık yok maşallah...:cat:

hayırlı uğurlu olsun ama benim anlamadığım soch motor nasıl 4 subab olur.4subab motor doch olur üstten çift egzantirikli.seni taiwan malı dedikleri gibi yanıltmış olmasınlar

hayırlı olsunda bu çin li değilmi şimdi?çünkü onlara benziyor ilk defa duyuyorum bu markayı.

canım kardeşim inşallah ben yanılıyorumdur ama Monero Made İn Has Chına...hemda hasosu...:queen:
sizi yanıltmasınlar...

getirenlerde Arzu Bisiklet...Sirkecide şirketin nerde olduğunuda biliyom...eski pisikletciler...canım kardeşim Tr ye gelen Tayvan malları SYM ve KYMCO bildiğim bu...inşallah yanılırım...güle güe kullan...:rendeer:

nalçak köftee 122 kiloyum ulenn...:p8 kiloyuda işkembeden salladın hee...makinam taş taşş...nazara gelcek zaten merak etme yakında...14.000 deydim haco daha ne olsun...:ptık yok maşallah...:cat:

abi üzerinde made in taiwan yazıyo :)
hayırlı uğurlu olsun ama benim anlamadığım soch motor nasıl 4 subab olur.4subab motor doch olur üstten çift egzantirikli.seni taiwan malı dedikleri gibi yanıltmış olmasınlar

doch motor alttan egzantirik olmuyormı? ben üstten egzantriklerin hepsi soch alttan egzaniriklein hepsi doch diye biliyordum yanlış yazmışım o zmn :(

egzantirik zaten silindirin üstündeki parçada olur.ama 4 subab ise doch motordur.doch motorlarda daha verimli olur

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun,kazasız belasız kullanırsın inşallah...:cat:

yeni motosikletin hayırlı olsun,güle güle kullan tekerin düz bassın yollara :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar