Vay ganga lar bir olmuş gezio ne guzel bızde hele bı motor alakda allahın ıznıyle :queen:
Vay ganga lar bir olmuş gezio ne guzel bızde hele bı motor alakda allahın ıznıyle :queen:
mete_han çok sevindim verdiğin bilgiye. Orası benim hatıralarımda değerli bir yer kaplıyor.
Umarım eski tenhalığını ve ruhunu kaybetmez orası. Tutupta kilyos'a dönmesin.. Şöyle tepeden baktığımızda sadece denizin sesini duyalım inşallah yine...
Bakımlı olması iyidir ancak, oteldi discoydu... olmasın orada...

İzzettin köyünde, köy kahvesinde çay içtik. ne güzeldi beee...
hem çaylar nefisti, hem muhabbet... furduk sohbetin, dedikodunun beline...![]()
vay helal olsun ne güzel gezmişiniz öle
gültekinide görmüş olduk hehe
mete_han resımlerde pek vahşi çıkmışın ya asabi hesabı![]()
Seni gördükten sonra cbf'e acıdım yaa,bide müdür biraz gül be şu fotolarda,bu erol taş imajı sana uymuyo,yüzünü görenin ufkuna ışık doğsun,tombalak pandam:queen::rendeer:
güzel gezi gültekinide merak ediyodum görmüş oldum emeğinize sağlık
Valla çok imrendim. Artık havalar düzelmeye başladı bu tür gezilerin devamı olsun ve hep birlikte gezelim.Fotolarda iştah açıcı hepsini senmi yedin Mete kardeşim![]()
Konuşmalarda iriyiz büyüğüz cift poryunuz şeklinde konuşmaları görmüştüm ama bu kadarını beklemiyordum bende sizin motorlar icin kendimi iri sayıyordumdemek ki banada uyar bu motorlar.
bak bu itiraf bu kadar sessiz bu kadar kuşların cıvıltısını duyabileceğimiz bu kadar insana huzur veren gezim İstanbul içinde olmamıştı...alabildiğine düzlükler..tarla tapan otlak hayvanlar ve biz...sanki başka bir diyar dostum...bi ara senlede yapalım diycem ama o makinayla zor..:queen:
HA ha ha sen öyle san beğenmediğin çinlim aynı yolu defalarca gitti geldi.
Üstelik iki kişi ve yüklü vaziyette. Neyse yinede ben senin gül hatrına satıyorum motorumu.
Artık fuardan bi cbf500 bakarız arayada seni koyar en kral indirimi alırız diyorum ne diyorsun ?
yenge yok sitede kanka hayrola...yasakladınmı yoksa taş fırın irkeği isoş...:queen:
Plansız yapılan, ani karar verilerek çıkılan gezilerden daha çok keyif alır insan, ikinizinde keyifli olduğu belli fotoğraflardan. Tekerinize sağlık..
KAnka sitemizde hem bayan olup hemde nerde ne konuşacağını bilmeyen bazı dengesizler var ne yazıkki
abi gezi cok guzelde sorma nası karnım acıkdı kofteyi gordumha aklıma gelmişken abi kırklareli iğneada cok guzel yer yazlık zaten cok kalaba deil sakin bi yer ama cok guzel dağlardan gidiosun falan sonra dağdan yavaşça inerken oopp masmavi deniz karşında
orayada gideriz yiğidim.....:cat:Allah sağlık sıhhat kudret versin yeter ki..