Arkadaşlar depremi hissetiniz mi??

MARMARA'DA DEPREM
İSTANBUL'DA DA HİSSEDİLDİ..

Yalova'da, 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünün tespitlerine göre, saat 20.53'te, merkez üssü Çınarcık olan 4.8 büyüklüğünde, orta şiddette deprem meydana geldi.

Deprem, İstanbul'da da hissedildi.

Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Altay HABERTÜRK'e konuştu..

Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Gülay Altay:

"Bu bölgede böyle bir deprem normal. Orta şiddette bir deprem. Şu aşamada öncü mü değil mi diye bir değerlendirme yapmak mümkün değil. Depreme hazırlıklı olarak yaşamaya alışmalıyız. Bu deprem beklenen İstanbul depreminin yaklaşıp yaklaşmadığı konusunda bir bilgi vermez bize. Bu depremle ilgili herhangi bir hasar bilgisi gelmedi henüz. Arkadaşlarımız bu konuda çalışma yapıyor"

Arkadaslar bız Sarıyer deyız ıyı sallandı hee:cyclopsan

Ben Uskudar Esatpasadayim. Camlar ve yer hafifce titredi. Ama tir falan zannettim. demekki depremmis...

Tüm milletimize büyük geçmiş olsun..Unarım devamı gelmez..:rendeer:

İnternetten bi bakınayım hele...:wiinkk:

geçmiş olsun arkadaşlar, Ankara'da da Bala sağolsun sallanıyor sık sık :farao:

Sakarya/Adapazarı merkezde hissettik buradaki etkisi benim tahminime göre 2-3 şiddetinde ,Sakarya yaşayanlar deprem konusunda hassas biliyorsunuz!!Bizler kandilli rasatanesi gibi olduk tahminlerde....

Allah kimseye yaşatmasın..

bu konu potansiyel ikinci fuar kaosuna denk qelir üçe katlar beşe böler :) ben yürüyordum wallahi 2 dk. uzak kaldım telefonumdan...12 cewapsız çaarı qördüm :)

benim hiç haberim yoktu şirkete gelene kadar şirketdeki arkadaşlar söyledi banada ben akşam arabayla gezerken oldu sanırım bu yüzden hissetmedim :silent: :silent: :silent:

bende balkondaydım farketmedim
millet camlardan bakıyordu merak edip aşşağıya baktım kavga falanmı var acaba die:cherry:

Motosikleti
Dl650vstorm
ben hissetim çok hafif de olsa ist.beylikdüzü.....

hıssetmezmıyız kardesım dıyokı abı nıye tavan sallanıyo
cevap:yukardakıler hoplamısta ondan:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar