bu günlerde çok işim ve sıkıntım var...bişeyler peşinde koşuyorum.eğer olursa sizinle paylaşıcam..takdir edermisiniz beni bilmiyorum ama fazla girememe sebebim bu :salut::silent:
http://www.youtube.com/16buzbebek
bulinkten filleyboyla ufak bir video var
Büyükbabam Kırcali Anneannem Şumlu'dan ama ben hiç gitmedim BG'a bi yoldaş bulursam gitmeyi çok istiyorum ama gidenler çok güzel anlatıyorlar
tutkunabi yalan atmış Çatalcayı gezdim demiş ama cenneti gezmiş süper yerler yaw :queen::queen::queen:bu arada gezi yazılarında gördünüzmü benim arkadaşın gezisini Tutkun yani çatalca köylerinde dolaşmış hafta sonu.
alpino cevap bile yazmış.o arkadaş bursaya gelicek benim brat sayılır oda çok eski göçmenlerden.
ta diyeceim bratçetler buralara da gelirseniz otarfta bi gezi ve piknik hesabı yapabiliriz bi bakın da yerleri görün fikir edinin:cat:
herkesin kendi görüşü saygı duyarım ama ben 4 tekerde hiç zevk heyecan yaşamıyorum motoruma binince bütün dertlerimi stresimi atıyorum:cat:büyük baskılar altında kaldım.motorumu satmasam bile ailem bir alıcı bulup satıcak.gerçi ruhsat sahibi benim ama ailemi kıramamr: bundan sonra 4 tekere binicem herhalde..fakat beni 4tekerleklede kabul ederseniz ben hep burdayım ve elimden geldiğince 4 tekerimle tüm etkinliklerde olmaya çalışıcam.belki bir 4 teker gezilere farklı bir hava verir.bu arada motorumu 1600 ytl peşin alıcı çıkarsa vericem.ençok içimi yakanda bu
r:
büyük baskılar altında kaldım.motorumu satmasam bile ailem bir alıcı bulup satıcak.gerçi ruhsat sahibi benim ama ailemi kıramamr: bundan sonra 4 tekere binicem herhalde..fakat beni 4tekerleklede kabul ederseniz ben hep burdayım ve elimden geldiğince 4 tekerimle tüm etkinliklerde olmaya çalışıcam.belki bir 4 teker gezilere farklı bir hava verir.bu arada motorumu 1600 ytl peşin alıcı çıkarsa vericem.ençok içimi yakanda bu
r:
buda benim çizdiğim resim:wiinkk:[/URL][/IMG]![]()
büyük baskılar altında kaldım.motorumu satmasam bile ailem bir alıcı bulup satıcak.gerçi ruhsat sahibi benim ama ailemi kıramamr: bundan sonra 4 tekere binicem herhalde..fakat beni 4tekerleklede kabul ederseniz ben hep burdayım ve elimden geldiğince 4 tekerimle tüm etkinliklerde olmaya çalışıcam.belki bir 4 teker gezilere farklı bir hava verir.bu arada motorumu 1600 ytl peşin alıcı çıkarsa vericem.ençok içimi yakanda bu
r:
sumensko, verdigin linkteki videoyu izleyemedim ama "kardjali aşıklar sehri" baslıklı videon cok güzel olmus, özellikle de o sarkıya bayılıyorum, Anelia:cat:
buda benim çizdiğim resim:wiinkk:
brat klip güzel olmuşta insan bizim şarkılardan koyar beyav.
bak 13 nisanda buluşalımda ne videolarar ve resimler çekeriz:cat:
bratçet biz buradayız sen gitmek iste sadece ama bi gidersen emin ol gelesin olmaz oralardan.
sana birşey söylicem gratski ama yalnış anlama ruhun sat ama motosikletini asla derim önümüz yaz bul bi çaresini yola satıcıyı başak kapıya
sağol dostum çizgiler neden böle çıktı anlamadımyaşar, eline saglık, güzel olmus...
yaşar dostum seninde hayalinde cehhoper var galiba ne dersin yalnış mıyım:cat: