Zx6 Vs Cbr 600 Rr ???

Dostum bence abin birde 08 gsxr600 lere baksın derim.cok hoş özellikleri var.kawa konusunda konusmak istemiyorum ama yedek parça sorunu diyenler ne zaman muzdarip oldunuz bu konuda?Ben ne parça sorduysam hepsi ellerinde.fiyat konusuna gelincede cbr125 parça fiyatları benim kawanınkinin aynısı nerdeyse.
sonuç olarak abin farklı olmak istiyorsa alacağı motor kawasaki.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum abıne dekı bak abicim eyer farklı olmak istıyorsan 2008 model srad 600-1000 yada hayabusa alsın :mrgreen: nedenmi ? çünkü bunlarda A-B-C sistemi var ne anlama geldiğini sölemıcem gıtsın araştırsın :cat: hız ıstıyrsada buyursun alsın srad 1000 i alayına isyan hiçbiri yaklaşamaz bu makınaya :bounce:

herkez kendı kullandığı markası övmüş napalım ben övmedım gerceklerı söyledm :cherry: sürat motoru dıyınce suzukı ve kawa gelir...

345

dostum abıne dekı bak abicim eyer farklı olmak istıyorsan 2008 model srad 600-1000 yada hayabusa alsın :mrgreen: nedenmi ? çünkü bunlarda A-B-C sistemi var ne anlama geldiğini sölemıcem gıtsın araştırsın :cat: hız ıstıyrsada buyursun alsın srad 1000 i alayına isyan hiçbiri yaklaşamaz bu makınaya :bounce:

herkez kendı kullandığı markası övmüş napalım ben övmedım gerceklerı söyledm :cherry: sürat motoru dıyınce suzukı ve kawa gelir...

al benden de o kadar hatta +1000:cat::cat::cat:

Arkadaşım bu arada sen katalogta yazan beygire inanma 2007 zx6r 131ps ama tekerleğe en düşük aktaranda o (98ps).. Yani en Geride kalan ;) yeni modellerde tabikide 6ooRR

sürat motoru dıyınce suzukı ve kawa gelir...

nie yamaha neci :silent:

Son düzenleme:
arkadaşlar evet cidden bu zevk meselesidir bence kawa nın yeni kasası çok hoş
eski kasa 600 rr da güzel parça ve satışa gelince dün 2007 kawa zx6r verdim 17.500.e yeşil renk.satışı hiçte zor yada dert diil rr dan daha kolay satıldı bence tabi parça olarakta demin bir arkadaşımın dediği gibi en çok satan 600 f için bile baya parça bekleniyor
işte bu zevk eleştri tabi olacak o ayrı ama kötüleme yanlış
ben yeşil severim sen sarı bir başkası kırmızı
motorları sıralayacaksanız özelliklerine göre sıralayın bilginizle
600rr alt devirlerde acayip torklu gaza asıldığınız anda tepki veriyor
zx6 ve r6 devirli kullanımlara uygun alt devirlerde rr kadar canlı diil
yakıtları aynı
parça fiyatları aynı
fiyatları birbirine yakın
geriye kaldı zevk
işte o sizin kararınız bence

600 rr kesinlikle mavi beyaz olacak
r6 kesinlikle kırmızı beyaz
zx6r ise kesinlikle yeşillll

siyahla işaretlediğim yerdeki sözüne katılmadan önce 600rrın hangi kasası bu yeni kasasıysa tamam ama eski kasaysa yavaş yerler yaş:p

Arkadaşım bu arada sen katalogta yazan beygire inanma 2007 zx6r 131ps ama tekerleğe en düşük aktaranda o (98ps).. Yani en Geride kalan ;) yeni modellerde tabikide 6ooRR

nie yamaha neci :silent:

yamaha org markası:cherry: onu dinliyceksin sadece :queen::queen:

Son düzenleme:

345

Bu teker gücü zırvasınada uyuz oluyorum desem yeridir:pr: en hızlı hangisi arkadaşım şu anda dergiler yanımda değil bakamıyorum en hızlı kawasaki tam rakam veremiyeceğim.Bu sadece dergilerde değil otabana çıkıp kapışan bir sürü arkadaşımız var.600cc de kawasakiyi geçeni 1000cc de suzukiyi geçeni 1000 + yı hiç söylemiyorum 1999 dan beri rakip yok zaten görmedim duymadım:silent: Diyelim ki tekerde en güçsüz kawasaki,en güçsüz motorla bile rakiplerine kafa tutup hatta geçebiliyorsa bidaha düşünmekte fayda var derim:cat: Eski hayabusa 175 hp tekerde bu aşa yukarı 150 hpye düşüyor...r1 180 hp tekerde 160 küsur du yanlış hatırlamıyorsam sence r1 in şansı var mı hayabusa karşısında:silent: yoksa r1 ler hayabusaları tokatlıyorduda bizmi duymadık...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Koşun Suzukiciler aşağı mahallede Kawacı Selami abiyi kıstırmış.:mrgreen:

Kapışmışsınız yine.:)

Kim neyi beğeniyorsa alsın kardeşim. Karışmayın.:)

Ben olsam ikisini de denemeden karar vermezdim.
Denedim karar verdim zaten.
Abin de öyle yapsın.
İkisini de denesin.
Hangisini kendi sürüş tarzına uygun buluyorsa onu alsın.

İlla kağıt üstündeki değerlere bakacaksanız, değerleri aşağıya vereyim.

Kawasaki 106 ch güç üretebiliyor ve bu gücü 14000 devirde veriyor.
Honda da 106 ch güç üretiyor ama bu gücü 13500 devirde veriyor.

Kawasaki 167 kg kuru ağırlığa sahip.
Honda ise 155 kg kuru ağırlığa sahip.

Kawasaki 11700 devir de 58.4 nm tork üretiyor.
Honda 11000 devir de 60 nm tork üretiyor.

Bunlar da teknik değerler işte.
Seç beğen al....:)

Az sonra 4 japonun teknik değerlendirmelerini karşılaştırmalı bir tablo halinde vereceğim.
Hazırlama aşamasındayım.
Vazgeçmez ya da sıkılmazsam, birazdan asarım...:p

Ben kawasaki derim sebebine gelince daha güçlü daha iri insanın altında daha bi hoş duruyor.O kadar para verip altımda bisiklet misali bi makine istemem doğrusu:mrgreen: Honda diyenlerede saygı duyarım hangi mantık honda der yahu gibi saçma ve aşağılayıcı bi fikir beyanındada bulunmam::ranntign Her malın alıcısı her dizayın bi seveni bulunur bu zevk meselesidir yorumlar gerçekci olmaz gerçek olan teknik verilerdir ve kawasaki 11 hp kadar daha güçlüdür artı motosiklet dedinmi önce suzuki sonra kawasaki gelir bu tartışmasız gerçektir...Öyle sadece hafiflikle olmuyor bazı şeyler...kawasaki zx6r ile honda 600rr ın fiyatları yakındır ve birkaç yüzliralık hangi modifiyeyle 600rr ı zx6r gücüne gelir merak ettim doğrusu:silent: İkinci elde ise honda tutulur tabi hondanın 1000rr ı kawanın zx6 sı ile aynı fiyata satılıyor neredeyse... sahibinden com da çok örnek var bakmanızı tavsiye ederim:cat: 600rr a gelince onun fiyatları yerlerde zaten...örnek vereyim 2005-2006 600rr 13000-15000 arasında fiyatları var temiz elle tutulacaklardan bahsediyorum.Zx6 lar 15000 den aşağı temizini bulmak imkansız neredeyse sizce kimin ikinci eli daha iyi kimin zararı daha az:silent:

Abicim honda kullanıcılarına bişey dememişsin ama motoru yerden yere vurmuşsun,13 ile 15 arasında 2005-2006 honda nerde var söylermisinn,sahibindende dersen,o motorları iyi incele derim,yok yani temiz oldukları kanısına nerden varıyosun,bu kadarda karnınızdan konuşmayın,Kawasaki'nin 2. elde pahalı olmasının tek nedeni kawasakinin tutkunlarının olmasıdır,sen hiç zx6 dan 1000 rr'a geçeni gördünmü görmemişsindir,çünkü sürüş keyfi oturuş pozisyonu olarak kawasakini diğer ss'lere bakarak çok değişik bi pozisyonu vardır,o yüzdende tutkunları vardır,600rr ile kawasaki arasında ne gibi bi kasa farkı var, ya hiç yanyana görmedin yada yanlış gördün kasa olarak arasında ( irilik açısından hiç bir fark yok ) kawa sadece kuyruğu felan kalın olduğu için biraz daha topbul görünüyo,yok altında bisikletle gezilmez,kawa alınır felan bunlar yanlış yorumlar,yada yanlış yazılmış yorumlar SAYGILAR:rendeer:

arkadaşlar evet cidden bu zevk meselesidir bence kawa nın yeni kasası çok hoş
eski kasa 600 rr da güzel parça ve satışa gelince dün 2007 kawa zx6r verdim 17.500.e yeşil renk.satışı hiçte zor yada dert diil rr dan daha kolay satıldı bence tabi parça olarakta demin bir arkadaşımın dediği gibi en çok satan 600 f için bile baya parça bekleniyor
işte bu zevk eleştri tabi olacak o ayrı ama kötüleme yanlış
ben yeşil severim sen sarı bir başkası kırmızı
motorları sıralayacaksanız özelliklerine göre sıralayın bilginizle
600rr alt devirlerde acayip torklu gaza asıldığınız anda tepki veriyor
zx6 ve r6 devirli kullanımlara uygun alt devirlerde rr kadar canlı diil
yakıtları aynı
parça fiyatları aynı
fiyatları birbirine yakın
geriye kaldı zevk
işte o sizin kararınız bence

600 rr kesinlikle mavi beyaz olacak
r6 kesinlikle kırmızı beyaz
zx6r ise kesinlikle yeşillll

Parça fiyatları aynı demişsin ama bu zamana kadar verilen bilgilerde yamaha ile hondanın parça fiyatları arasında hiç küçümsenmeyecek kadar fiyat farkı var deniliyordu .Öyleki r6'nın full grenajı ile 600rr'ın grenajı arasında 800-900 ytl fark var diyorlardı:silent:

Konunun açıklığa kavuşması açısından r6 ile 600rr'ın full grenajların fiyatlarını verebilirmisin:silent:

konunun açılış amacından şüpheleneiyorum 08 600rrlar geldimi geldiyse satışa sunuldumu yada z moto zx6r ı getirdimi ?

yoksa ben ayaktamı uyuyorum

345

efendy iso hondayı yerden yere vurduğum filan yok orada bi arkadaşın kawa yı hangi mantık der demesine takıldım aslında ben.2005-2006 600rr 13-15 arası istemediğin kadar var sahibindede var piyasada da var motosiklet alma aşamasındayım piyasayı biliyorum karnımdan konuşmuyorum yani:cat:Kawasakiden hondaya geçen pek bulunmaz haklısın sebebini kawasaki kullanan bilir ben sana şunu söyleyebilirim ancak kawasakiden sonra honda sport touring gibi gelir oturuş pozisyonu açısından...boyutlara gelince aynı boyut aynı ağırlıkta olsada çizim farkı vardır kawasaki ister kuyruk yapısından olsun ister depo ister grenaj her açıdan daha iri görünür bunu inkar edemeyiz demi...
Başlık 4 japonun savaşına dönmesin yine ben nacizane fikirlerimi sundum :rendeer:

ediittttttttttttttttttttttt

marka savaşına dönecek bu iş 345:) yalnız bişey merak ettim ,honda yada kawa ikisini ne kadar kullandın abiii,sorması ayıpp,istemessen söyleöeye bilirsin tabi:rendeer: yok kullanıcısı olaraktan fikirlerini merak ettim o bakımdan

Parça fiyatları aynı demişsin ama bu zamana kadar verilen bilgilerde yamaha ile hondanın parça fiyatları arasında hiç küçümsenmeyecek kadar fiyat farkı var deniliyordu .Öyleki r6'nın full grenajı ile 600rr'ın grenajı arasında 800-900 ytl fark var diyorlardı:silent:

Konunun açıklığa kavuşması açısından r6 ile 600rr'ın full grenajların fiyatlarını verebilirmisin:silent:

Kafa grenajı -Sol grenaj-Kafa demiri-Far+işçilik = 3300 hondada

varmı yanına yaklaşabilenn :)

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Evet değerler aşağıda arkadaşlar.

600ccvv5.jpg

Bir de şimdi kim yazmış hatırlayamadım.
Tekere aktarılan güç zırva değildir arkadaşlar.
Önemlidir.

Bir diğer konu;
En hızlı hangisi? gibi saçma sorular yerine siz ne kadar kapasite ile kullanabileceksiniz ona bakın bir de...

En hızlısının hengisi olduğu bu işin arenasında yapılan yarışlar sonucunda zaten ortaya çıkmış bir şeydir.
Amerika'yı yeniden keşfetmenin bir mantığı yok.
Açar bakarsınız bu meretlerin yarış arenasındaki sonuçlara, anlarsınız kim hızlı kim değil.

Motosiklet zevk aracıdır.
Zevk aldığımız şeyler de ve tutkularımızda fanatiklik derecesinde sahiplenme duygusu kavgadan başka bir şey getirmez.

tamamen zevk meselesi hangisini beğenirse onu alsın bana sorarsan ikisi de değil R6 derim çünkü en güzel o geliyo yani limitleri zorlayan birisi ise onu bilemem ama benim için güç kadar görselde önemli 600rr karşılaştırmalarda açık ara önde ama tipten bana göre kaybediyo

herkes gönlünden geçen motosiklete kavuşur inşallah...Kazasız belasız sürüşler

Arkadaşlar sadece buraya has değil, ben gençliğin (biz yaşlardakilerin, daha küçüklerin) sorununun bilmediği halde herşeyi biliyormuş gibi konuşmasında ve eksik bildiğini de savunmasında görüyorum gerçekten ciddi sorun...

Ülkenin günlerdir gündemini meşgul eden olayda da gençlerimizin ne kadar bilinçli olduğu gerçekten ortadaydı. İki tarafta öyle büyük hataları doğruymuş gibi savunulduki, gerçekten ağzım açık izledim bazı konuşmaları...

E burada yazanların çoğu da bu makinaların ne üstüne binmiş, ne gezmiş, ne de makinaları tam olarak araştırmış. Şu kesin iyi, bu kesin kötü diyor... "Ben yanlış biliyor olabilirim ama böyle duydum vs..." deyip yazan yok. Herkes Sofuoğlu maşaallah... Herkes limitlere çıkmış kırk kere pist görmüş karşılaştırma yapıyor. Belki bu niyetle yazmıyor olabilirsiniz ama inanın tarafsız okuyan birine öyle geliyor...

Hele biri, üç aşağı beş yukarı aralarında 0,5mm.'lik-1cm'lik farkları olan iki motordan birine "bisiklet gibi" demiş. Yahu benim aklımda yanlış kalmıştır demek yok. Ötekisi "tekerleğe aktarılan güç olayına uyuz oluyorum" demiş yahu sen uyuz olunca böyle bir ölçüm doğruluk payını kayıp mı ediyor?... Enteresan gerçekten enteresan...

İşin daha vahim durumu; bu makinaları alacak adamların çoğu hayatları boyunca piste bile çıkmayacak belki, sesini, tipini, vs.'ini sevdiği için alacak. O zaman başka kriterler öne çıkmalı, hangisi hoşuna gidiyorsa o alınmalı ya da ne bileyim, işte hangisi içine daha çok siniyorsa o... Ya da en güvenli, en ucuz hangisi ise...

Neden bu beygirgücü tartışmaları anlamıyorum. Ne olacak yani fezâya mı çıkacaz? Al, bin, sür, abicim hangisi içine siniyorsa onu al sür...

Ayrıca lütfen arkadaşlar bilmediğimiz emin olmadığımız yerlerde mutlaka "Yanlış biliyor olabilirim" deyip yazmayı unutmayalım sonra bilen çıkıp doğrusunu söyleyince de yanlış bildiğimiz doğruymuş gibi savunmak yerine "ha öylemi, yanılmışım demek ki" diyelim ama doğru bildiğimiz varsa eminsek onu da savunmaktan vazgeçmeyelim, sadece burada değil heryerde. Yoksa hiçbir işin içinden çıkmaz hale geleceğiz. Ülkenin durumu belli daha nasıl bir örnek vereyim...

Bu teker gücü zırvasınada uyuz oluyorum desem yeridir:pr: en hızlı hangisi arkadaşım şu anda dergiler yanımda değil bakamıyorum en hızlı kawasaki tam rakam veremiyeceğim.Bu sadece dergilerde değil otabana çıkıp kapışan bir sürü arkadaşımız var.600cc de kawasakiyi geçeni 1000cc de suzukiyi geçeni 1000 + yı hiç söylemiyorum 1999 dan beri rakip yok zaten görmedim duymadım:silent: Diyelim ki tekerde en güçsüz kawasaki,en güçsüz motorla bile rakiplerine kafa tutup hatta geçebiliyorsa bidaha düşünmekte fayda var derim:cat: Eski hayabusa 175 hp tekerde bu aşa yukarı 150 hpye düşüyor...r1 180 hp tekerde 160 küsur du yanlış hatırlamıyorsam sence r1 in şansı var mı hayabusa karşısında:silent: yoksa r1 ler hayabusaları tokatlıyorduda bizmi duymadık...

Bilgi ıcın cok saol.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yamaha r6'diyorum abii başkada birşey demiyorum yorumsuz makina...

Arkadaşlar sadece buraya has değil, ben gençliğin (biz yaşlardakilerin, daha küçüklerin) sorununun bilmediği halde herşeyi biliyormuş gibi konuşmasında ve eksik bildiğini de savunmasında görüyorum gerçekten ciddi sorun...

Ülkenin günlerdir gündemini meşgul eden olayda da gençlerimizin ne kadar bilinçli olduğu gerçekten ortadaydı. İki tarafta öyle büyük hataları doğruymuş gibi savunulduki, gerçekten ağzım açık izledim bazı konuşmaları...

E burada yazanların çoğu da bu makinaların ne üstüne binmiş, ne gezmiş, ne de makinaları tam olarak araştırmış. Şu kesin iyi, bu kesin kötü diyor... "Ben yanlış biliyor olabilirim ama böyle duydum vs..." deyip yazan yok. Herkes Sofuoğlu maşaallah... Herkes limitlere çıkmış kırk kere pist görmüş karşılaştırma yapıyor. Belki bu niyetle yazmıyor olabilirsiniz ama inanın tarafsız okuyan birine öyle geliyor...

Hele biri, üç aşağı beş yukarı aralarında 0,5mm.'lik-1cm'lik farkları olan iki motordan birine "bisiklet gibi" demiş. Yahu benim aklımda yanlış kalmıştır demek yok. Ötekisi "tekerleğe aktarılan güç olayına uyuz oluyorum" demiş yahu sen uyuz olunca böyle bir ölçüm doğruluk payını kayıp mı ediyor?... Enteresan gerçekten enteresan...

İşin daha vahim durumu; bu makinaları alacak adamların çoğu hayatları boyunca piste bile çıkmayacak belki, sesini, tipini, vs.'ini sevdiği için alacak. O zaman başka kriterler öne çıkmalı, hangisi hoşuna gidiyorsa o alınmalı ya da ne bileyim, işte hangisi içine daha çok siniyorsa o... Ya da en güvenli, en ucuz hangisi ise...

Neden bu beygirgücü tartışmaları anlamıyorum. Ne olacak yani fezâya mı çıkacaz? Al, bin, sür, abicim hangisi içine siniyorsa onu al sür...

Ayrıca lütfen arkadaşlar bilmediğimiz emin olmadığımız yerlerde mutlaka "Yanlış biliyor olabilirim" deyip yazmayı unutmayalım sonra bilen çıkıp doğrusunu söyleyince de yanlış bildiğimiz doğruymuş gibi savunmak yerine "ha öylemi, yanılmışım demek ki" diyelim ama doğru bildiğimiz varsa eminsek onu da savunmaktan vazgeçmeyelim, sadece burada değil heryerde. Yoksa hiçbir işin içinden çıkmaz hale geleceğiz. Ülkenin durumu belli daha nasıl bir örnek vereyim...
iğne ne zaman bana batacak diye tırsarak okudum ama keyif verici bi yazıydı haklısın dostum:):rendeer:

Ben kawasaki derim sebebine gelince daha güçlü daha iri insanın altında daha bi hoş duruyor.O kadar para verip altımda bisiklet misali bi makine istemem doğrusu:mrgreen: Honda diyenlerede saygı duyarım hangi mantık honda der yahu gibi saçma ve aşağılayıcı bi fikir beyanındada bulunmam::ranntign Her malın alıcısı her dizayın bi seveni bulunur bu zevk meselesidir yorumlar gerçekci olmaz gerçek olan teknik verilerdir ve kawasaki 11 hp kadar daha güçlüdür artı motosiklet dedinmi önce suzuki sonra kawasaki gelir bu tartışmasız gerçektir...Öyle sadece hafiflikle olmuyor bazı şeyler...kawasaki zx6r ile honda 600rr ın fiyatları yakındır ve birkaç yüzliralık hangi modifiyeyle 600rr ı zx6r gücüne gelir merak ettim doğrusu:silent: İkinci elde ise honda tutulur tabi hondanın 1000rr ı kawanın zx6 sı ile aynı fiyata satılıyor neredeyse... sahibinden com da çok örnek var bakmanızı tavsiye ederim:cat: 600rr a gelince onun fiyatları yerlerde zaten...örnek vereyim 2005-2006 600rr 13000-15000 arasında fiyatları var temiz elle tutulacaklardan bahsediyorum.Zx6 lar 15000 den aşağı temizini bulmak imkansız neredeyse sizce kimin ikinci eli daha iyi kimin zararı daha az:silent:
ben işaretlediğim yerlerde bi çelişki gördüm ama neyse uzatmak istemiyorum.benim fikrim bu kimsenin darılmasına gücenmesine gerek yok.2008 zx6r'ın görüntüsünü ben beğenmiyorum beğendim diyene de rastlamadım.11 beygirlik farka gelince bu motorları her zaman limitlerinde kullanıp kullanmayacağını sorarım??ayrıca şunu da belirtmek isterim herşey beygir değildir tork değerlerini de gözden geçirmek lazım.2007 de honda bütün testlerde 1. geldi 2008 ve 2007 modeller arasında da fark yok zaten.ama yinede kawa seçen seçsin kimseyi rencide ettiğimiz yok.paran çoksa al kardeşim ne diyim yani.ayrıca o bi kaç yüz milyonluk farkla da çok güzel modifiye yapılır,standart zx6r'dan da üstün bi makina yapılır.merak eden varsa msnimi eklesin birlikte hesaplayalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar