Zx6 Vs Cbr 600 Rr ???

Arkadaşlar abim motorsikletini değiştirmeye karaR verdi.
Önümüzdeki hfta içinde ya KAWASAKİ ZX6 "08 YADA HONDA CBR 600 RR "08 ALICAK.
Tabi ben ısrarla HONDA diyorum :cherry:
Ama onun kafası zx6 ya daha yatkın ..sizce hangisi ??
beygir gücü olarak xz6 131 bg cbr 600 120 bg (2008 i öleymiş)
ARKADAŞLAR fİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM ..

TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN:cat::cat::rendeer:

Honda derim Yedek Parçası en kolay bulunan marka bence.Kawasaki nin yedek parça sıkıntısı var.Vede Honda yı daha kolay satarsınız.

yeni zx6r ler çok çirkin yaa, o yüzden honda bence de, ama 2005 falan olsa ninja derdim

Vallaha ben honda kullanıyorum,hiç kawa kullanmadımm o yüzden ne desem yalan söylerim,ben hondayı niyemi aldım tipi daha çok hoşuma gidiyo o yüzdenn :)

yeni 636 mı :silent: 2008 kasa 636 yokki, kawasaki 636 yı 2006'da üretimden kaldırdı. artık sdc 599cc olan standart ZX6R var. Yeni kasalarda Tabiki 600RR !!

bencede honda hem yedek parca hem servıs hemde honda ıste gerısıne ne gerek varkı...

2008 modelde hangi mantık kawa der yahu.abinin zx6da ısrar etmesinin sebebini çok merak ettim doğrusu.tipi berbat,iğrenç ötesi bence.tek sebebi beygir gücü ise kawaya vereceği parayı hondaya ayırsın alcağı makinya yapacağı modifiyeyle aynı beygire gelir zaten.ayrıca önemli olan makinanın gücü değil idamesidir bence.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2008 modelde hangi mantık kawa der yahu.abinin zx6da ısrar etmesinin sebebini çok merak ettim doğrusu.tipi berbat,iğrenç ötesi bence.tek sebebi beygir gücü ise kawaya vereceği parayı hondaya ayırsın alcağı makinya yapacağı modifiyeyle aynı beygire gelir zaten.ayrıca önemli olan makinanın gücü değil idamesidir bence.

dostum anlamadığım birşey var şimdi 2008 zx6r alınmazmı ? alan kabahatlımı oluyor? bence herkez kendı fıkrını söylese genelleme yapmasa daha iyi olur.:cat:

orda bence diye bi ibare var bilmem farkettin mi?bence=kanımca=benim fikrim anlamında yani.bu sadece benim fikrim.kimse suçlu-kabahatli değildir tabikide.

06 Kasa 600RR kullanıyorum , hiç bir şikayetim yok Honda'nın satış fiyatı,servis ve 2. el'de avantajlı olduğunu düşünüyorum güç farkına gelince çok limit giden bi kullanıcı olmadıkça önemli olduğunu düşünmüyorum. Geriye zevk ve renk meselesi kalır o da kişiye göre değişir. Bence ikiside çok iyi marka hangisi abinin zevkine hitap ediyosa ona binsin.

arkadaşlar yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim linki şuan attım abime yorumları okusun bakalım ne dicek..
bnde diorum HONDA hayat onda die ama .. bakalım fikri değişicekmi:mrgreen:

2005 yada 2006 636 alınır çünkü 600lüklerin efendisi 136hp 636cc :cherry: 2007 ve 2008 i geç :rendeer:

Honda derim Yedek Parçası en kolay bulunan marka bence.Kawasaki nin yedek parça sıkıntısı var.Vede Honda yı daha kolay satarsınız.

Honda'yı daha kolay satarsınız evet. İkinci eli daha iyi gidiyor. Bugün Kawasaki'nin ikinci elleri az para ediyorsa bunun sebebi, hala "Kawasaki'nin yedek parça sorunu var" diyenler yüzündendir. O eskidendi. En son ne zaman Kawasaki'den yana büyük bir şikayet duydunuz? Biz bu yaz gayet kolay bulunması gereken birkaç parça için 600f'i uzun süre yatırdık mesela.

Kawasaki'nin de yedek parça bulma konusunda Suzuki'den veya Yamaha'dan geri kaldığını düşünmüyorum (günümüzde)

Yani bu iki motor arasında kalmış olsaydım ben de 600RR seçerdim (bana bıraksanız R6 alırım o ayrı) Yeni ZX6 hiç güzel değil. Ama artık "kawa alma, yedek parça sorunu yaşarsın" diye marka kötülemenin anlamı yok.

"Kawa almak mantıksızlıktır, deliliktir" diyenler de Kawasaki sahiplerini rencide ettiklerinin farkındadırlar umarım. Motorcu adam bir dünya para verip de Kawa tercih ediyorsa bir bildiği vardır, "mantıksız" değildir.

arkadaşlar evet cidden bu zevk meselesidir bence kawa nın yeni kasası çok hoş
eski kasa 600 rr da güzel parça ve satışa gelince dün 2007 kawa zx6r verdim 17.500.e yeşil renk.satışı hiçte zor yada dert diil rr dan daha kolay satıldı bence tabi parça olarakta demin bir arkadaşımın dediği gibi en çok satan 600 f için bile baya parça bekleniyor
işte bu zevk eleştri tabi olacak o ayrı ama kötüleme yanlış
ben yeşil severim sen sarı bir başkası kırmızı
motorları sıralayacaksanız özelliklerine göre sıralayın bilginizle
600rr alt devirlerde acayip torklu gaza asıldığınız anda tepki veriyor
zx6 ve r6 devirli kullanımlara uygun alt devirlerde rr kadar canlı diil
yakıtları aynı
parça fiyatları aynı
fiyatları birbirine yakın
geriye kaldı zevk
işte o sizin kararınız bence

600 rr kesinlikle mavi beyaz olacak
r6 kesinlikle kırmızı beyaz
zx6r ise kesinlikle yeşillll

345

Ben kawasaki derim sebebine gelince daha güçlü daha iri insanın altında daha bi hoş duruyor.O kadar para verip altımda bisiklet misali bi makine istemem doğrusu:mrgreen: Honda diyenlerede saygı duyarım hangi mantık honda der yahu gibi saçma ve aşağılayıcı bi fikir beyanındada bulunmam::ranntign Her malın alıcısı her dizayın bi seveni bulunur bu zevk meselesidir yorumlar gerçekci olmaz gerçek olan teknik verilerdir ve kawasaki 11 hp kadar daha güçlüdür artı motosiklet dedinmi önce suzuki sonra kawasaki gelir bu tartışmasız gerçektir...Öyle sadece hafiflikle olmuyor bazı şeyler...kawasaki zx6r ile honda 600rr ın fiyatları yakındır ve birkaç yüzliralık hangi modifiyeyle 600rr ı zx6r gücüne gelir merak ettim doğrusu:silent: İkinci elde ise honda tutulur tabi hondanın 1000rr ı kawanın zx6 sı ile aynı fiyata satılıyor neredeyse... sahibinden com da çok örnek var bakmanızı tavsiye ederim:cat: 600rr a gelince onun fiyatları yerlerde zaten...örnek vereyim 2005-2006 600rr 13000-15000 arasında fiyatları var temiz elle tutulacaklardan bahsediyorum.Zx6 lar 15000 den aşağı temizini bulmak imkansız neredeyse sizce kimin ikinci eli daha iyi kimin zararı daha az:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar