vııınnnnn mt izmir istanbuldan geçti

Moderatör (forrap)
yaw arkadaş adam birzada boyoz yumurta veya midye dolma resmi koyar izmirde onlarda revaçta.bilmiyozmu yani biz:p:p:p:queen::queen:

karşıda kızkulesi vardı oraya bakıyorlardı

Abi fuara geleceğiz nasıl olsa.O zaman o dediklerinden getiricez :wiinkk:Şimdi neler getirmediğimizi,boş geldiğimizi görmesinler diye daha bilindik şeylerin fotolarını koyuyoruz topice,ucunda linç edilmek var :p

Bir de yeme abi milleti,orada çalışma vardı bi kere(yol çalışması ya da metro bilmiyorum tam neydi).Önümüz kapalıydı (bu cümleyi terse çekeni :p),çalışma panoları yerleştirmişlerdi(hatta millet deniz manzarasının kesildiğini farketmesin diye en mavisinden koymuşlar :p).

Kesin Tuncer getirmiştir... :wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Nasılda biliyor abim beni :wiinkk: ::sapkaa:: Keşke sende olabilseydin:cat: Gerçi 11 gün sonra yine oradayız.
Davutumuza selamını ilettik:wiinkk:

bende gevrek bekllerdim valla:queen::bounce:
Ama milka çikulata geldi en sevdiğimden:cherry::rendeer:

Afiyet olsun canım :) Bir daha ki sefere o dediklerinden getiririz.İşten çıkıp geldim malum,fırsatım olmadı..
Çikolatanı beğendiğine sevindim,ellerimle yapmıştım :p Tamam bende,inanmadım buna ama yapmak isterdim en azından :p

Bakma işte..Yaşlılık..... :queen::queen::queen: İnsan bişey getirir dimi... :pr::pr:

Yok..Neerdeee.Adamların pili bitmiş....... Kendilerini eve zor atmışlar orda da kalmışlar zaten... :queen::queen:

Kendimizi getirdik,yetmez mi yahu :p Sana bol bol selam getirdik..
Aslında başka şeyler de getirecektik de,yol uzun,gelirken kesin biz yeriz diye getirmedik :cherry:

Eee şimdi fuarda da gideceksiniz :cyclopsan Anlamadım ben bu ziyaret işini :silent:

Tamam Tunci yle konuştum :p

Son düzenleme:
nabız yoklandı iyi şimdi cıkarma yapacak izmir mt istanbula fuarda :)bu kadar arkadaş varken ist bulda gidilmezmi istanbul a.valla ben balık ekmek yiyecem hala varmı kıyıda teknelerde balık ekmek acaba?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
nabız yoklandı iyi şimdi cıkarma yapacak izmir mt istanbula fuarda :)bu kadar arkadaş varken ist bulda gidilmezmi istanbul a.valla ben balık ekmek yiyecem hala varmı kıyıda teknelerde balık ekmek acaba?
kıyıdakiler yasaklandı ama sahildekiler onları aratmıyo bekleriz butarafa

ben hazırım mert bitelefonun yeter dostumuz çok orda.:cat::cat:

:p:pbende hazırım abi havalar az daha ısınsın okadar önemli değil gelçi bu ama zaman ayarlamak lazım bir iki gün yoksa hiç sorun değil her zaman gazlarız sen genede hazır ol ben her zaman arayabilirim seni :cat::cat:

kıyıdakiler yasaklandı ama sahildekiler onları aratmıyo bekleriz butarafa

hadi ya o tekneler sallanırdı balıklar ızgarada bir saga bir sola bence lezzeti o sallantıdaydı sahildekiler o salantıyı veremez arkadaşım bence ok teklifin için cok saol gelecem bebaber yeriz 1 er ekmek.:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:p:pbende hazırım abi havalar az daha ısınsın okadar önemli değil gelçi bu ama zaman ayarlamak lazım bir iki gün yoksa hiç sorun değil her zaman gazlarız sen genede hazır ol ben her zaman arayabilirim seni :cat::cat:
tamam mert ben buhafta antalyaya niyetliyim fuardan sonraki hafta sen uygunsan kaçalım adayada geçeriz haftasonunu öle değerlendiririz.

Kendimizi getirdik,yetmez mi yahu Sana bol bol selam getirdik..
Aslında başka şeyler de getirecektik de,yol uzun,gelirken kesin biz yeriz diye getirmedik

gelene kadar yedik zaten en fazlasınıda karmaçoma yedi :p
mustafa kardeşim eline gözüne aracına sağlık çok eziyetimizi çektin hele cesur ile yol yapmak çok ayrı bir zevkti değilmi :pr::queen:

mustafa kardeşim eline gözüne aracına sağlık çok eziyetimizi çektin hele cesur ile yol yapmak çok ayrı bir zevkti değilmi :pr::queen:

cesur hangisi sağdakimi soldakimi, sağ benim tarafmı senin tarafmı, ee peki sarımsağı nereye asacaz :silent: devlet yollara çare bulsun kardeşim.
, haa simülasyonlu yol bilgisayarımı diyosun, her araca lazım :queen::queen:
ben ümmet amcayı göremiyom o bizi görüyomu, cızzt dızzt

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cesur hangisi sağdakimi soldakimi, sağ benim tarafmı senin tarafmı, ee peki sarımsağı nereye asacaz :silent: devlet yollara çare bulsun kardeşim.
, haa simülasyonlu yol bilgisayarımı diyosun, her araca lazım :queen::queen:
ben ümmet amcayı göremiyom o bizi görüyomu, cızzt dızzt
görüyom tabi görmezmiyim hiç

Ümmet abi bizimkileri bir günde şaşkına çevirmişsiniz misafirperverliğinizle aynısını şimdi bizden de isterler valla.
Baksana hala kendilerine gelememişler:p

görüyom tabi görmezmiyim hiç

yok ümmet abi sen bir dakka bile gözünü bizden ayırmadın, o cümle bizim araçta geçen bir diyalogdan.

debrijay balatası ve kayışları sağlam aracın içindeki kayışı kopmuş, kavraması kaçıran bir grup adam senin motoru takip etmektedir,
ilerde V şeklinde ayrılan yola doğru gelirken,

- sağdanmı gidiyoz soldanmı
- düz git, (bu arada yol ayrımına yaklaşılmaltadır)
- lan düz bu tarafmı o tarafmı
- ümmet amca işte orda o taraftan
- hani be göremiyom ümmet abiyi
- sen görme o bizi görüyo ( derken bu arada ümmet amca solda beklerken biz sağdan tercinimi yapmışızdır) :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar