Zaten mesele sınavı geçmek değil de doğru düzgün bişey öğrenemedim.
türkiye standartlarına göre eğitimlerden bişey öğrenmek zor
Zaten mesele sınavı geçmek değil de doğru düzgün bişey öğrenemedim.
Vallahi iyi düşünmüş amca ne diyim.. Keşke bu yaşımda kopya çekme şansım olsaydı, küçük yaşlarda pek mantıklı kopya çekilemiyor.. :mrgreen:sınav çok kolaydı 90 soru 45 dk sürdü yalnız çıkarken vatandaşın biri bi yer sordu nasıl giderim diye derken beraber yürüdük biraz amcam e sınıfı alacakmış sadece ilkyardımda kalmış bu seferde onu verdim dedi ama kopyayla:cherry: nasılmı?elinde sargı var içinde tel kulaklığı emniyetten arkadaşını arayıp sorunun cevaplarını almış gerçekten dumur oldum gülermisin ağlarmısın
Habil den bahsediyorsun sanırım Haluk..Ehliyeti, Gelişim Sürücü Kursu'ndan aldım ben.
Sınavdan önce gittik gelişime dedik diğer sürücü kursları sınav yerine servis kaldırıyolarmış sizin servisiniz varmı dedik, yok öle şey olurmu falan cart curt, hiç bi sürücü kursu öle şey yapmaz dediler ( ibrahim abi demedi altını çiziyim )
Fazla uzatmadık tmm dedik, sınav yerine KARTAL'a bi gittik.
Sınav çıkışında tanıdık bi kaç arkadaşa denk geldim.
Onların sürücü kursları sınav yerine kadar getirmiş, sınav çıkışındada servisi bekliyolardı tekrar aldıkları yere bırakıcaklarmış... :farao:
İbrahim abi çok iyide, diğer başka birisi duruyo ona alışamadım...
B' Ehliyeti alıcağım zaman Gelişim'den almıcam sanırım...
A12 mi? Yenilere A12 veriyolar galiba :mrgreen:MOTOR_A12 = 100 :cherry:
15 Marttan 1 hafta sonra dosyanı alırsın ki en geç bi hafta.. Ben cmtesi sınava girmiş pztesi dosyamı almıştım..Bende sınava girmiştim arkadaşlar, 80 almışım. 15 mart 'da direksiyon sınavım var. acaba sınavdan kaç gün sonra motora binebiliriz? yani ehliyetimiz nezaman elimizde olur :silent:
Habil den bahsediyorsun sanırım Haluk..
İbrahim de çok iyidir, Habil de...
Her kurs sınav yerine götürmeyebiliyor.. Eğer Gelişim götürmüyorsa o anda İbrahim'e sorsan o da götürmüyoruz diyecekti.. Ama İbrahim seni beni tanıdığı için imkanı varsa kendi götürürdü o ayrı.. Aynı şekilde Habil de seni beni tanıyosa imkanı varsa götürür.. Ama yine bu Gelişim sürücü kursunun bi hizmeti olmaz, sadece arkadaş olarak götürürler..
15 Marttan 1 hafta sonra dosyanı alırsın ki en geç bi hafta.. Ben cmtesi sınava girmiş pztesi dosyamı almıştım..
Dosyayı alır almaz bağlı olduğu trafiğe teslim ettiğinde de bir hafta sonraya gün veriyorlar.. Ehliyetini ilk kez ordan alacaksan gününde alabilirsin yada ilk ehliyeti ordan aldıysan..
Ama B başka yerden alınmışsa yazışmalar vs vs 1 hafta sonraya teslim ediyorlar.. cuma verdiysen cuma alabiliyosun yani.. Perşembeden gitme ben denedim, harbi cumadan önce ya da sonra gelmedi![]()
bu 16 şubat sınav sonuçları ne zaman acıklanacak yahu..ale:
b sınıfı ehliyetimi E,D,A2 ye yükselttim a2 sınav giriş kağıdımda d.a2 yazıyoduale:
sizce e,d,a2 yazması gerekmiyomu bildiğim kadarıyla d otobüs filan süremiyomuş acaba d hepsini kullanacak diye bi kanunmu çıktı bilen biri cvp yazssın..:rendeer:
17.08.1993
doğumluyum sınava ne zaman girecem bilmiyorum:wiinkk:
merhaba ark. bn 05.09.91 doğumlu yazıyo nüfusta ama normalde 09.05.91 liyim şimdi 23 ağustos taki sınava girebilir miyim??
kimliğinde ne yazıyorsa o tarih geçerli
bunu düzeltme imkanım yok mu?bnde geçerli olduğunu biliyorum ama 10 gün için filan bile olmaz mı ??
Direksion sınavına hayabusa ile gidebilmek isterdim şaşkın bakışları izlemek için =)
Dediğim gibi B yi aldığın yerden alacaksan A2 yi, denildiği gibi 1 saat gibi bi sürede teslim ederler..Paylaştığın için teşekkür ederim...
Ben 45dk 'da B almıştım, biraz önce kursumla görüştüm, gidersin emniyete dosyalarını verirsin en fazla 1 saat içinde sana yeni ehliyetini çıkartırlar dedi.
Mahkemede düzeltene kadar kimlikteki ehliyet yaşın gelir:mrgreen:merhaba ark. bn 05.09.91 doğumlu yazıyo nüfusta ama normalde 09.05.91 liyim şimdi 23 ağustos taki sınava girebilir miyim??