ehlıyet sınavı

Zaten mesele sınavı geçmek değil de doğru düzgün bişey öğrenemedim.

türkiye standartlarına göre eğitimlerden bişey öğrenmek zor :) ben sürücü kursuna vitesli eğitimi vercekler dıye gıttım egıtım zamanı ağlandılar cart curt scooter la vercez felan bende napım tamam dedım toplam egıtım 60-75 dk felan surmustur oda en fazla :) bi sinyal bi fren bide gazı öğrendim :queen:

sınav çok kolaydı 90 soru 45 dk sürdü yalnız çıkarken vatandaşın biri bi yer sordu nasıl giderim diye derken beraber yürüdük biraz amcam e sınıfı alacakmış sadece ilkyardımda kalmış bu seferde onu verdim dedi ama kopyayla:cherry: nasılmı?elinde sargı var içinde tel kulaklığı emniyetten arkadaşını arayıp sorunun cevaplarını almış gerçekten dumur oldum gülermisin ağlarmısın
Vallahi iyi düşünmüş amca ne diyim.. Keşke bu yaşımda kopya çekme şansım olsaydı, küçük yaşlarda pek mantıklı kopya çekilemiyor.. :mrgreen:
Ehliyeti, Gelişim Sürücü Kursu'ndan aldım ben.
Sınavdan önce gittik gelişime dedik diğer sürücü kursları sınav yerine servis kaldırıyolarmış sizin servisiniz varmı dedik, yok öle şey olurmu falan cart curt, hiç bi sürücü kursu öle şey yapmaz dediler ( ibrahim abi demedi altını çiziyim )
Fazla uzatmadık tmm dedik, sınav yerine KARTAL'a bi gittik.
Sınav çıkışında tanıdık bi kaç arkadaşa denk geldim.
Onların sürücü kursları sınav yerine kadar getirmiş, sınav çıkışındada servisi bekliyolardı tekrar aldıkları yere bırakıcaklarmış... :farao:
İbrahim abi çok iyide, diğer başka birisi duruyo ona alışamadım...

B' Ehliyeti alıcağım zaman Gelişim'den almıcam sanırım...
Habil den bahsediyorsun sanırım Haluk..
İbrahim de çok iyidir, Habil de...
Her kurs sınav yerine götürmeyebiliyor.. Eğer Gelişim götürmüyorsa o anda İbrahim'e sorsan o da götürmüyoruz diyecekti.. Ama İbrahim seni beni tanıdığı için imkanı varsa kendi götürürdü o ayrı.. Aynı şekilde Habil de seni beni tanıyosa imkanı varsa götürür.. Ama yine bu Gelişim sürücü kursunun bi hizmeti olmaz, sadece arkadaş olarak götürürler..
MOTOR_A12 = 100 :cherry:
A12 mi? Yenilere A12 veriyolar galiba :mrgreen:
Bende sınava girmiştim arkadaşlar, 80 almışım. 15 mart 'da direksiyon sınavım var. acaba sınavdan kaç gün sonra motora binebiliriz? yani ehliyetimiz nezaman elimizde olur :silent:
15 Marttan 1 hafta sonra dosyanı alırsın ki en geç bi hafta.. Ben cmtesi sınava girmiş pztesi dosyamı almıştım..

Dosyayı alır almaz bağlı olduğu trafiğe teslim ettiğinde de bir hafta sonraya gün veriyorlar.. Ehliyetini ilk kez ordan alacaksan gününde alabilirsin yada ilk ehliyeti ordan aldıysan..
Ama B başka yerden alınmışsa yazışmalar vs vs 1 hafta sonraya teslim ediyorlar.. cuma verdiysen cuma alabiliyosun yani.. Perşembeden gitme ben denedim, harbi cumadan önce ya da sonra gelmedi :)

Habil den bahsediyorsun sanırım Haluk..
İbrahim de çok iyidir, Habil de...
Her kurs sınav yerine götürmeyebiliyor.. Eğer Gelişim götürmüyorsa o anda İbrahim'e sorsan o da götürmüyoruz diyecekti.. Ama İbrahim seni beni tanıdığı için imkanı varsa kendi götürürdü o ayrı.. Aynı şekilde Habil de seni beni tanıyosa imkanı varsa götürür.. Ama yine bu Gelişim sürücü kursunun bi hizmeti olmaz, sadece arkadaş olarak götürürler..

Habil abi kötü demedim ki Pınar Abla :cat: sadece bize söyleneni aktardım...

15 Marttan 1 hafta sonra dosyanı alırsın ki en geç bi hafta.. Ben cmtesi sınava girmiş pztesi dosyamı almıştım..

Dosyayı alır almaz bağlı olduğu trafiğe teslim ettiğinde de bir hafta sonraya gün veriyorlar.. Ehliyetini ilk kez ordan alacaksan gününde alabilirsin yada ilk ehliyeti ordan aldıysan..
Ama B başka yerden alınmışsa yazışmalar vs vs 1 hafta sonraya teslim ediyorlar.. cuma verdiysen cuma alabiliyosun yani.. Perşembeden gitme ben denedim, harbi cumadan önce ya da sonra gelmedi :)

Paylaştığın için teşekkür ederim...
Ben 45dk 'da B almıştım, biraz önce kursumla görüştüm, gidersin emniyete dosyalarını verirsin en fazla 1 saat içinde sana yeni ehliyetini çıkartırlar dedi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu 16 şubat sınav sonuçları ne zaman acıklanacak yahu..:pale:

b sınıfı ehliyetimi E,D,A2 ye yükselttim a2 sınav giriş kağıdımda d.a2 yazıyodu:pale:

sizce e,d,a2 yazması gerekmiyomu bildiğim kadarıyla d otobüs filan süremiyomuş acaba d hepsini kullanacak diye bi kanunmu çıktı bilen biri cvp yazssın..:rendeer:

bu 16 şubat sınav sonuçları ne zaman acıklanacak yahu..:pale:

b sınıfı ehliyetimi E,D,A2 ye yükselttim a2 sınav giriş kağıdımda d.a2 yazıyodu:pale:

sizce e,d,a2 yazması gerekmiyomu bildiğim kadarıyla d otobüs filan süremiyomuş acaba d hepsini kullanacak diye bi kanunmu çıktı bilen biri cvp yazssın..:rendeer:

açıklandı

http://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/Surucu/ss/svegq_2008_1_werwsdf/Ss_Surucu.asp

17.08.1993
doğumluyum sınava ne zaman girecem bilmiyorum:wiinkk:

17.08.2010 dan sonra girebilrsin

Son düzenleme:
merhaba ark. bn 05.09.91 doğumlu yazıyo nüfusta ama normalde 09.05.91 liyim şimdi 23 ağustos taki sınava girebilir miyim??

Forumdan Uzaklaştırıldı
motor a12=100 girdi
sınav hakkı= 1

hahaha kazanacağımdan emindim..:mrgreen::mrgreen:

yarın girecek olan tüm abilerime kardeşlerime allah şimdiden zihin açıklığı versin allah ehliyet almayı herkese nasip etsin gerçekden inanın arkadaşlar ehliyetsiz olmuyor ya sitres panik yapmassanız hepsini çözersiniz ve arkadaşlar en çok sorunun sonlarına dikkat edin en sonundaki kelimeye atıyorum DEĞİLDİR? HANGİSİ DEĞİLDİR? HANGİSİDİ? GİBİ bn bu tip sorulardan çok kaybettim sizde kaybetmeyin saaygılarımla allah yardımcınız olsun

szr

Yarın bende sınavda olacağım inşallah ama benim motorda akü bağlantısı kopmuş , sinyal , korna falan çalışmıyor; motor nezle olmuş:)

Yarın ki sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum ve en kısa zamanda da ehliyetlerini almalarını diliyorum...

Direksion sınavına hayabusa ile gidebilmek isterdim şaşkın bakışları izlemek için =)

Forumdan Uzaklaştırıldı
bucakta a2 direksiyon sınavı ayın 15 inde..

Paylaştığın için teşekkür ederim...
Ben 45dk 'da B almıştım, biraz önce kursumla görüştüm, gidersin emniyete dosyalarını verirsin en fazla 1 saat içinde sana yeni ehliyetini çıkartırlar dedi.
Dediğim gibi B yi aldığın yerden alacaksan A2 yi, denildiği gibi 1 saat gibi bi sürede teslim ederler..
merhaba ark. bn 05.09.91 doğumlu yazıyo nüfusta ama normalde 09.05.91 liyim şimdi 23 ağustos taki sınava girebilir miyim??
Mahkemede düzeltene kadar kimlikteki ehliyet yaşın gelir:mrgreen:
Eylülde sınav varsa alırsın kasmaya gerek yok..

Sınavdan geliyorum =) Bi tane lahmacuncu activası getirmişler arkasındaki lahmacuncu sepeti bile duruyodu euahuae...
Motorun rolanti ayarında sorun wardı genclerimize yardımcı oldum... Sıra bana geldiğinde sınav gözetmeninin arkamdan " Yovvaaağşşş , yoğvaaaşş " diye bağırdığını hatırlıyorum hehehe =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar