ehlıyet sınavı

direksiyon sınavında neler oluyor.Ben daha motor almadım sürücü kursu da sanırım pratik yaptırmaycak gibi.Sınava scooter motor ile giriliyormuş galiba.Herhalde adamlar motorun üstünde dengede durabiliyomusun diye bakıyolar:)

motorun üstünde iki tur attırıyolar düşmessen kesin alıyosun :cat: sonuçlar 3 martta acıklanacak...:wiinkk:

Ehliyeti, Gelişim Sürücü Kursu'ndan aldım ben.
Sınavdan önce gittik gelişime dedik diğer sürücü kursları sınav yerine servis kaldırıyolarmış sizin servisiniz varmı dedik, yok öle şey olurmu falan cart curt, hiç bi sürücü kursu öle şey yapmaz dediler ( ibrahim abi demedi altını çiziyim )
Fazla uzatmadık tmm dedik, sınav yerine KARTAL'a bi gittik.
Sınav çıkışında tanıdık bi kaç arkadaşa denk geldim.
Onların sürücü kursları sınav yerine kadar getirmiş, sınav çıkışındada servisi bekliyolardı tekrar aldıkları yere bırakıcaklarmış... :farao:
İbrahim abi çok iyide, diğer başka birisi duruyo ona alışamadım...

B' Ehliyeti alıcağım zaman Gelişim'den almıcam sanırım...

Son düzenleme:
motordan tek yanlis ile gecmisim utaniyorum nasil bir yanlis yaparım ben :mrgreen:

Puanı

Açıklama
TRAFİK_A12 65 GİRDİ
İLKYARDIM_A12 77 GİRDİ
MOTOR_A12 65 GİRDİ

:(:( a2 den kalan bi benim galiba :D

arkadaşlar bende ehilyeti kazandım çok mutluyum

Allah kazanamayan arkadaşlarımıza yardımcı olsun

İlk yardım = 97

Trafik Çevre = 90

Motor = 85

Sana da tebrikler :)

Haftasonu da sürüş sınavı varmış ertlememişler. Kardan dolayı ders bile yapamadık doğru düzgün. 3 saatlik eğitimle sınava girecez bakalım:silent:

yav ne eğitimi scooterın ustune oturtuolar bi ileri pırr bi geri pırr bitti geçtin :p

sınava aralıkta girdim ama benden once ehlıyet alcaksınız . 15 ocakta dıreksıyon sınavına gırdım 15 subatta elımde oldu evraklar emnıyete gıttım 5 martta gel dedıler evrakları aldılar şimdide 1 nisanda gel ehlıyetını al diolar :pr::pr:

arkadaşlar notlarım sırasıyla

85
89
100

Geçtim kısaca, hadi hayırlısı :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sınava gireceklere bol şans diliyorum :)

yav ne eğitimi scooterın ustune oturtuolar bi ileri pırr bi geri pırr bitti geçtin :p

sınava aralıkta girdim ama benden once ehlıyet alcaksınız . 15 ocakta dıreksıyon sınavına gırdım 15 subatta elımde oldu evraklar emnıyete gıttım 5 martta gel dedıler evrakları aldılar şimdide 1 nisanda gel ehlıyetını al diolar :pr::pr:

Zaten mesele sınavı geçmek değil de doğru düzgün bişey öğrenemedim.

Bende sınava girmiştim arkadaşlar, 80 almışım. 15 mart 'da direksiyon sınavım var. acaba sınavdan kaç gün sonra motora binebiliriz? yani ehliyetimiz nezaman elimizde olur :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar