[MT-İST] 08.03.2008 19:00 da Tophanede PASTA Yiyeceğiz toplantısı

yağmur yağmazsa orda olacağım inşallah...muzlu olsunda ne olursa olsun yerim...:pmuzlu veya meyveli işte...

çikolatalı pasta varsa ben yokum..:p

:queen:canım benim eğer atında değiştirme saati olmasaydı ever gözlerim bozuk olabilirdi ama değiştirme saati var canım benim:queen:15 dakka önce değiştirmişsin

yağmur yağmazsa orda olacağım inşallah...muzlu olsunda ne olursa olsun yerim...:pmuzlu veya meyveli işte...

çikolatalı pasta varsa ben yokum..:p

Abi pastayı alırmıyım bılmem :queen: Belkı foruma bıle 1 ay gırmem kacarım buralardan :queen:

:queen:canım benim eğer atında değiştirme saati olmasaydı ever gözlerim bozuk olabilirdi ama değiştirme saati var canım benim:queen:15 dakka önce değiştirmişsin

Ah abım ah tutmadı dıosun :rendeer: :queen::queen:

ya ne pastası be ((:) olm sen gelince pasta cila getir .. cila atarız makinelere bi işe yara bari ((((((((((((:)

Dogru soluon abımya sen benı patnosa gotur Senın motorla benzın senden bende sana pasta cıla almassam 50 sekerlı cay ıcım nasıl olurmu abım :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şş ne oluyor bakım :) burak kardeşim ne hediyesi yaff :mrgreen:

Selçuk ne oluyo bakim,hani listeyi güncelledinmi,iki gün kaldı topiğini canlandır bakalım katılımı takip et,arkadaşlara hatırlat devamlı,vede pastayı unutma:queen::queen::queen:

yıne gec saate kadar takılcaksanız bende gelırım 01:00 gıbı ısten cıkınca gelırım

gel gel kesın takılırlar :mrgreen:

ulen herkez pasta için geliyo haa ıslatma bahane zaten :queen:

tamam yaz olm selcuk listeye kardeşimizi :cherry:

bı tabak bı kaşık daha fazladan al :)

arklar ben 9 da gelsem kızmazsınız dımı :) umarım motorda bakımdan çıkar yoksa yandık

30 kişimi benle 31 sanırım bana pasta kalmıcak :p

Vallaha emun abım topıcı goncelledıgın ıcın tesekkurker... Az kaldı mıllet gorsun bı :queen:

İlhan kanka bulusmalarda herkezın sana bı yumruk atma hakkı var. sırf M'inn espırılerını gectın dıye :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar