Sağol...eyvallah gursus yorumunıcn tesekkur ederım haklısın 100 kh bana uygun dahası fazlaa
izzet abı hayırlı olsun uzaklastırman kaldırılmıs
evet abı haklısın yaa ınovva bana hakkaten fazla bugun dusundumde ama cok cezbedıcı guzel bır motor benı fıkrımden caydırdıgın ıcın tesekkur ederım:mrgreen:
Cbr 125 bisiklet ya...evet abı gt 250 yı bende cok sevıyorum hem cok kalıplı sesı guzel hemde ucuz bı motor cok guzel en guzel rengıde bu kırmızı pek guzel degıl
cbr 125 gıbı bısıklete benzeyen bı motora 5.500 verecegıne 7 mılyar verıp adam gıbı bundan alıcvaksın grı rengı gercekten cok hosmus yaw
Elite titreşim mondialden %10 daha fazla diyebilirim...
Hız 90km/h elitede.
Mondialden fazla yakıyor.
Kusura bakmayın her konun içine giriyorum ama bu mesajada cevap yazmadan geçemedim...
Öncelikle ben yüksek devirlerde çok mondilalkullandım titreşimini biliyorum aynı şekilde kendi motorum olan elite 100 ü de kullandım onunda titreşimini biliyorum ve arasındaki fark bence yok denecek kadar az. hızı diyorsan evet açılmadan 90 km yapıyor ama gerçek 90 km yapıyor. ben fatihsevimin HONDA sı ile ölçdüğümde hız aynı çıkıyor ama mondialde 10-15 km akdar oynama yapıyor fatih gelirse size anlatır saten çıktığı yarışları felan..
geldimmmmmmmmmmmmmmmmm:queen:
hasan haklı ben kh ile yarıştım 105i gecmedi o adam 130 yaptı 8 direk fark attım 150cc scoter ile yarıştım gene 110 yaptım o 140 yapmış 4-5 direkte ona attım hasanın motoru olçtuk fark yok benım hondayla ama derseniz fatihin hondasının ibresi bozuk ona diyecek lafım yok
ben dedim fark var diye yüksek hızlarda çok belli oluyor aynı şekilde km de yanlış gösteriyor ve hiç bir zaman gerçek yakıtını ölçemiyorsun km fazla gösterdiği için...
Kimse yoğurdum ekşi demez.Önemli olan yoğurdun yapıldığı yerdir.arkadaslar kardesime cup alicaz ben bu topikten kanunimi mondialmi sorusuna mondial ciktigini goruyorum dogrumu anlamisim, bu ikisinden hangisine kefilsiniz