Celil kardeş bws de yakıt durumunu düşünmedim haklısın.Valla polis yakalar mı bilmem ama.Geçen gün evin orda motorun üstünde oturuyom.Yanıma polis geldi.Birini bekliyomuş.Sağdan soldan da durumu görenler ehliyet yok plaka da yok diye bağırdılar.Sonra polis plakanın olduğunu gördü. Laf atanlara kaskı varya dedi.Ben de seneye ehliyet alıcağımı söyledim.Dikkatli ol dedi. Zaten burası küçük yer kimin nasıl kullandığını biliyolar.Erken başladım motosiklete herkes çavremde nostradamus gibi, polisler yakalarsa işte böyle olur şöyle olur diyolardı.Biz hala efendi efendi kaskımız kafamızda geziyoruz. Herneyse şimdi sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum.Sen bana tip yok diyeceksin ama o motoru bir kere kullan cup motorlara 5 basar, hem de kaputlardan ses gelme durumu yok.KANUNİ Zebra 90 bi de siyah alırsan zaten canavar.Motor gördüğün gübü 90cc yani 89 luk cup motorlar 2.2 veya 2 litre yakıyor ya bu motor 1.8 litre yakıyor, zorlarsan 2 litre anca yakıyır.Ben bu yaz marangozda çalıştım ustamda bu motordan vardı bütün yaz üstünden inmedim. Motorda tireşim tigrinadan az hem de hafifbir enduroyu çağrıştırıyor.Egsozdan çıkan ses büyüleyivi. Süspansiyon süper çok süper yaylanıyor. Dağ taş bayır asfalt her yere rahatlıkla gidiyor. Süspansiyonları diğer motorlardan farklı koca koca çukurlara iki kişi girsen bile motor süper verim sergiliyor.Dediğim gibi benzin konusunda cimri sana söyleyebileceğim motor budu. Ayrıca cup motorlardaki gidonların dandikliği bu motorda yok, gidon daha güzel şekillendirilmiş hakimiyet tek kişi iki kişi çukur yollarda süper hakimiyet sağlıyor.Benim aldığımda bu motor olsaydı babam bana bu motoru alırdı.Bana bu motoru verseler ben valla koşa koşa kabul ederim.Ayrıca fiyat da çok uygun.Bir de motorun çamurluklarını al birbirine katla kırılmıyor yamulmuyor.Benim ustam motoru çok hor kullanöasına rağmen motor kendinden performansından hiç bir şey kaybetmiyor.90 km hıza rahat çıkıyor.Celil kardeş sana kanım ısındı aklın varsa al bu dediğim motoru ayrıca siyah rengi de var.
Sevgilerimle.(Yine her zamanki gibi uzun oldu.)
Ayıca motor 100 kh ve benim motordan daha daha performanslı...:cat: