bu çinliler nerde yasıyo die dusunenlere:)

yüzbinlerce insan bu kucuk adamların urettigi motordan tutun ayakkabı beyazesyaya kadar bi suru urunlerini kullanıyoruz peki bunlar okdr kalabalık nufus nereye sıgıyo diyenlere:p

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

bunların hepsi aynı anda sifonu çekse, çini komple sel basar :p :cherry:

asm

Adamlar gökdelenlerde yaşıyor canım

Havalarından yanlarına yaklaşılmaz :)

çinde yerleşim ancak böyle kontrol altına alınıyo sanrım :p:p:p dahasıda varki ben hayatımda böyle binalar görmedim :p:p:p:p:p

bu binalarda asansör varmı acaba varsa ya elektirik kesilse yani adam işten gelmiş saat 7 gbi :queen::queen:asansör yok gece 12 de eve girer hehalde:queen:

hoca 10 numaresin ne emek vermişsin.paylaştığın için tşk.

amanınnn bune böyle ben kalamam böyle apartmanda daral gelir bayılırım kafayı yerim valla.komşuluk kavramı sıfırr

paylaşım için teşekkurler apartmanlarda yaşamayı ayrıcalık sayanlar bunlara bektimi ne düşünür acaba

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adamların evide motosiklet gibi seri üretim galiba..

ama motorları 2 senede pert oluyo acaba evleri ne kadar dayanıcak..

en üst kattakinin çocuğu evde oyun oynasa top filan koştursa bina başlar azer bülbül gibi titremeye..

burası hong hong sanırım 10 yıl içinde istanbulu da bu hale getirecekler.:salut:

bu apartmanların sanırım yönetici değil valisi filan vardır.:)

adamların evide motosiklet gibi seri üretim galiba..

ama motorları 2 senede pert oluyo acaba evleri ne kadar dayanıcak..

en üst kattakinin çocuğu evde oyun oynasa top filan koştursa bina başlar azer bülbül gibi titremeye..

güzel di gerçekten kardes evlerı o kadardayanıklı ddegıl u arada hatrırlarsanız uc ay once bır kopru yaptıydılar ve en dayanıklı koprulerının oldugunu ıdda etmıslerdı ılk selde kopru yıkılmıstı

bunların apartıman toplantıları nasıl olur acaba allah bu binaların kapıcısına sabır versin çöpleri sabah toplamaya başlasa akşam anca biter :p:p:p:p:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar