tamam faruk yanlış anlamışım evet.geliriz ama bizde bekleriz seni ist gelince haberim olsun kesinlikle.kim tutar beni yürübe,kesseler acımaz
hani sizden ses seda çıkmıyor,
ümmet abi yine beklerim,ama iş yerimi değiştirmedim yanlış anlaşılma olmuş,

bigaya geldiğimizde bizi mt den vedat mandacı(HARMANCI olacak,yaşlanıyorsun ağabey)yolda karşıladı varolsun kardeşim doyumsuz sohbetleri ve gönülden ikramları için teşekkür ederiz.
Sevgili Ümmet ağabey,
Seninle ve diğer arkadaşlar ile tanışmak tan, çok büyük memnuniyet duydum, öncelikle bunu belirtmek isterim....
evet yaşlandım galiba vedat:queen:hemen düzeltiyorum
alp valla yol arkadaşım güzergah değiştirelim dedi,malkara ve keşanı dağ ve ormanlarını görmedik,şarköyden geliboluya geçtik sen kurban oldun özür dilerim,hafatya izmire geliyorum busefer duble çaylar bendenHani benim sipariş resimlerim?...... :silent:ale:
ahçekme tubiş sende gezersin zamanı gelince,eveli hafta kuşadası,buhafta izmir,sıra geldi antalyayaMotorun tadını çıkarıyosun abi.. :cat: Biz de şehir içi, öyle kös kös motora biniyoruz..ale: Sinir, stres sahibi oluyoruz..
ale: Ahhhh, ahhhhhhhhhhh...
ahçekme tubiş sende gezersin zamanı gelince,eveli hafta kuşadası,buhafta izmir,sıra geldi antalyaya![]()
elbette tubiş orda görüşürüz.Evet :cherry: Sıra beni ve aşkımı görmeye geldi değil mi abi.. :rendeer:
hande alıyorum haberini ayağın durumu iyiye gidiyormuş egzersizlerede başlamışın,hadi artık yatma tembel tembel ist mt seni çok özledi,şimdi aramıza katılma zamanı,fuara mutlaka gelmelisin.:rendeer::rendeer::rendeer:Ümmet abi çok kötüsün yaar:
r:
Ben üç aydır ayağımın üstüne basamıyorum sen nerelere gitmişsin...:salut::salut:
Yine çok güzel bir gezi olmuş, Mudanya tarafına gitmişken bir de pideli köfte yeseydin benim için ya da Trilye de bir çay içseydin :wiinkk:
Paylaşım için teşekkür ederiz , kazasız keyifli sürüşler dilerim:rendeer:
rica ederim sabahattin hocam asıl bizsize çok teşekkür ederiz sabahın köründe bizim için toplandınız,zaman ayırdığınız için,sizden ayrıldıktan sonra bigagirişinde vedat karşıladı bizi sağolsun çok iyi ağırladı bizi.hepiniz varolun eksik olmayın fuarda görümşek üzere.:cat::cat:Merhaba Ümmet.
Resimler için teşekkürler. Vedat sizle buluştuktan sonra Biga dan Çanakkale ye bizleri ziyaret geldi. Buluştuğunuzu görüştüğünüzü söyledi.
Pazartesi günü öğle üzeri Eceabat üzerinden İstanbula doğru yola çıktı.
Bizleri ziyarete geldiğiniz için hepinize teşekkürler.
Sevgiler selamlar. Sebahattin
sende kusura bakma oraladan karanlıkta geçtik vakit kaybetmeden gidelim dedik,oyüzden durup foto çekemedik.Abi benim Karacabey-Mudanya resimleri de yok...ale: