öyle deme gidiyo muberek katırgibi maşallah :queen:
İnsallah güzel buluşmalar ayarlarsınız beyler, ama ben ne yazıkki Ekim'e kadar olan buluşmalarda yokumale:
bir tur verirsin artık.bide katıra binmiş oluruz :queen:
ekim nedir ki geçer gider.naptın yaa yaz bile bitiyor ozaman :salut:
nedemek kardeş veririz tabi sakın fazla gaza basma düşersin:queen:
sen söledin ama aklımda kalmadı kaç silindirdi o? 6 mı 8 mi?:queen:
evet 8 silindir başına bir katır düşüyor e gerisini sen hesapla :queen:
vala seni bilmemde ben sıkıldım kimse birşeyler yapalım demiyor malum iş güç sıkıntı basıyor insanı bizim bu bulgaristan mt den birşey olmaz şu ehliyeti alayım yalnız gezicem napalım artık gezileri tek yaparım ne derler bilirsin kargalar sürüyle kartallar tek uçar ara sıra bakarım gene siteye kendine iyi bak
vala seni bilmemde ben sıkıldım kimse birşeyler yapalım demiyor malum iş güç sıkıntı basıyor insanı bizim bu bulgaristan mt den birşey olmaz şu ehliyeti alayım yalnız gezicem napalım artık gezileri tek yaparım ne derler bilirsin kargalar sürüyle kartallar tek uçar ara sıra bakarım gene siteye kendine iyi bak
bursadaki gezilere bende katılabilirim arkadaşlar
mayıstan sonra toplu bir buluş ma yapalım nedersiniz
akşam gelebilirim bende gündüz çalışıyorum bu hafta
kusura bakmar:sumensko yeni gördüm mesajı dediğim gibi akşam 20:30'a kadar ordayım, bekliyorum :cat:
bursadaki gezilere bende katılabilirim arkadaşlar
eyvallah efsane timsah hoşgeldin aramıza :cat:
citi olarak bir gün bi buluşma ayarlayalım hem yüz yüze görüşmüş oluruz hem biraz gezeriz ne dersiniz gratskiler
bana uyar brıtcet başkalarıda gelirse süper olur ama baksana kimseden tık yok daha nerdesiniz gratskiler hadiya toplanalım artık
Ne zaman nerde derseniz :queen:yeterki vardiya tatilime denk gelsin birde motorum şuan serviste 1 hafta sonra çıkar