akşam görüşmek üzere milet
MARCHOCIAS kabul günlerindesin bu aralar vallagelenin gidenin eksik olmuyo...
örnek bir inşaatın altında olmanın etkisi var sanırım![]()
biraz önce yanımdan ayrılan Gittardando kardeşime ziyaretinden dolayı teşekkür ederim... motor konusunda verdiği bilgilerden ve istediğimn bir parçayı kırmayıp çaldığı içinde ayrıca çok teşkkürler hem motor hem gitarda ondan alacağım çok bilgi varakşama görüşmek üzere...
kardeşim nerelerdesin. bi kayboldun pir kayboldun. ya sen gel ya biz gelelim . Motorun ve senin durumlar nasıl? Havalar ısında milletin kanı kaynıyor her an senin o taraflara bi sızma girişimi yapabiliriz haberin olsun.:cat: sevgilerle
günaydın mt izmir kardeşlerim.. sabah sabah 4.3 depremle uyandım.. geçmiş olsun herkeze.. :rendeer:
arkadaslar nasılsınsınız? iyimisiniz? isiniz gucunuz yolunda mı? saglık ve sıhatiniz yerinde mi?
günaydın mt izmir öncelikle iptal olmadıysa ç.altına gidecek gruba iyi eğlenceler kabul günleri çerçevesinde dün akşamda müdürüm forrapimle beraberdik geldiği için tekrar teşekkürler cafeden ayrılamadığım için pek etkin olamasamda şuanda buraya gelip beni yanlız bırakmadığınız için hepinize teşekkürler mt izmir ailesi....
İyi pazarlar herkese:wiinkk:
Nescafeler ve sohbet için teşekkürler:cat: Baya yakın olduğu için mekanlar,arada uğrarım baskın yaparım böyle haberin ola,sonra vıy ben duymadım,vıy ben işitmedim deme![]()