[İzmir - MT]

evet ya bende dükkanı kapatayım yavaş yavaş. akşama çay ayırırım sana kardeşim dert etme. bu sefer yakın oturalım da laflayalım. hep ben geliyorum sen gidiyorsun yada sen geliyorsun ben gidiyorum. yada ben geçiyorum sen el sallıyorsun ya da sen geçiyorsun ben el sallıyorum. hatta bazen sende bende geçiyor oluyoruz ve karşılıklı el sallıyoruz.

MARCHOCIAS kabul günlerindesin bu aralar valla :) gelenin gidenin eksik olmuyo...
örnek bir inşaatın altında olmanın etkisi var sanırım :p

chutkut alp abim ve ugly veeeee müdürm forrap imde gelirse kabul günlerim dolacak inş :rendeer: ya da bu akşam hepinizle toptan tanışacaz bakalım artık

ee hapsolmuşuz dört duvara gelen ve gelcek olan herkeze teşekkürler :rendeer:

biraz önce yanımdan ayrılan Gittardando kardeşime ziyaretinden dolayı teşekkür ederim... motor konusunda verdiği bilgilerden ve istediğimn bir parçayı kırmayıp çaldığı içinde ayrıca çok teşkkürler hem motor hem gitarda ondan alacağım çok bilgi var :) akşama görüşmek üzere...

Dostum teşekkür ne demek,ben teşekkür ederim kahveler ve sohbet için

Ayrıca motosiklet konusunda sadece çin malı deneyimimi paylaştım, sen gel hele akşam , kimden ne bilgi alacaksın gör...:cat:

Akşama Görüşürüz Millet:rendeer:...

Ben iki gündür kollar sıvalı toplanmaya çalışıyorum. malum taşınıyorum , en sona pc 'yi bıraktım. evin telefonu da henüz bağlanmadı belki pazartesi salı ancak nete girebilirim.biraz sonra pc yi de toplayıp kutuluycam , eh Allah kavuştursun ne diyayim başka. Davuta tekrar geçmiş olsun ailesine ve hepimize sabılar ve güzel hafta sonları diliyorum. artık gelecek ay görüşmek üzere demekten başka bişey bulamıyorum. (bugün ay sonu yarın ay başı )

Moderatör (forrap)
Rahmi abim (dede diyemiyorum ya ben bir türlü,gencecik insansın bence,ruhun hele çoğumuzdan genç :rendeer:) , yarın akşama kadar boşum.Dolmuşlar varmıydı senin o tarafa ?Yardıma ihtiyacın varsa atlayım geleyim,ciddiyim bir yardımım dokunabilirse seve seve gelirim..

kardeşim nerelerdesin. bi kayboldun pir kayboldun. ya sen gel ya biz gelelim . Motorun ve senin durumlar nasıl? Havalar ısında milletin kanı kaynıyor her an senin o taraflara bi sızma girişimi yapabiliriz haberin olsun.:cat: sevgilerle

Sağol.. bende sizleri çok özledim.. ben ve motorum iyi durumda. inşallah bundan sonraki tolantı ve gezilerinize katılabileceğim.. ufak ufak siteyi takip etmeye başladım tekrar. en kısa sürede görüşmek dileğiyle.. sevgiyle mutlu kalın..:rendeer:

günaydın mt izmir sonunda dün gece ilk toplantımıza katıldım çok uzun süreli olamasada (kızımız yüzünden) . yinede çoğu arkadaşımızı abimizi görmek açısından gayet güzeldi ve daha önemlisi site ve diğer bir kaç konuyla ilgili bilgilendirme ... biz kalkarken alp ve cengiz abi devam ediyoralrdı artık o kısımları buradan veya birerbir kendilerinden öğrencez :)

Not : Ayrılırken kask kilitleri konusunda çok ama çok kibarca bizi uyaran sevgili tarık arkadaşıma burdan tekrar teşekkür etmek istiyorum (arkadaki sesleride duydum bu arada tek tek tşkr edemicem :p)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yarın Çeşmealtı Gezimiz var... Duyurularda başlık açtık..Şu an onaydadır... Haberiniz olsun...:cat:

günaydın mt izmir kardeşlerim.. sabah sabah 4.3 depremle uyandım.. geçmiş olsun herkeze.. :rendeer:

Havalar iyileşti artık bu cumaya fln bi halısaha maçı yapalım mı?

iyi akşamlar herkese dün çok güzeldi :) Cengiz abi yarın geziye katılamıyorum :(
yarın o sürücü kursuna başvurcam abi slm nı sölicem haberin olsun

arkadaslar nasılsınsınız? iyimisiniz? isiniz gucunuz yolunda mı? saglık ve sıhatiniz yerinde mi?

günaydın mt izmir öncelikle iptal olmadıysa ç.altına gidecek gruba iyi eğlenceler kabul günleri çerçevesinde dün akşamda müdürüm forrapimle beraberdik geldiği için tekrar teşekkürler cafeden ayrılamadığım için pek etkin olamasamda şuanda buraya gelip beni yanlız bırakmadığınız için hepinize teşekkürler mt izmir ailesi....

Moderatör (forrap)
İyi pazarlar herkese:wiinkk:

günaydın mt izmir öncelikle iptal olmadıysa ç.altına gidecek gruba iyi eğlenceler kabul günleri çerçevesinde dün akşamda müdürüm forrapimle beraberdik geldiği için tekrar teşekkürler cafeden ayrılamadığım için pek etkin olamasamda şuanda buraya gelip beni yanlız bırakmadığınız için hepinize teşekkürler mt izmir ailesi....

Nescafeler ve sohbet için teşekkürler:cat: Baya yakın olduğu için mekanlar,arada uğrarım baskın yaparım böyle haberin ola,sonra vıy ben duymadım,vıy ben işitmedim deme :)

İyi pazarlar herkese:wiinkk:

Nescafeler ve sohbet için teşekkürler:cat: Baya yakın olduğu için mekanlar,arada uğrarım baskın yaparım böyle haberin ola,sonra vıy ben duymadım,vıy ben işitmedim deme :)

ne zman istersen kardeşim biliosun mekan senin mekan dün programıda gördün zaten :cherry: gelmeyenlere duyrulur bakın gelen herkez memnun kaldı sizleride memnun edelim :rendeer:

muzaffer ben geldiğimde neden içecek ikram etmiyon sen! alacaklıyım senden :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar