kle 500 naked

pardons dilim sürşmüş super moto

selam arkadaşlar..

2 haftadır çılgınlar gibi nette dolaşıp araştırma yapıyorum pişman olmayacağım ama farklı olan bi motosiklet bulabilmek için...

çeşit çeşit şeyler buldum 15 gün içinde bişey almak istiyorum yoksa patlicam sıkıntıdan....

öncelikle şunu sorayım böyle bi model olduğundan haberim yok tu kle 500 super moto gayette göz hoş gözüküyor sizin fikriniz nedir..

http://www.sahibinden.com/acill_supemotoWQQaXQQ5120592WQQpXQQdisplayitem

diğer seçenekelrimde..;

er-5
kle 500 enduro
freewind fx 650

sizce?

big_5120592_582524_6tkv672.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu naked değilki...Süpermoto.... Aralarında dağlar kadar fark var..... Bu modelin naked ı ER5 tir....:cat:

dostum makina temiz gozukuyor ama o 1992 model ve o para etmez. Birde orjinalliginde de cikmis daha ii modifikasyonlar olsaymis belki diyecem turbo gibi yada farkli bir grenaj ama 5000 ytl daha ii modeller alirsin.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kle ve freewind biraz daha pahalıdırlar.... Ama er5 onlara göre daha ucuz ekonomik ve kullanımı da daha zevkli makinadır... Ben gayet memnunum.... Az da yakıyor...

Bence er5 veya gs500 bak kendine..... :cat:

"kle 500 enduro" üretimi olan ve z motorun getirdigi bir motor. Onu seçmek daha mantıklı gibi geldi:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
"kle 500 enduro" üretimi olan ve z motorun getirdigi bir motor. Onu seçmek daha mantıklı gibi geldi:)

Üretimi olmasa ne olurki?... :silent::silent: Bende bu mantığı anlamıyorum.... Birde bunu çıkardılar...Üretimi yok....:pr::pr::pr:

Er5 in sıfırını 10.500 ytl ye satıyorlar... Hala da mevcut...2006 modelde olsa 0 makina... İkinci eli 6000-8000 ytl... Demekki hala tutulan bir model...

Senin dediğin gibi olsaydı 5000 ytl nin altında satılması lazımdı....

Birde kle 500 ün 2. eli 8000 ytl den başlıyor.... Arkadaşın imkanları çerçevesinde yazdım ben tavsiyemi.....:cat::cat:

karar senın araştır falan butcene zevkıne en uygun hangısıyse onu sec der ben

Son düzenleme:

kle 500 sıcak bakıyorum bende bizim orda piton motordan bi arkadaş satıyor 98 kle 500 herşeyini inceledim kız gibi makina :) aklımada bayaa yattı açıkcası...

7000 lira istiyo 6500 e kafalarım ben...

alp tunay abim.. er-5 zaten hep kafamı kemiren bi makina.. hep aklımdada şimdi kle gövdesiyle kıyaslayınca.. bilmiyorum karar veremiyorum dleiricem o yüzden zaten başlığı :queen:

varmı başka önerini model olarak ?

adam sıkışıklıktan satıyor ama bide takas olur diyor :) bide o sarı sarı
ön maşadaki şeyler ne onu anlayamadım

adam sıkışıklıktan satıyor ama bide takas olur diyor :) bide o sarı sarı
ön maşadaki şeyler ne onu anlayamadım

amortisörü pislikten püsürden koruyan şeyler onlar çıkartılır atılır sorun değil zaten daha bu adamı aramadım.. motoruda görmeye gitmedim.. bakıcaz...

Çok çok iyi bir motor

Yüksek performanslı

Sağlam

Kaliteli

İki kusuru var

1. Nerdeyse 15 -20 yıl öncenin teknolojisi ( Mekanik ve motor ilk üretilen modelle aynı )

2. Çok yakıyor

Senin alacağın motor çok düşük bir model o motoru 3.000 ytl gibi bir rakama albilirse iyi ama 16 yaşındaki bir motor için 5.000 ytl vermek benim için mantıklı değil

Ayrıca bu motoru heryerdeki herhangi bir usta tamir edebilir parçası oldukça bol er5, en500, gz500, kle500 aynı motoru kullandığı için parça sıkıntısı çekmezsin zaten arızası kronik rahatsızlığı olmayan nadir bir model

Ha bide ön amortisörler havalı asfalt ve arazi durumşarına göre havayı boşaltarak yada hava basarak ayarlayabiliyorsun

Çok çok iyi bir motor

Yüksek performanslı

Sağlam

Kaliteli

İki kusuru var

1. Nerdeyse 15 -20 yıl öncenin teknolojisi ( Mekanik ve motor ilk üretilen modelle aynı )

2. Çok yakıyor

Senin alacağın motor çok düşük bir model o motoru 3.000 ytl gibi bir rakama albilirse iyi ama 16 yaşındaki bir motor için 5.000 ytl vermek benim için mantıklı değil

Ayrıca bu motoru heryerdeki herhangi bir usta tamir edebilir parçası oldukça bol er5, en500, gz500, kle500 aynı motoru kullandığı için parça sıkıntısı çekmezsin zaten arızası kronik rahatsızlığı olmayan nadir bir model

sen adamı çok pis gaza getirirsin bi tane pert 2004 er5 alıp o makinanında sadece gövdesinden bulup onu ona çakıp kullanmak lazım :queen:

evet hos gozukuo ama o kadar deıl

evet 5000 ytl'ye daha ıyı modeller alabılırsın

ER5 hakkındamı ne dusunuoruz

ER5 gorunusu guzel ama performansını bılmıorum

karar senın araştır falan butcene zevkıne en uygun hangısıyse onu sec der ben

Mesaj yazmak için neden kendini bu kadar kasıyosun.. Konuyla alakan bile yok, Allah aşkına zaman öldürecek başka yer bulsana kendine.. !

Valla sinirden sana bişey diyemedim. Hoş düşüncelerimi çoğusu yazmış.Kullanacağın yere göre seçebilirsin motorunu. Arazi motoru değil belki ama kle500 sonuçta enduro.Er5 de yakışıklı bi motor, sen bilirsin yani.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar