inanılmaz

metehanım ya gerçekten bu makina çok yakışıyo sana be, hatta siteye ilk girdiğim günlerde bu fotolarını görmüştüm alet senin sanmıştım.
daha sonra bi konu okuyorum baktım metroda kasklı bi deli :queen:

geçen kar yağdı yine pindik metrocana...korkuyo halk benden abi...kapkaçcı tipi var bende...:p

valla kap tiipi var ama kaç tipininin olduğunu sanmıyorum :p

len nereye kaççan seni heryerde bulurlar :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu harleyi nerede görsem aklıma bir deyim gelir. hani derler ya bu motor benim olsun 100milyar borcum olsun hakikaten öle yani :queen:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ilk resimlerdeki motosiklet cok guzel bence. Milletin her gordugu cruiser motosiklet icin chopper da chopper demesi bir garip, alin size chopper.

Bu arada Metehan metroda cektirdigin resim interpol listelerine girenlerin kivaminda. :mrgreen:

Ilk resimlerdeki motosiklet cok guzel bence. Milletin her gordugu cruiser motosiklet icin chopper da chopper demesi bir garip, alin size chopper.

Bu arada Metehan metroda cektirdigin resim interpol listelerine girenlerin kivaminda. :mrgreen:

yıl 2005 kankü...:pekşın o zamanda var...

haci beni boşverde sen çok acele ettin be...ilanlara baktım herif ne ayak diye...bir tanede Reno arac satıyo...incik aradım boncuk aradım bi kusur bulamadım bu işte ama...yinede acele ettin...halen söylüyorum geç kalmadın...biraz daha bekle...

Metehan abı senın uzerınede oldugun makıneden bı uyede vardı bılmem hatırlarmısın v-rod uyenın ılk moturuydu...

son resim kopardı beni yaa.abi heryerin toz pas olmuştur şimdi..yenge evede almaz seni öle..süpürgeyle kovalar valla :queen: demedi deme

nerede bi harika motor var metehan abi orda ve herzaman aynı poz :)

:pçaktırma...bi dragstar 650 alırsamda şaşırma...sağım solum belli değil ...:)

yok abi esta piti piti :p

kapkaç değilde çok sinirli bakmışsın:cat:

standart bakış abi...:psinirli baktığımda aynı Memati etkisi yaratıyorum..:p

Metehan abı senın uzerınede oldugun makıneden bı uyede vardı bılmem hatırlarmısın v-rod uyenın ılk moturuydu...

evet hatırladım...takılmıyo artizler buralara...:p

son resim kopardı beni yaa.abi heryerin toz pas olmuştur şimdi..yenge evede almaz seni öle..süpürgeyle kovalar valla :queen: demedi deme

abi diz altında bi peçete falan olması lazımdı...yada termiz bi yer seçtim..motor aşkına abi...:p

yok abi sende kapkaççı tipi yok bence. kap-dur cu tipi war. çantayı kapıosun ama kaçmıosun :queen::queen:

abi 121.9 kilo olmuştum geçen tartıldım...bu kiloyla ırgızlık yaparken kalpten giderim...değermi...:p

topiğin içine itinayla edilmiştir...özür dileriz...:pale:

"Çekmesene kardeşim...! Bak o makinayı alır...",

"Beyler ayıp oluyo...",

"Çekersem çekerim sana ne..",

"Gel bakıym şekerim, alıym makineyi, dur kıpırdama...!" ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar