Motosiklet23-Oktay DAL'ın Şampiyonluk Kupası

600 cc kategorisi, 2007 Türkiye Drag Yarışları Şampiyonu, Elazığımızın ve Motosiklet23'ün gururu
Oktay DAL'ın, İzmir'deki Şampiyonlar Gecesi Kupa Törenine katılamamıştık. :silent:

Oktay Elazığ'a döndükten sonra bu güzel olayı kendi aramızda kutlamak istedik. :cat:

Arkadaşlarımız, Semih SERTDEMİR'in çarşı merkezindeki bürosuna gelmeye başladılar. :)

Birbirini gören kulüp üyelerimiz sevinç ve muhabbetle kucaklaştılar. :)

Polis baskını mı var ne :queen: Bu gelen kişiyi gözüm bir yerden ısırıyor ama nereden :mrgreen:

Gören de kupayı benim aldığımı sanacak. Masada gözümün önüme koydum hemen. :wiinkk:
Aslında chopper motosikletlerle ilgili bir yarış kategorisi olsa ben bilirim yapacağımı ama yok işte

Oktay'ın o geceye ait fotoğraflarıyla güzel bir video klip yapılmıştı. Projeksiyon makinası ile perdeye yansıtacaktık ama bir aksilik çıktı.
Biz de o video klibini dizüstü bilgisayardanAllah'ın emri gibi herkese tek tek seyrettirdik.:wiinkk:

Murat ÇELİK arkadaşımız ağzımızı tatlandırma zamanının geldiğine karar verdi. :p

:rendeer: Tebrikler Oktay DAL:rendeer:

Sohbet faslı başladı.
Gönül ne çay ister ne çayhane; gönül güzel bir sohbet ister herşey bahane.(Şair mi olsam ne :queen: )

Pasta, kola, NARGİLE.. :) Keyifli geçmişe benziyor. Paylaşım için sağol. Arkadaşınıza başarılarının devamını dilerim....:cat:

Oktay DAL arkadaşımızı can-ı gönülden kutluyor, başarılarla dolu bir ömür geçirmesini temenni ediyorum. :rendeer:

Valla orada olamamama çok üzüldüm ama çok güzel bir gece yapmışsınız süper olmuş Başarılar Oktay Abi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar