Bu da uçan "Hayabusa"

Tam da hayabusa almaya karar vermiştim ama bu fotoğraftan sonra almam artık :)

uçamamışki olum o :queen: adam teker yapmış makina kafasına geçmiş :queen: muhtemelen drag yarışı :queen: ulan yarışta makinanın kafana geçmeside çok koyar adama be

uçamamışki olum o :queen: adam teker yapmış makina kafasına geçmiş :queen: muhtemelen drag yarışı :queen: ulan yarışta makinanın kafana geçmeside çok koyar adama be

Aynen bende bunu yazacaktım valla:cherry:.Drag bencede.Abinin ayağı fena içim tuhaf oldu valla.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biras soora diz çöküp motoruna ağlayacak..

dikkatli bakın fotomontaj gibi geldi..kaza olan an bir başk yerden kesilip zzr1400 resmin hemen yanına yapıştırılmış gibi geldi. :S

ilk resim bariz foto$op. hayabusa ve surucusu ile diger motorun ton farki cok acik.

motorla her uçuşun bir düşüşü vardur,:p

emme motor adamın kafasına düşmüş ise abowwww:cyclopsan:pale:

yapmayın arkadaşlar nasıl photoshop olsun adam makinayı uçan adama odaklamış,arka tarafın netliği ondan gitmiş. yoksa adam hayabusayı koyacak da ters çevirecek de teker teker parçalarını dağıtacak da havalanmış hissi verecek de... çok uzun iş neden uğraşsın. tertemiz safkan bi foto işte:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adam kaleci gibi cok merak ettim yakalayabildimi acaba :p

bana fotshopla oynanmış gibi geldi biraz.yapılmayacak bişe değil ve basit bir iş

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar