Meraklısına "Bay Meraklı"...

Ben bu herifi biliyom. Eskiden Vestel marka ev eşyalarının reklamındada oynatırlardı... :mrgreen: Paylaşım için sağol...

HRC

ya hocam nerden aklına geldide buldun bunu :) ben bunun hastasıydım eskiden abaragandi puhhaha.:queen:

daha da eskiden, tek kanallı günlerin pazar neş'esiydi. :wiinkk:

vay bee, abi sağolasın ya beni 20 sene öncesine götürdün sağolasın :rendeer:
[/QUOTE]
Valla doğru abi...Pazar Eğlencesi diye bir programda gözlüklü bir
sunucu vardı (geçenlerde vefat etmişti)..Orda çıkardı..Emeğine sağlık Gültekin abim..:wiinkk: :rendeer:

vestelden hatırlıyorum 97 deydi sanırsam :)

İn..İn..Daha aşağılara in..Sene 80-83 arasına in paşam...:cat: :rendeer:

sanırım hatırladım cenk korayın programında çıkıyordu ... way be ne günlerdi o günler...

daha da eskiden, tek kanallı günlerin pazar neş'esiydi. :wiinkk:

Ben o zamanları bilmiyorum ama yaşamak isterdim... O zamanları yaşamış, bahsettiğin pazar neşesi adlı programda bu çizgi adamı seyredenler Yıllar sonra Vestelin reklamında gördüğünde yüzlerindeki tebessümü gördüm :)

Son düzenleme:
Ben o zamanları bilmiyorum ama yaşamak isterdim... O zamanları yaşamış, bahsettiğin pazar neşesi adlı programda bu çizgi adamı seyredenler Yıllar sonra Vestelin reklamında gördüğünde yüzlerindeki tebessümü gördüm :)

o günler hakikaten keyifli günlerdi:) sanırım bizlerde yaveş yaveş yaşlanıyoruz:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben daha çok genç olduğum için internetten seyretmeye başlamıştım Bay Meraklıyı :cherry:

Ama süper bir şey ya, harika bir çizim çizgi çalışması, hele o hareketler, seslendirme muhteşem, paylaşım için teşekkürler :rendeer:

vayy bee rahmetli cenk koray ın pazar eğlencesi propramına çıkardı hiç kaçırmazdım:)burada o adamın gülüşüne kopuyorum yaa paylaşım için saolun:cat:

Mustafa Yolaşanmı Yolaçanmı ne sunardı pazar 89-90-91 serisi falandı dimi...kutunuzu açayımmı dediğinde herkes fıkır fıkır gülerdi...

Puhaha:queen::queen:

BU görüntüleri 15-18 yıl önce izlerkende kopuyordum şimdide koptum:mrgreen:

Ne varsa eskilerde var şimdiki çizgi flimler bile bir acayıp:silent::p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar