kayabaşı köyü motorcu masası

dün akşam arnavutköydekiş yerimden ikitellideki ewime gelirken yol üstü kayabaşı köyüne doğru haawa baya soğudu bende üşüdüm tabiki köy kahfesi vardı orda bi çay içim dedim
neyse çayımı yudumlarken bir yandanda sobanın kenarın kuruldum
karşı masada 3-4 kişi orta yaşlı amcalar oturuyodu ne bilim adamların ruhları genç bir bana seslendi biri
amca:eek: takke(kask) kaç kuruş dedi
ben: ne yapcam amca sen bunu
amca:yolda bazen jandarma oluyo soruyolar dedi
ben: motorun mu var senin dedim
amca: ewet ' dedi ve film koptu tabi hemen amcaların masaya geçtim bir muhabbet bir muhabbet masa özel tabiki adamların hepsi motorcu başkası oturamıyo masaya motor şart buyrun
hele bir arif amca var sepetli motor hastası bide atv(tabi onuda ben gösterdim pc den)
arif amca atv nini arkasına ramork takmayı planladı hemen fazla deil iki resim çekebildim ama hergün geçiyorum ordan yolumun üstü
arkadaşlar sizinde tanışmanızı isterim içlerinden biri internet olayını biraz çözmüş yakında bir tanışma topiç i açarım
PIC_6687.jpg

PIC_6688.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
waaayy emmilere bakk yaaa helal olsun...:bounce:

iiymiş amcalar bi gezide oraya yapalım ztn yaptıgımız cay içmek diilmi:cherry:

amcalarda söz aldım nisan gibi bi mangal partisi patlatıcaz hep beraber

yalnız ak sakallı amcaya dikkat adamın dediği çıko
yolda buz var kayarsın karışmam dedi ilk başlarda temkinli kullandım tam ama yola çıkarken buzda yatırdım motürü:pr:

hhahahha hıc degılse çay orda daha ucuzdur 50 kuruş =)):p

çay 30kuruş
mtye indirimli 25kuruş:queen:

Son düzenleme:
çok iyi ya:)orayı motorcu kahvesi yapalım oraya takılalım bundan sonra.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yalnız ak sakallı amcaya dikkat adamın dediği çıko
yolda buz var kayarsın karışmam dedi ilk başlarda temkinli kullandım tam ama yola çıkarken buzda yatırdım motürü:pr:

çay 30kuruş
mtye indirimli 25kuruş:queen:

obaaaaaaa otur sabahtan aksama kadar cay ıc hahahahahahah=))

ok bana uyarda size uzak gelmesin
altınşehirde sola giriyosun arnavutköy yolu üstünde

6 kişi 1 saatde nerdeyse iki demlik çay içtik:cat:

Son düzenleme:
böyle amcalar gördükçe içim biraz daha rahatlıyor,en azından kimse onlara serseri diyemiyor çünkü tutkunun ne olduğunu biliyorlar ama kask konusunda sadece jandarmadan yırtmak için bir araç olarak görmelerini yadırgadım paylaşım için teşekkürler

bilirim orayı az çok, bilmeyen birini oraya bıraksalar oranın istanbul içinde olduğuna kesinlikle inanmaz çünkü gerçekten bir köy :) her şey orjinal muhteşem bir yer :cat: paylaşım için teşekkür ederiz selçuk abi :wiinkk:

bilirim orayı az çok, bilmeyen birini oraya bıraksalar oranın istanbul içinde olduğuna kesinlikle inanmaz çünkü gerçekten bir köy :) her şey orjinal muhteşem bir yer :cat: paylaşım için teşekkür ederiz selçuk abi :wiinkk:

canavar senin bilmediğin bi yer varmı yeşil canavar .....
:p:p:p:queen::queen:

senin kadar olamasakda emin abi yapıoz bişiler:cat:

böyle amcalar gördükçe içim biraz daha rahatlıyor,en azından kimse onlara serseri diyemiyor çünkü tutkunun ne olduğunu biliyorlar ama kask konusunda sadece jandarmadan yırtmak için bir araç olarak görmelerini yadırgadım paylaşım için teşekkürler

amcalar birinci dünya savaşından kalma motorcu kaskı en son askerde görmüşlerdir muhtemelen:queen::queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
motorla sefaköyden 15 dk yenibosna ve şirinewlerden de aynı motor cıbır125

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar