Yeni motorumu tanıstırayım: Honda Shadow 600 VLX

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok geçmiş olsun dostum.:rendeer:

Daha önce seninki kadar ciddi bir tecrübe yaşamadım ama(illaki bir gün yaşıyıcam) böyle tehlikeler atlattığımda 3-4 gün motoru çalıştırmıyorum bile, çünkü bozuk moralle motosiklete binmenin çok tehlikeli olduğuna ve kötü gidişatın peşpeşe geleceğine inanıyorum.

Bir kaç gün trafiğe çıkmaman kişisel tavsiyem olur, ayrıca tecrübesizim demişsin, bu durumda kuru havalarda ve yollarda bir kaç bin km devirmeden nemli yollarda motorunu kullanmamanıda önerebilirim.

En büyük kazan böyle olsun, bozma moralini nazarlık olur o çızıklar.:cat:

Offff çok üzüldüm, geçmiş olsun... Neyse ki ucuz kurtulmuşsun, motoru dert etme hallolur.. :)

Kardeş önce geçmiş olsun sonra hayırlı olsun yazdığın mesajlardan hatalardan ders çıkarabilecek bir düşüncede olduğun anlaşılıyor (arık nasıl anlaşılıyor bilmiom ama :p) O yüzden düşersin kaza yaparsın (Allah korusun) sorun değil de sen yeter ki hatalardan ders çıkar :) Allah beterinden saklasın :)

Kardes gecmis olsun. Ne derler bilirsin: "Bir motorcu ya dusmustur ya da dusecektir" :).

Aldigin motor cok guzel bir motor ve saglamligi ie efsane olmus bir motor :cat: (tum hondalardan degil, sadece honda shadow 600'den bahsediyorum).

Bu arada bende shadow 750 ayakliginin silindir seklindeki parcasi var (bir adet). Bir arkadasimda da shadow 600 vardi, motoru verdigi adam yatirmisti. ayakliklardan biri kirilinca, custom ayakliklar taktigim icin benim motordan cikanlardan birini vermistim ve onun motora olmustu. Dilersen oteki tekini de sana verebilirim. Ilgilenirsen ozelden mesaj at. En azindan yenisini alana kadar idare eder. Sen simdi binmeden yerinde duramiyorsundur :)

Paşam geçmiş olsun yaw:salut:.Çok üzüldüm.:salut:.Nazar mı ettik ne.:pr:..Tekrar G.O..
En büyük ve tek kazan bu olur inşallah.:rendeer:

Geçmiş olsun güle güle kullan.Neyse ki sana birşey olmamış.Nazarlık olsun onlar da sıkma canını.Çalışma konusunda da haklısın boş yerlerde ani fren ani manevra gibi şeyleri sürekli çalışmak gerekiyor.Ne kadar deneyimli olursak olalım çalışma sürekli yapılmalı.

hayırlı olsun ve de çok geçmiş olsun hiç üzülme ben daha düşmeyen motorcuya raslamadım ... bu da gelir geçer aldırma ...

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. güzel motor gemi gibidir o binmedim ama öyle gözüküyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar