- Konu Yazar
ulan ancak bu kadar çarpıtılır, bu kadar karalanır. :cyclopsan
bravo kanka... :cat:
söylediklerimden bunları mı anladın? 2 saattir bunları mı yazdın? :queen:
neyi yazıcam keko...kötülüğünü istermiyim...üzülmeni istermiyim...senin düşmanınmıyım...bu garagtersizlere para gaptırmanı istermiyim...bak bizim üşterilerimden biride Özken Öney isimli bir beyefendi...Etiler Alkentin yöneticisi...arabada konuşuyoruz...ithal ettiği motorlar hakkında çok konuştuk...anlatılanları burda ablatmam hoş olmaz...ticari sır diyelim...ama üzülüyorum...emeğinize paranıza...
sanki para vardıda senmi almadın TRANSALP dimi oda var...ama bu kadar keskin konuşmamaın sebebi zamanında millete net şeyler söylenmedi Mondıal satış rekoru kırdı...ha mondıal mct 250 sağlammı bence çinlilerin içinde en eli ayağı düzgün...tvs çapır üretmez...çünkü bilirki o granaja düşük cc motor olmaz...adam gibi mal üretir...TVS deki marka anlayışı ve Ulslusalcılık kavramları bizim Kanunide bile yoktur...nerden nereye kanka dimi...
ama senin iyiliğini istemiyorsam veya bu topiği okuyanların en adi şerefsiz garagtersiz bir insan olayım...evden çıkmak nasip olmasın...:cat:
ben Gültekinim en baba makinayla gezsin isterim...hakkında kendimden azını düşünürsem namerdim...