2500 e Çin Çon Alacağına HİNTLİ TVS Flame Al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan ancak bu kadar çarpıtılır, bu kadar karalanır. :cyclopsan
bravo kanka... :cat:

söylediklerimden bunları mı anladın? 2 saattir bunları mı yazdın? :queen:

neyi yazıcam keko...kötülüğünü istermiyim...üzülmeni istermiyim...senin düşmanınmıyım...bu garagtersizlere para gaptırmanı istermiyim...bak bizim üşterilerimden biride Özken Öney isimli bir beyefendi...Etiler Alkentin yöneticisi...arabada konuşuyoruz...ithal ettiği motorlar hakkında çok konuştuk...anlatılanları burda ablatmam hoş olmaz...ticari sır diyelim...ama üzülüyorum...emeğinize paranıza...

sanki para vardıda senmi almadın TRANSALP dimi oda var...ama bu kadar keskin konuşmamaın sebebi zamanında millete net şeyler söylenmedi Mondıal satış rekoru kırdı...ha mondıal mct 250 sağlammı bence çinlilerin içinde en eli ayağı düzgün...tvs çapır üretmez...çünkü bilirki o granaja düşük cc motor olmaz...adam gibi mal üretir...TVS deki marka anlayışı ve Ulslusalcılık kavramları bizim Kanunide bile yoktur...nerden nereye kanka dimi...

ama senin iyiliğini istemiyorsam veya bu topiği okuyanların en adi şerefsiz garagtersiz bir insan olayım...evden çıkmak nasip olmasın...:cat:

ben Gültekinim en baba makinayla gezsin isterim...hakkında kendimden azını düşünürsem namerdim...

oha be kanka... af buyur çüşşş yani...

yazdıklarını bir kez daha okudum, hala hayretler içerisindeyim...

kusura bakma ama, sen bu kafayla ancak patrona peçete tutarsın.

üzüldüm şimdi ha... yazık...

oha be kanka... af buyur çüşşş yani...

yazdıklarını bir kez daha okudum, hala hayretler içerisindeyim...

kusura bakma ama, sen bu kafayla ancak patrona peçete tutarsın.

üzüldüm şimdi ha... yazık...

işim bu olm zaten...makam şoferi...:pale:ama sen bu odun kafayla bi baltaya sap olamazsın benim gibi...duat et Allaha sadece...şanslıymışım diye...yoksa sürünürdün...gez bakalım Tr turuna çık...

belli sabit bir hızda gidersen her makinayla dünyayı turlarsın..Ümmet abi gibi...ama yolda kaldığında delikanlı gibi yaz sitede foto falan yüklerken...

bilgiyi ve birikimi anlatmanın başka türlü bir yolu yok galiba hep olay zıtlaşmaya doğru gidiyor acaba mete- han kardeşimizi engin bilgilerinden dolayı kıskanıyormuyum yoksa her konuda kendi bildiklerinden başka doğru olmadığını zannettiği için bir cevapmı yazmak istiyorum acaba karar veremedim.

Baş keko metehan trye yeni gelmiş öncesini sonrasını bilmediğin motoru millete önermeye utanmıyormusun sende azcık garagter varsa satarsın çinli cıbıfını alırsın bunu kullanırsın ondan sonra burada kötü çıkarsa garagtersiz olayım dersin kuryeler kullanıyormuşda yok kullanılan malzeme iyiymişde varsayım üzerine bi dünya yazı boş boş yazıyon ha sölim bu makinayı buradan okuyan kişilerden birisi alırda hayal kırıklığına uğrarsa bunun vebali senin üstünde ama nolcakki gene su üstüne çıkarsın sen nasılsa füreklik işin :farao:

ulan her topikte aynı şeyi yapıyorsunuz, bütün topikleri rezil rüsva ediyorsunuz!

metehan Abinin Amme HİzmetLeri :) Abi Şaka maka Makine iyiymiş he:) Ama 250 den asagıya Binmem ARtıkın Bea :D zaten 250 Chopper Kullanıyorum V2 .)

bilgiyi ve birikimi anlatmanın başka türlü bir yolu yok galiba hep olay zıtlaşmaya doğru gidiyor acaba mete- han kardeşimizi engin bilgilerinden dolayı kıskanıyormuyum yoksa her konuda kendi bildiklerinden başka doğru olmadığını zannettiği için bir cevapmı yazmak istiyorum acaba karar veremedim.

yav bişey bildiğimiz yok...:wiinkk:

Baş keko metehan trye yeni gelmiş öncesini sonrasını bilmediğin motoru millete önermeye utanmıyormusun sende azcık garagter varsa satarsın çinli cıbıfını alırsın bunu kullanırsın ondan sonra burada kötü çıkarsa garagtersiz olayım dersin kuryeler kullanıyormuşda yok kullanılan malzeme iyiymişde varsayım üzerine bi dünya yazı boş boş yazıyon ha sölim bu makinayı buradan okuyan kişilerden birisi alırda hayal kırıklığına uğrarsa bunun vebali senin üstünde ama nolcakki gene su üstüne çıkarsın sen nasılsa füreklik işin :farao:

artık bende motorlu mt li oldum kinroad marka çinli cruiserimle km doldurmaya, gaz açmaya başladım aslında ilk önce regal raptor ardından sırayla keaway sl150,kanuni tiger250,2.el bir zzr1100,ybr125 derken kendimi kinroad cruserin üstünde buldum henüz alalı fazla olmadı ve 70km yaptım

resimleri yakında yükleyeceğim tüm motor sahibi olmayan dostlarda umarım arzu ettikleri motoru alırlar

bunlarda resimler:

dsci0003hc1.jpg

nbnkg4.jpg

dsci0005cq0.jpg

dsci0006jd3.jpg

al senin makina alemin kralı...:psana dicek bişeyim yok...

ulan her topikte aynı şeyi yapıyorsunuz, bütün topikleri rezil rüsva ediyorsunuz!

birader topik benim...işine gelmiyorsa okumak istemiyorsan gidersin...sanamı soralım ne yazacağımızı...

Sanane kardeşim rahatsızlığın varsa şikayet butonuna tıkla, efendi ol

al senin makina alemin kralı...sana dicek bişeyim yok...

ne varmış benim makinamda 2 yıl olcak neredeyse işimi görüyor 2500'e almıştım o paraya alınabilecek en iyi seçenek pişman deilim kornam hep çalışıyor hiç olmazsa

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL

ne varmış benim makinamda 2 yıl olcak neredeyse işimi görüyor 2500'e almıştım o paraya alınabilecek en iyi seçenek pişman deilim kornam hep çalışıyor hiç olmazsa

Şimdi Çetmen de 1425 liraya Skygo 250 çopur satıyorlar....:cat::cat: Gel 1 er tanede ondan alalım....:bounce::bounce:

Şimdi Çetmen de 1425 liraya Skygo 250 çopur satıyorlar....:cat::cat: Gel 1 er tanede ondan alalım....:bounce::bounce:

abicim hatırlatma reklamlarda gördükçe sinirlerim ayağa kalkıyor nasıl oluyorda veriyorlar o fiyattan aslında almakda lazım 1 tane daha eskiyince hurdacıya verirsin tekerlerk parasına motosiklet nasıl olsa:)

asm

Çok hoş motor hakkaten. YBR'den falan daha iyi geldi bana görünüş olarak

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abicim hatırlatma reklamlarda gördükçe sinirlerim ayağa kalkıyor nasıl oluyorda veriyorlar o fiyattan aslında almakda lazım 1 tane daha eskiyince hurdacıya verirsin tekerlerk parasına motosiklet nasıl olsa:)

Dün baktım..Fena da değil.... Kaldıki 1000 ytl ye satılan mobletten daha mı kötü?:bounce::bounce:

Birde bu Tvs 3500 yazıyor fiyatı?...Ben mi yanlış bakıyorum?....:bounce::bounce:

TVS kaliteli üretim yapıyor, Avrupa'da da var. Sürücü kursunda direksiyon hocasının da TVS Fiero'su vardı. Commuter sınıf bir motor almak istediğim için bu sınıf motosikletleri inceliyorum. YBR125, CBF150... Edindiğim intibaya göre, TVS bu sınıfta anılmayı hak edecek kalitede üretiliyor. Ancak servis ve yedek parça problemi var mıdır zamanla göreceğiz. İzmit'te ikamet ediyorum. Honda'nın İzmit'te servisi yok. Yamaha'nın servisi iki adım ötede. CG125'i gözüm kapalı alırım, CBF150 için aynı şeyi söyleyemem. YBR125 için söylenecek bir şey yok. Ama şimdi Flame piyasaya girerse dengeler değişmeye başlayabilir diye düşünüyorum. Metehan'ı forumdan tanırım, yanlış birşey yazmayacağını biliyorum.
Sadece meramını büyük bir coşkuyla anlatıyor. Hasılı kelam, ben de TVS diyorum ama servis ve yedek parça da işin önemli bir boyutu. İyi sürüşler herkese.

Valla bu Flame gırerse pıyasaya ıyı satar gıbımı gelıo ancak benı o ıbrede uzen tek sey ben ılk gordugumde ıste budur dedım ancak daha sonra ordakı analog gostergenın devır saatı degılde hız gostergesı oldugunu anlayınca yıkıldım :) Dıjıtıal kısımda hız orda devır saatını gosterecektıkı ahh :) Ama egzoz ıbreler dızayn falan bence hayet hos.Hanı su ybr125 e dedelerımzın motoru gıbı dıyenler varya ıste bu makına yenı nesıl ıcın tasarlanmıss...

o makina şimdi 1400 gayme...satsan 1000 ytl ederi var...kafan buna basıyo ...bide yamaha honda bayilerini gezip bu KINROAD ı almışsın ona yanarım...sende ayrı numunesin...

yediğin kazığı anla işte...

TVS kaliteli üretim yapıyor, Avrupa'da da var. Sürücü kursunda direksiyon hocasının da TVS Fiero'su vardı. Commuter sınıf bir motor almak istediğim için bu sınıf motosikletleri inceliyorum. YBR125, CBF150... Edindiğim intibaya göre, TVS bu sınıfta anılmayı hak edecek kalitede üretiliyor. Ancak servis ve yedek parça problemi var mıdır zamanla göreceğiz. İzmit'te ikamet ediyorum. Honda'nın İzmit'te servisi yok. Yamaha'nın servisi iki adım ötede. CG125'i gözüm kapalı alırım, CBF150 için aynı şeyi söyleyemem. YBR125 için söylenecek bir şey yok. Ama şimdi Flame piyasaya girerse dengeler değişmeye başlayabilir diye düşünüyorum. Metehan'ı forumdan tanırım, yanlış birşey yazmayacağını biliyorum.
Sadece meramını büyük bir coşkuyla anlatıyor. Hasılı kelam, ben de TVS diyorum ama servis ve yedek parça da işin önemli bir boyutu. İyi sürüşler herkese.

eyvallah dostum beni anlayan biri...:cat:İZMİTde olmamasıda İSOTLAR grubun ayıpı lakayıtlığı diyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi bu resimdeki makinanın markasını hala anlamaş değilim??fiyatını 1425 yitele diye görüyorum yanlış olmasın abiler bu!!sonra yitelemesinler vatandaşa bu makinayı:mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar