Sonunda bende Motorlandım

artık bende motorlu mt li oldum kinroad marka çinli cruiserimle km doldurmaya, gaz açmaya başladım aslında ilk önce regal raptor ardından sırayla keaway sl150,kanuni tiger250,2.el bir zzr1100,ybr125 derken kendimi kinroad cruserin üstünde buldum henüz alalı fazla olmadı ve 70km yaptım

resimleri yakında yükleyeceğim tüm motor sahibi olmayan dostlarda umarım arzu ettikleri motoru alırlar

bunlarda resimler:

dsci0003hc1.jpg

nbnkg4.jpg

dsci0005cq0.jpg

dsci0006jd3.jpg

Hadi bakalım , vatana , millete hayırlı uğurlu olsun...
MT-Eskişehir 1 motor daha kazandı...

Kazasız , belasız günler!

birader Kınroad nedir kim getirir hangi diyardan gelir...Kuzey Irak malı diyorlar ne derece doğru...kaça aldın...hani fotolar...hadi bende Hayabusa aldım diye topik açayım...delil ispat isterim...faturaları ruhsatı görmek isterim...lütfen yani...olmaz ki böyle...fotosuz motor aldım topiği olmamalı...:)

modlar uyuyormu...:)

hayırlı olsun dedoş...kendi fotonuda koy ama...boyunu posunu görek bi...

Site isterük, adres isterük, foto isterüüük!:)

Hayırlı olsun da derük tabii..:)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle:cat:

Süper Moderatör (BBRR)
wb6vqt.jpg

Hayırlı uğurlu olsun ...Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin :cat:

Kazasız belasız kullanman dileğimle ehliyetinle korumanla bin hızlı git deli kullan dikkatli ol

wb6vqt.jpg

Hayırlı uğurlu olsun ...Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin :cat:

Hadi ordan...adam Çin malının hasını almış...birde tebrik ediyorsun...sende Hyosung var tabi tuzun kuru...:queen:

Bu nazarada gözüm pek alıştı yav...

dip not...Barış Abi bbaday topiklerini bombalıyom ben..çaktırma idare et ...:cat:

zaten motoru alırken hava kararmıştı o güzel gözleriniz zorlansın istemedim gündüz gözü ile fotolarını çekip siteye ekliyeceğim

valla ben viper_1 ve motorize26 üyelerinin yalancısıyım senin motorda turbo var dediler aynen asyadaki abs nasıl abs ise bendekide öyle turbo işte yarın bol bol fotoğraf ekliyeceğim

motorun web adresi www.sarpaspazarlama.com.tr

ilgili konu (onuda ben açmıştım kısmet işte:) )
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14394

Torunum sen istersinde fotoğraflarımı koymazmıyım biricik öz torunumu bulmuşum hiç kırarmıyım plastik filanda değilsin öz ve öz torun :):):)

ayrıca mesaj yazan ve iyi dileklerini sunan tüm arkadaşlara teşekkürler

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun,iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle:cat:

23-05-2006, 06:00 PM

--------------------------------------------------------------------------------

banada motorlardan once yedek parcalarının geldigini soylediler evet bende ithalatçı firmayı aradıgım zaman yetkili kisi benimle ilgilendi ve diger satıcılara bsvurmamı onerdi ESKISEHIR icin konusuyorum 6 tane satan bayii ve 3 tanede yetkili tamir servisi bulunbuyor ama almakda halen kararsızım ve aytrıca digital gostergeler benı korkutuyor ya arızalanırsa dandik digital çin saatleri gibi tamiride olmaz at cope

ALINTIDIR...BBADAY...

Eh be hacım zaten tedirginliğin vei içine sinmemesi yazdıklarından belli...

Hani korku filmlerinin bir repliği vardır ya..."öleceksinizzz...." diye...

bende sana diyorum ki..."yolda kalacaksınnn..."...

hehehe...ne diyim 2.el bir innova veya ybr alsaydın helal olsun derdim...aldın Çin Dandik Cumhuriyetinden motor yüce mevlam zeval vermesin sana...almışın artık...öpülmüş Pardon:) alınmış motorun davası olmaz...:)

umarım benim motoru almam uzun sürmezzzzzz

hayırlı olsun bu arada:)

Son düzenleme:
23-05-2006, 06:00 PM

Eh be hacım zaten tedirginliğin vei içine sinmemesi yazdıklarından belli...

Hani korku filmlerinin bir repliği vardır ya..."öleceksinizzz...." diye...

bende sana diyorum ki..."yolda kalacaksınnn..."...

felaket tellalı gibisin inşallah sorunsuz binerim servis komşum almadan konuştum 1 yıldır satıyoruz sadece eksoz ve garantiden değişti dedi sorunundan gelen oldu kalan ufak tefek ampül vida gevşemesi gibi sorunlarmış

o yüzden aldım ayrıca sadece rahatsız olduğum şu anlık titreşim bakalım zamanla anlıyacağız

yorum yazan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun allah kaza belaneyin vermesin mutlu günlerde kullanmak nasip etsin en kötü motorun bu olsun allah seni bildiği gibi yapsın 100orr a binen adam vah yazıkkk!!:):):)şaka şaka bora abi hayırlı olsun!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar