[İzmir MT]24 Şubat Pazar günü Urla'ya kahvaltıya gidiyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderatör (forrap)
ewet sen biliyon forrapım benim yol hikayelerimiii.....

bir çinli dayımla yaptığım ufak gezimmm....buyrunnn....

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/35172-2006-yaz-tatilim.html

Hayatım boyunca aldığım en sağlam kapaktı :queen:
:rendeer:

Valla tebrikler Kumitam 45 im :) Ben o topici görmemiştim,helal olsun sana..

Bu arada kapağı çerçeveletip duvarıma asmayı bile düşünüyorum,kapağın ana konusu;
"öyle bir şeyin olup olmadığını bilmiyorsan önce kontrol et,ondan sonra laf sokamaya çalış" :p

Bak bu mesajları istesem silerdim,rezaletimi göstermezdim ama neyse edebiyle rezil olmasını da biliriz :p

ya davutcum baya gezmişsin haa oku oku bitiremedim :) tabelalar harika :) boyutları kaça kaç:p bu yaz sen gene er-5 le didik didik edersin heryeri helal olsun :cat:

gece fırtınadan motorum ucucak sandım :cyclopsan
geziyi iptal ederekn isabetli bir karar verdik sanırım arkadaşlar...daha önümüzde koca bir bahar ve yaz var nasıl olsa çok gezeriz :)

gece fırtınadan motorum ucucak sandım :cyclopsan
geziyi iptal ederekn isabetli bir karar verdik sanırım arkadaşlar...daha önümüzde koca bir bahar ve yaz var nasıl olsa çok gezeriz :)

Aykutcum bence de isabetli bir karar olmuş ama sonbahar ve kışın ayrı yeri ayrı
hüzünlenmiş doğa,sararmış yapraklar...
vizörümüze çarpan kar taneleri de farklı bir atmosfer oluşturacaktı
amaaannn neyse evdeyiz işte sıcacık oturuyoruz cok şükür:cat:
Allah acıkta olanların yardımcısı olsun...

Moderatör (forrap)
Abi kar birşey değilde,rüzgarda dehşet..
Şimdi bizimkiler söyledi güneş enerjisi uçmuş evdeki :silent: Arkadaki evin çatısını biçmiş,banyoya zarar vermiş,güneş enerjisi iptal olmuş tamamen perte yakın..2 bin ytl civarı zarar varmış(şuan evde değilim):pr:
Bi o eksikti şimdi..
Yine Allahtan altında biri yokmuş,altında biri olsa ve o güneş enerjisi adama geçse kesin ölürdü..Bununla geçmiş olsun:farao:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şimdi bizimkiler söyledi güneş enerjisi uçmuş evdeki :silent: Arkadaki evin çatısını biçmiş,banyoya zarar vermiş,güneş enerjisi iptal olmuş tamamen perte yakın..2 bin ytl civarı zarar varmış(şuan evde değilim):pr:
Bi o eksikti şimdi..
Yine Allahtan altında biri yokmuş,altında biri olsa ve o güneş enerjisi adama geçse kesin ölürdü..Bununla geçmiş olsun:farao:

Acaba bizimki duruyormu?... Çıkıp bakmak lazım....:p:p:p

Niye olm...Adama geçse güneş enerjisiyle gezer artık... Benzine gaza para vermez.... Bide size dua eder....:queen::queen::queen:

Moderatör (forrap)
Teşekkürler abi..
Bişeyler alacağız diyoruz ya,biryerlerden masraf çıkması lazım tabi:wiinkk:Şans işte..
Haram para da değil ki,anlamıyorum artık..
Ev sigortalıydı,bakalım ondan hallolur belki.

geçmiş olsun tuncer.. yazık olmuş.. hayıra yormak lazım.. güneş enerjisini sigorta karşılamaz karşı tarafın bi zararı varsa onu karşılar.. çünkü doğal afete giriyor.. inşallah bildiğim gibi deildir.. tekrar geçmiş olsun :rendeer:

Tuncer cim geçmiş olsun.
Bunun yanında bugünkü geziyi iyiki iptal etmişiz valla zevkten fazla eziyet olacaktı.
Umarım haftaya hava bize bu haftaki gibi gol atmaz da güzel bir gezi düzenleyebiliriz.

Moderatör (forrap)
Teşekkürler arkadaşlar.. :cat:

Sigorta baya kapsamlıydı.Bakalım,umarım sigorta ile hallolur..
Allah dermanı olmayan dert vermesin,buna da şükür ne diyelim.

forrapım tuncerim geçmiş olsun :salut: :salut: umarım sigorta kapsamına giriyordur maddiyattan sıyırırsınız bari :cat:

Hayatım boyunca aldığım en sağlam kapaktı :queen:
:rendeer:

Valla tebrikler Kumitam 45 im :) Ben o topici görmemiştim,helal olsun sana..

Bu arada kapağı çerçeveletip duvarıma asmayı bile düşünüyorum,kapağın ana konusu;
"öyle bir şeyin olup olmadığını bilmiyorsan önce kontrol et,ondan sonra laf sokamaya çalış" :p

Bak bu mesajları istesem silerdim,rezaletimi göstermezdim ama neyse edebiyle rezil olmasını da biliriz :p
kapak güzel olmuş tuncer en yakın zamanda inşallah seni ziyaret edip yerinde kontrol edeceğimmm.....:queen::queen::queen:.....gerçi bende bilmeden böyle birşeye neden oldummmm.....:silent:
Bi o eksikti şimdi..

çok geçmiş olsun tuncerrrr....üst tarafta takıldım sana ama üzmemeye çalış bilader kendini, tekrar geçmiş olsunnn....

az önce motorla bi altınyoldan geçtim arabalar 60la falan gidiyo ben 40ı geçemedim...rüzgar felkaet savuruyo...gidon'a yatarak gelebildim evime:cyclopsan

Moderatör (forrap)
Teşekkürler arkadaşlar :rendeer:

Sigorta firmasına bildirdik yarın gelecekler bakmaya,sanıyorum ki sigorta kapsamında hallolacak durum(aynı zamanda sigorta firmasının tüm bilgisayar işleri bize ait olduğu için normal prosedürden daha farklı ve toleranslı oluyor işlemlerimiz).
Napalım,cana geleceğine mala gelsin.En azından kimseye bişey olmadı,buna da şükür.

Bu aralar motosiklet kullanırken çok dikkatli olalım arkadaşlar.

Dün gece kuşadasından dönerken koca transporterı bile savuruyordu rüzgar,oldukça hissedilir biçimde hemde.Kaldı ki git gide de sapıtıyor hava..
Aman motosikletlerle dikkat:cat:

Teşekkürler arkadaşlar :rendeer:
Bu aralar motosiklet kullanırken çok dikkatli olalım arkadaşlar.

Dün gece kuşadasından dönerken koca transporterı bile savuruyordu rüzgar,oldukça hissedilir biçimde hemde.Kaldı ki git gide de sapıtıyor hava..
Aman motosikletlerle dikkat:cat:

valla büyük arabayı daha çok etkiliyo rüzgar...özellikle şu arkası kapalı kamyonetler ekmek arabaları falan çok zor gidiyorlardı...

bi anlık dikkatsizlik veya acemilik ile rüzgarın kaza yaptırması çok kolay...:farao:

:pr:Valla arkadaşlar İzmir'de yaşadığıma bir kez daha na haber bültenlerini izledikten sonra şükrettim.Abicim o ne hava öyle yahu biz burada bir kahvaltı gerçekleştiremedik diye konuşur üzülürken millet yolda yürüyemiyor bile.
Ha birde tabi şu türban olayı yüzünden tabii,izleyeniniz oldumu bilmem ama 3-5 yaşında çocuklara takıp yollara dökülmüşler.Bu da yetmezmiş gibi terör örgütü yandaşları da ayaklanmışlar...
Ya arkadaşlar çok canım sıkılıyor ya nolcak bu ülkemizin hali...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar