[İzmir MT]24 Şubat Pazar günü Urla'ya kahvaltıya gidiyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gezi iptal edilmiştir :pale::salut: saat 17 00 itibarıyle takipte kalın İZMİR havası ne yapacağı belli olmaz bizde gecesini değerlendiririz GOKART saat 18 00 e kadar açık demişlerdi :queen:İKEA ise 22 00 a kadar :wiinkk::bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
gezi iptal edilmiştir :pale::salut: saat 17 00 itibarıyle takipte kalın İZMİR havası ne yapacağı belli olmaz bizde gecesini değerlendiririz GOKART saat 18 00 e kadar açık demişlerdi :queen:İKEA ise 22 00 a kadar :wiinkk::bounce:

Neyse kimse gelmiyormuş...Biz ikimiz yavaş yavaş gideriz...Bunlar tırt motorcu.....:queen::queen::queen::queen:

birileri demircili mi diyor:) ben bi moderatör bilirim geceyarısı oraya tek başına gelen başkada bilmem :) gerçi ayrı bi mod da yaşamıştı demricilide:) havalar cok soguk olmaz ıse benıde yazın listeye

büyük bir zevkle yazdık listeye :queen:

özletiyon kendini amaç ne :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kaliba ikimiz kaldık çengiz.... Neyse senle bozdağ a çıkarız.. Orası ne tarafa düşüyordu?....:p

ÖDEMİŞ TARAFIYDI yada manisayamı gitsek acaba ( şaka bir yana bunlar şimdi şehrin 4 yanını tutar yakalanırsak BİTERİZ )

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ÖDEMİŞ TARAFIYDI yada manisayamı gitsek acaba ( şaka bir yana bunlar şimdi şehrin 4 yanını tutar yakalanırsak BİTERİZ )

Onlar soba arkasında kedilerle oturur anca.... Dedim ya tırt motorcu.... Haaa biri hariç.....

Çayağacı......................:cat::cat::cat:

yapma tunay hasta olacaklar sonra KIYAMAM ben onlara şimdi birisi çıkacak LPG ye gelecek toplu katliam olacak haftaya gerçekten ikimiz kalacağız yada evlere hasta ziyaretine gideceğiz ÇORBA taşıyacağız :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yapma tunay hasta olacaklar sonra KIYAMAM ben onlara şimdi birisi çıkacak LPG ye gelecek toplu katliam olacak haftaya gerçekten ikimiz kalacağız yada evlere hasta ziyaretine gideceğiz ÇORBA taşıyacağız :p

Neyse hadi...Senle şööle yakın bir yerlerde yakalım mangalımızı.... Haftaya uzağa gideriz.....:cat::cat::cat:

çek elini şu gazdan artık devir göstergesi patlayacak :p işimiz var işimiz sonra kaçacağız tabii :cat:

heyyy bozdağı çok iii bilirim küçüklüğüm motor tepesinde hafta sonları salihli tarafından bozdağa tırmanmakla geçmiştirrr....şuan orada kayak merkezi var ve mükemmel bir teleferik, en yukarıya çıktığınızda bir tarafınızda ödemiş ovası diğer tarafınızda gediz ovası, hatta gölmarmara gölü bilem gözüküyor mükemmel bir yerrr insanın ömrünü uzatıyorrr...gölcüğün mükemmelliğinden bahsetmiyorum bilemmm....yol üstünde birçok mangal yakılacak yer varrr....kırkoluk, çamur banyoları, aşağıda kurşunlu kaplıcaları, bozdağda mermeroluk, gölcükte gölün kenarı, bir yandan balık tuturken bir yandanda mangalımızı ateşleyebiliriz...salihli tarafından tırmanış 24km. ödemiş tarafından tırmanış 25 ile 30 arası sanırsam yolun verdiği zevki ise siz düşününnn.....

ya bozdağ demeyin yarın için arabayla bozdağa gitmeyi planmaşdık son anda arabayla ilgili bi aksilik çıktı kaldık :pr:
kar topu oynucaktık ne güzel :salut:

ya bozdağ demeyin yarın için arabayla bozdağa gitmeyi planmaşdık son anda arabayla ilgili bi aksilik çıktı kaldık :pr:
kar topu oynucaktık ne güzel :salut:

sorma eren ben işyerindeki arkadaşları iki haftadır ayartmaya çalışıyorum bir ekip yapalım bozdağ yada spile gidelim diye olmuyor bir türlüüü....hepsi tırt yaaa...neyse bende ahmetliye kaçtım bu haftaaa....sanırım önümüzdeki hafta birşeylerrr olacak araba yada motorla bilememmm.....(tabi motoru vermezsemmm:silent:)

gel gidelim yarın :p
meteoroloji kar yağcak izmire diyo ama fos gibi geliyo bana
bu senede kar göremicezzz:salut:

gel gidelim yarın :p
meteoroloji kar yağcak izmire diyo ama fos gibi geliyo bana
bu senede kar göremicezzz:salut:

yarın akşama doğru izmire döneceğim....zaten şuan ahmetlide kar yağışı devam ediyor ve evlerin çatısı kaldırımlar yaklaşık 3-4 cm kar tuttu mükemmel bir görüntüüü....yani yarın kar altında yada üstünde artık nasıl bilemiyorum yolculuk yapacağım sanırsammm....:queen::queen:

bizim kedi hastalandııı annem kardeşim falan döncez izmiree...p.teside güzelbahçeye hayvan hastanesine götüreceklerrr...nede olsa sanki ailenin bir ferdi kendisiii....TOM beyyyy.....:queen:

önümüzdeki haftaaaaaa.......çaktırma erennn...

urlaya kahvaltıya gidiyoruz topic'idirrrr.....:):):)

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
yarın akşama doğru izmire döneceğim....zaten şuan ahmetlide kar yağışı devam ediyor ve evlerin çatısı kaldırımlar yaklaşık 3-4 cm kar tuttu mükemmel bir görüntüüü....yani yarın kar altında yada üstünde artık nasıl bilemiyorum yolculuk yapacağım sanırsammm....:queen::queen:

bizim kedi hastalandııı annem kardeşim falan döncez izmiree...p.teside güzelbahçeye hayvan hastanesine götüreceklerrr...nede olsa sanki ailenin bir ferdi kendisiii....TOM beyyyy.....:queen:

önümüzdeki haftaaaaaa.......çaktırma erennn...

urlaya kahvaltıya gidiyoruz topic'idirrrr.....:):):)

Anaaaa davutun kardeşi bu muymuş....... Aynı davut....:queen::queen::queen:

Davut cum dün geçen akşam bahsettiğin gezi fotolarına baktım ne kadar muhteşem geçirmişsin tatilini.Tebrik ederim beni de özendirdin valla,ama benim makina küçük olduğu için güvenemiyorum valla.
Bu arada sen makinayı satıyormusun?

Anaaaa davutun kardeşi bu muymuş....... Aynı davut....:queen::queen::queen:
abi güldürdün beni yineeee hadi bakalımmmmm......:queen:
Davut cum dün geçen akşam bahsettiğin gezi fotolarına baktım ne kadar muhteşem geçirmişsin tatilini.Tebrik ederim beni de özendirdin valla,ama benim makina küçük olduğu için güvenemiyorum valla.
Bu arada sen makinayı satıyormusun?

ewet abi sözde sattım anlaştığım arkadaş bursadan 25'inde gelip alacak motoru...caymazsaaa....:silent:

abi çinlide olsa gidr sıkma canını motorunu üzmedikten doğru kullandıktan sonra çine bilem gidersin vallaaaa.....sadece cesarettt.....:cat:

Moderatör (forrap)
abi çinlide olsa gidr sıkma canını motorunu üzmedikten doğru kullandıktan sonra çine bilem gidersin vallaaaa.....sadece cesarettt.....:cat:

:queen::queen:Yeme bizi..
Dayun la yaptığın o uzunluktaki gezi fotoğraflarını göster madem:cherry:
Altında ER 5 varken dersin tabi cesaret mesaret :p Dayun varken ki gezi fotoğraflarını alalım cesaretli cesaretli bakiiim :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar