gezi iptal edilmiştirale::salut: saat 17 00 itibarıyle takipte kalın İZMİR havası ne yapacağı belli olmaz bizde gecesini değerlendiririz GOKART saat 18 00 e kadar açık demişlerdi :queen:İKEA ise 22 00 a kadar :wiinkk::bounce:
birileri demircili mi diyorben bi moderatör bilirim geceyarısı oraya tek başına gelen başkada bilmem
gerçi ayrı bi mod da yaşamıştı demricilide
havalar cok soguk olmaz ıse benıde yazın listeye
büyük bir zevkle yazdık listeye :queen:
özletiyon kendini amaç ne![]()
ÖDEMİŞ TARAFIYDI yada manisayamı gitsek acaba ( şaka bir yana bunlar şimdi şehrin 4 yanını tutar yakalanırsak BİTERİZ )
yapma tunay hasta olacaklar sonra KIYAMAM ben onlara şimdi birisi çıkacak LPG ye gelecek toplu katliam olacak haftaya gerçekten ikimiz kalacağız yada evlere hasta ziyaretine gideceğiz ÇORBA taşıyacağız![]()
ya bozdağ demeyin yarın için arabayla bozdağa gitmeyi planmaşdık son anda arabayla ilgili bi aksilik çıktı kaldıkr:
kar topu oynucaktık ne güzel :salut:
gel gidelim yarın
meteoroloji kar yağcak izmire diyo ama fos gibi geliyo bana
bu senede kar göremicezzz:salut:

yarın akşama doğru izmire döneceğim....zaten şuan ahmetlide kar yağışı devam ediyor ve evlerin çatısı kaldırımlar yaklaşık 3-4 cm kar tuttu mükemmel bir görüntüüü....yani yarın kar altında yada üstünde artık nasıl bilemiyorum yolculuk yapacağım sanırsammm....:queen::queen:
bizim kedi hastalandııı annem kardeşim falan döncez izmiree...p.teside güzelbahçeye hayvan hastanesine götüreceklerrr...nede olsa sanki ailenin bir ferdi kendisiii....TOM beyyyy.....:queen:
önümüzdeki haftaaaaaa.......çaktırma erennn...
urlaya kahvaltıya gidiyoruz topic'idirrrr.....
![]()
sıcak sıcak kahvaltı iyidir :wiinkk:
gittardando imrenirde biz gidermiyiz, evdeyiz evde :cat:
abi güldürdün beni yineeee hadi bakalımmmmm......:queen:Anaaaa davutun kardeşi bu muymuş....... Aynı davut....:queen::queen::queen:
Davut cum dün geçen akşam bahsettiğin gezi fotolarına baktım ne kadar muhteşem geçirmişsin tatilini.Tebrik ederim beni de özendirdin valla,ama benim makina küçük olduğu için güvenemiyorum valla.
Bu arada sen makinayı satıyormusun?
abi çinlide olsa gidr sıkma canını motorunu üzmedikten doğru kullandıktan sonra çine bilem gidersin vallaaaa.....sadece cesarettt.....:cat: